icon

Vypadávajú a šedivejú mi vlasy. Čo mi pomôže?

zienkajaninka
24. sep 2014

Ďakujem za rady.

tomi16
24. sep 2014

Ahoj, aj mne, a hrozne. Neviem ako je to u teba, ale u mna... podla mna stresom a vypätim. Len never v zazracne tabletky. Ja som vyuzivala Revalid 3 mes balenie a padaju dalej, zbytocne vyhodene poniaze. Teraz skusam sampon fitoval, dostat ho v lekarni. tak uvidim. Podla mna kym nieje dusevna pohoda, a dostatok spanku tak je to vidiet na vlasoch...

maria1989
24. sep 2014

b komplex

sarlota1986
24. sep 2014

mne tie padaju a najviac mi pomahaju tehotenstva-ked beriem tehu vitaminy🙂

monkabr
24. sep 2014

Tu by si sa mohla co to dozvediet
https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/poskodene-vlasy-2/
https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/vypadavanie-vlasov-5/
V skratke B vitaminy, E vitamin a aminokyseliny, bez tych nemozes mat zdrave vlasy. Mozno ich mas nedostatok

yollanda
24. sep 2014

na sediny farba a na vypadavanie nejaky revalid, alebo nieco ine

evelynm
24. sep 2014

mne na vypadavanie vlasov kadernicka odporucila pansky sampon a vlasove tonikum Alpecin - s kofeinom. A fakt mi to pomohlo. Na sediny uz len farbu...

bonaqa2013
24. sep 2014

V sobotu mi kaderníčka poradila vitamín E. A ja mám ešte problém aj že za 3-4 dni mám vlasy mastné a musím si ich umývať 2 krát do týždňa.

vililienka
24. sep 2014

aj mne...musím sa farbit som uplne nasedivela ....ževraj je to odvapnovanie...strata vapnika..kojenie tehotnost...že to robi nadmerné sednutie--stres ja mam neurogennu tetaniu ...nevstrebavam vapnik

vililienka
24. sep 2014

@bonaqa2013 to ja si musim umyvat aj 3-4 krat uplne hnus mastne na treti den je to strasne ☹ zevraj sa nemam fenovat....ale neviem ci to s tym moze vobec suvisiet ☹

bonaqa2013
25. sep 2014

@vililienka ja sa ani radšej nefénujem. Pozrela som si tvoj profil a tam máš medzi 2 a 3 dieťaťom rozdiel 4 mesiace? Nejaký rýchly vývoj....

vililienka
25. sep 2014

@bonaqa2013 Nie rozdiel je tam 14 mesiacov, ale keď už má dieťa nad tri roky tak už modrý koník nepíše mesiace... Alicka má 3 roky a 8 mesiacov 🙂

nutrimas
25. sep 2014

@zienkajaninka Z prirodnych zdrojov je makovy olej jednym z najucinnejsich pomocnikov nielen pri padani vlasov, ale aj pre posilnenie nechtov, zubov, na stavbu kosti. Mak. olej je aj vybornou prevenciou voci osteoporoze,vdaka vysokemu obsahu vapnika, ktr. obsahuje viac ako mlieko. Okrem vapnika obsahuje aj vela zeleza, horcika,selenu a zinku, ktr. su velm dolezite pre rast a kvalitu vlasov.Odporuca sa uzivat prvidelne a dlhodobo, 1KL rano a vecer.
Podobne zlozenie a ucinky ma aj mandlovy olej.
Oba ako aj mnoje ine 100% za studena lisovane oleje najdete na nasej stranke, radi Vam pripadne poradime.
PS: Odporucame tiez kapucinku tinkturu, sele/zino/selespirinu. Niekedy zvyknu vlasy vypadavat aj pri anemii-nedostatku zeleza, je dobre si nechat vysetrit KO/krvny obraz.

milaninka
27. sep 2014

sama som riesila vypadavanie vlasov, uz asi od marca, bola som aj na specialnych vysetreniach, dobry je forcapil resp. saw palmetto vyzivovy doplnok , zmenit sampon a perfektny je Roagine minoxidil, pouzivala som ho od jula, a uz som ako meduza, kopu vlaskov mi narastlo :D 🙂 mam dlhe vlasy takze viem si predstavit co to je ak padaju.. Ak by nahodou niekto tak mi ostalo forcapil vitaminy na 70 dni a Rogaine roztok na dva mesiace.