Vypadávanie vlasov u 22 ročnej
Ahojte. Mám 22 rokov. Mám taký problém že mi neskutočne padajú vlasy. Hlavne po umytí mi a rozčesavani mi vypadne guča vlasov. Bola som pred 4 mesiacmi na endokrinológii. Zistili mi vysokú hladinu prolaktinu + nezhubny nádor v hypofyze. 4 mesiace beriem lieky - PARLODEL - beriem aj vitamíny REGHAR na podporu vlasov. Už som zúfalá, neviem prečo mi tak padajú. Či to je z tej liečby ktorú podstupujem alebo ako...hladina prolaktinu je zvýšená po pôrode.. No ja ani nerodila ani nič. Mama mi povedala ze to je z tých liekov asi čo beriem ale tak po umytí je to pomaly do 100 vlasov. Normálne až plačem niekedy keď vidím tu hŕbu vlasov, to jak po chemoterapii pri rakovine..
☹ čo robiť... Ako zmierniť padanie..už som zúfalá ☹
@amalka147 mne pomohol jedine od Justu Nutrillon Capilair.. ale ked mas problem v hypofyze, tam bude pes zakopany.. ona riadi vsetku hormonalnu sustavu... + mozes byt aj anemicka..... ale tieto tabletky od Justu mne velmi pomohli a tiez som mala kadejake zdr. problemy
po porode mi zas pomohla MILVA, ale to bolo ine..... lepsi je ten Nutrillon
@dia6 Ahoj, co znamena vysoka hladina prolaktinu u tvojej sestry? 2 nasobok? 3 nasobok? Ja mam tiez vyssi prolaktin - 37 a norma je do 29, zacali mi padat vlasy a vytvarat sa polypy na maternici (uz som bola 2krat na ich odstraneni). Tak ma chyta panika s tou hypofizou ...
@marusia12 mne pomohol a to mi staci. Uvedeny clanok je tiez od spokojnej zakaznicky. A nemyslela som z MLM ale vseobecne. Proste mam s produktom dobre skusenosti tak ho odporucam. To je cele. Ak by ste niekedy odo mna nieco brali tak by ste vedeli ze na tom ani nezarabam, davam za velkoobchodne ceny.
@chiara_elle Neviem presne, moc o tom nechce rozprávať... no niečo som z nej vytiahla. Ale má to vraj zlé... aspoň tak sa vyjadril lekár a stále chodí po vyšetreniach. Aj materské mlieko jej začalo tiecť z ničoho nič.
Tiež sa bojíme čo bude, ale treba dúfať v to najlepšie.
V našej rodine je tento rok zo zdravotného hľadiska úplne zlý. Moja sestra .... zle, ja... tiež nič moc a syn mojho brata.... úplne zle.
No nesmie nás to zlomiť. Určite všetko dobre dopadne, len to netreba zanedbať a vyhýbať sa stresom, tie nepomáhajú.

mne takto padali,ked som nevedela este,ze mam problem so stitnou zlazou..aj teraz ked mi kolise hladina hormonov,tak je to zufalstvo cesat sa...a pozor na cukor v krvi...moze to byt aj z liekov,ktore uzivas,tak s tym nic nenarobis...a rozne zazracne sampony nesluzia pre ludi,kde je padanie vlasov zapricinene zdravotnym stavom,len vyhodene peniaze...porad sa s lekarom a radsej sa vyliec-potom budu aj vlasy-zazila som... 🙂