icon

Vypadávanie vlasov po pôrode

miroslava12345
29. sep 2018

Som 4 mesiace po porode a asi mesiac mi extremne padaju vlasy, najhorsie je to po umyti vlasov ale aj pri beznom cesani veeelmi padaju. Neviete mi poradit nejake dobre odskusane pripravky na vlasy. Uzivam aj vitaminy pre zeny pocas dojcenia. Budem vdacna za kazdu skusenost.

Strana
z2
miroslava12345
autor
30. sep 2018

@dorotka9819 dakujem 🙂 pozriem to...

29simona29
30. sep 2018

@miroslava12345 mne začali padať vlasy presne 3 mesiace po pôrode, kúpila som si vodičku biohar, brala som zinok a ešte aj revalid tablety. Vlasy mám dosť husté a vždy som si na nich veľmi zakladala, tak ma to dosť trápilo, ale našťastie v 5.mesiaci to zo dňa na den prestalo-aj po znxti, rozcesem a ostanú mi max 3vlasy v ruke a našťastie nie je vôbec viditeľne, že mi 2mesiace tak padali. Či mi pomohli tie prípravky, alebo by to prestalo aj tak, to už asi nikdy nezistil, len chcem všetky mamicky povzbudiť, že to nemusí trvať dlho(možno to prestalo tak rychlo aj preto, lebo som v 4.mesiaci prestala kojiť-ťažko povedat).

bubula_007
30. sep 2018

@miroslava12345 mne veľmi pomohol forcapil, po mesiaci vlasy prestali padať tak silno, a stále menej a menej. Kožná Dr mi povedala, že treba dodať vitamíny zvnútra. Tak za mňa môžem povedať, že mne forcapil pomohol.

miroslava12345
autor
30. sep 2018

@29simona29 aj mne zacali padat cca 3 mesiace po porode doslova zo dna na den a trva to uz 6 tyzdnov ale je to uz viditelne (zacina mi presvitat pokozka hlavy). Biohar som si kupila ako prvy ale mi nezabral, na zinkorote pisu ze sa nemoze uzivat pocas kojenia tak sa bojim ho uzivat a davam si revalid ale tonikum v ampulkach a zatial ziadny efekt. Kiez by to aj mne preslo zo dna na den same....

miroslava12345
autor
30. sep 2018

@bubula_007 Forcapil v akej forme? Myslim ci sampon, tonikum...

katy1781
30. sep 2018

Aj mne poradili vitaminy z vnutra a hlavne vitamin D

29simona29
30. sep 2018

@miroslava12345 ja som počas tých 2mesiacov trochu eliminovala aj umývanie vlasov, bežne si musím umývať každý druh den, ale natiahla som to aspoň na každý 3.den a hlavne pokial sa da, nerozcesavaj si mokré vlasy, vtedy mi zvykli najviac vypadnúť, niekedy aj 10 vlasov z jedného miesta, nechaj voľne uschnut alebo vyfenuj studeným vzduchom a uces až keď budú suché. Ja som brala klasicky zinok z lekárne a vtedy som ešte kojila a môže sa to brat aj počas kojenia-ale naozaj ťažko povedat, či to vôbec pomôže, v lekárni mi tiež vraveli, že pre dobrý pocit nech si kúpim tie vitamíny a všetky veci Ale že to sú hormóny a máločo na to pomáha- dokonca chodievam pravidelne aj endokrynologicke a ta mi tiež nechcela predpísať lieky, aby sa hormóny upravili, vraj do roka je to úplne normálne a mám len cakat kým to prestane-chvalabohu prestalo rychlo, tak prajem ti,nech to čoskoro prejde aj Tebe.

bubula_007
30. sep 2018

@miroslava12345 forcapil kapsule

miroslava12345
autor
30. sep 2018

@29simona29 dakujem 🙂, dufam ze ano...

miroslava12345
autor
30. sep 2018

@bubula_007 . Ok dakujem 🙂

lety17
3. okt 2018

Mne pomohol cisty biotin,forcapil mi nezaberal a potom som sa ostrihala,lebo to nic na hlave vyzeralo hrozne :(

sunset65
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2