Vyšetrenie konečníka na vydanie zdravotného preukazu
Ahojte baby,
Bude potrebne absolvovat ster z konecniku pre vydanie zdravotneho preukazu?
Je to nevyhnutnost? Ak ano tak bude to odoberat sestra? Resp. Aka je vasa skusenost. Trosku sa hanbim. 🙄
Áno bude treba výter a urobíš si ho sama.
Alebo máš skorumpovanú lekárku ktorá za peniaze rovno vydá preukaz bez vyšetrenia.
@anonym_autor základný potravinársky preukaz vystavuje všeobecný lekár a nič ti nebude robiť, iba sa ťa opýta na pár vecí čo sa týka chorôb a ako budeš manipulovať s potravinami a to je tak všetko , teda aspoň mňa sa lekárka nič extra nepýtala a vybavené to bolo tak za 5 minút
@anonym_autor základný potravinársky preukaz vystavuje všeobecný lekár a nič ti nebude robiť, iba sa ťa opýta na pár vecí čo sa týka chorôb a ako budeš manipulovať s potravinami a to je tak všetko , teda aspoň mňa sa lekárka nič extra nepýtala a vybavené to bolo tak za 5 minút
@anonym_7425fd ešte dodám, že ani odo mňa nepýtala peniaze...
Áno bude treba výter a urobíš si ho sama.
Alebo máš skorumpovanú lekárku ktorá za peniaze rovno vydá preukaz bez vyšetrenia.
@anonym_030b59 mozes aj sama? Hm..
Keď som chodila na strednú školu potrebovala som potravinársky preukaz bol rok 2006 a áno vtedy sa robilo aj toto robila to sestrička.Ci je to tak aj teraz neviem
Ano robi to sestra.. a? Jej si ukradnuta
Ale pri zdrav. Preukaze nie vzdy to robia
@anonym_7425fd nezodpovedna dr.
Ano robi to sestra.. a? Jej si ukradnuta
Ale pri zdrav. Preukaze nie vzdy to robia
@ivik4 hanbim sa vies...
Možno nebude nič. Mne to iba vypisala keď som potrebovala. 🤷
Robí to sestra ale napr. u nášho obvodného ti dá sestra ten tampon a povie čo ako a ty ideš sama na WC. Nič strašné, žiadna veda, vyzerá to ako špáradlo do ucha, akurát dlhšie, nech je za čo chytiť..
Aj keby ti to robila ona, trvá to asi 2 sekundy, jedine co ju zaujíma je tvoj konečník a to aby sa tým ničoho iného nedotkla, hlavne nie seba. Nebude sa dívať ani na gaťky, ani na celulitídu ani či si oholená 🙂 je to omnoho jednoduchšie ako nejaký výter na kovid.
nic take mi nerobili, preukaz mi dali
@anonym_7425fd nezodpovedna dr.
@janinah tak na manipuláciu s balenými potravinami to je v poriadku (rozumej rozvoz obedov), pokiaľ by to bola práca v baliarni alebo výrobni, je to nieco iné
Mne ho v 2001 vydali aj bez toho, známemu rok dozadu dali tampón domov, keď si bol dohodnúť termín - tá istá Dr. A neboj sa, hádam to nie je horšie ako gynekológ 😀

Éste som nevidela,nepočula,nechyrovala,aby to robil lekar😀