icon

Vypadávanie vlasov po Covide

danielajanko
29. mar 2021

Ahojte, chcem sa poradiť, máte niekto skúsenosť v vypadávaním vlasov po prekonaní covidu? Na internete som našla o tom zopár článkov no nič konkrétnejšie a už som zúfalá. Rapídne mi padajú vlasy, bola som aj na vyšetrení u obvodnej a všetky testy mám ok. Vlasy mi padajú po celej dĺžke, nemám kruhy ani celkom holé miesta, ale vlasy padajú doslova po hrstiach a nové nerastú žiadne. Bojím sa, že budem plešatá :(

Strana
z6
krstn003
19. dec 2022

na to vypadávanie som začala používať https://www.milva.sk/milva-sampon-chinin-200-ml/

katulka94
22. dec 2022

@krstn003 no milva teda nie každému sadne. Ja som ju kúpila a otrasnejsi sampon som nezažila vlasy po nej ako seno a to som ju používala v čase keď som mala vlasy ok. Neviem si predstaviť ju používať v čase vypadávania po covide 🙈

bubuliatkova
28. jan 2023

Mám na predaj 2ks Alpicort F, je len na predpis, mne zostali. Cena 7€ + poštovné podľa výberu. V prípade záujmu poprosím správu.

marian001
12. mar 2023

@bubuliatkova dobry deň prajem.je ešte aktuálny ten Alpicort na predaj? Mal by som záujem.

bubuliatkova
12. mar 2023

@marian001 Už je predaný, je mi to ľúto.

marian001
13. mar 2023
stancelova2822
Autor odpoveď zmazal
nika23t
10. jún 2024

Ahojte, vidím, ze už dávnejšie založená téma, ale skúsim... V januári som prekonala covid, vo febr chrípku. Priebeh normálny, teda skor bežný, teplota do 39,bolest hrdla, kašeľ, bolesť tela atď. Do 2 týždňov ok. A v apríli mi začali padať vlasy ako divé... Bože, celé pramene, po umytí vycesem kopce vlasov. Som z toho vyklepana, vystrašená. Budúci týžden ma čakajú odbery, tak Uvidím. Len sa chcem opýtať, myslíte, ze to tiež môže mať súvis s covidom, keď priebeh ochorenia bol normálny?

danielajanko
autor
12. jún 2024

@nika23t Všetko to závisí od vášho tela, corona a potom hneď chrípka, mohlo to byť na vaše telo príliž veľká záťaž, aj keď vy sama ste sa tak necítili. Telo sa možno ešte nespamätalo z 1 infekcie (ako je známe, pocoronové následky sa s telom môžu tiahnuť aj 3 mesiace po chorobe) aj keď už je vám ok a do toho ďalšia Môže byť, držím vám palce nech vlásky zase pekne narastú ✊🏻✊🏻

zlatican
12. jún 2024

@stancelova2822 A zuby máte v poriadku? Nemáte zápaly, kazy, amalgámové plomby? To všetko spôsobuje a prispieva k vypadávaniu vlasov.

colora51
23. máj 2025

Ak by ste mali estena predaj Alpicort F niekto, kupim. Dakujem

Strana
z6