Výrastok na viečku
Prosím vás co to môže byť uz druhy mesiac to mam na oku ocne kvapky nepomohlo

@anonym_autor kúp si borovu vodu a vyplachuj si s nou oko, kľudne niekoľkokrát za deň. Normálne prilož fľaštičku na otvorené oko a prevráť do otvoreného oka. Za pár dní mi to pomohlo.
Máš to 2m? U dr si bola?
@anonym_autor A načo zakladáš 2 diskusie na tú istú otázku???
@anonym_82c479 Označujem sa podľa pravidiel skupiny "Zdravotníci ..." ako zdravotná sestra.
@ninazemna ale ty si mimo skupiny 🤣🙈
@anonym_autor máš jacmeň,ale kedže nevyhnisal,treba isť na očné a lekár ti to vyberie...je to malý zakrok,da ti kvapky ,alebo masť a bude to OK....možno skúsi najprv atb masť,aby sa to rozpustilo,ale vo väčšine pripadov,keď je jačmeň už ,,zatvrdnutý,, to nepomôže a treba ho vybrať.
@anonym_autor máš jacmeň,ale kedže nevyhnisal,treba isť na očné a lekár ti to vyberie...je to malý zakrok,da ti kvapky ,alebo masť a bude to OK....možno skúsi najprv atb masť,aby sa to rozpustilo,ale vo väčšine pripadov,keď je jačmeň už ,,zatvrdnutý,, to nepomôže a treba ho vybrať.
@cukrik305 V druhej založenej diskusii odlíšil mirokub chalazion od hordeola.
Ospravedlňujem sa za zakladanie dvoch diskusii na toľko sa mi vyplo konik a ked som zapla uz som nemala písané tak som znovu písala. Nevedela som že odoslalo.
Ja som volala cc pred pol mesiacom obvodného co by to mohlo byť aj foto som mu poslala a on mi vypisal ocne kvapky tobradex ale nejako to nepomohlo v pondelok mu budem volať. Na tolko obvodného mam na východe a bývam v Nitre a este som tuná nenasla obvodného
Ja som volala cc pred pol mesiacom obvodného co by to mohlo byť aj foto som mu poslala a on mi vypisal ocne kvapky tobradex ale nejako to nepomohlo v pondelok mu budem volať. Na tolko obvodného mam na východe a bývam v Nitre a este som tuná nenasla obvodného
@anonym_autor tak smer očné
Je to vlčie zrno. Navštív očnú ambulanciu. Predpíše ophtalmo antibiotickú mastičku.
@anonym_autor kúp si borovu vodu a vyplachuj si s nou oko, kľudne niekoľkokrát za deň. Normálne prilož fľaštičku na otvorené oko a prevráť do otvoreného oka. Za pár dní mi to pomohlo.
@nikpa aj vám prasklo to ?
@anonym_autor nie, postupne sa mi to zmenšovalo
@nikpa lebo mne momentálne tak vyzerá akoby malo prasknúť vidno také akoby hnis alebo ako to nazvať

Jačmeň