icon

Vytráca sa mi menzes

barbara088
8. dec 2014

ahojte mate skuste ze sa mladej zene ako som ja bez nejakej vaznej priciny vytraca menzes

pribinak
8. dec 2014

To akože sa ti skrátil počet dni trvania periódy? Alebo nemáš vôbec?

titkovamiriam
8. dec 2014

na to ti odpovie tvoj lekar, ale mam kamaratku co mala prechod už v ako 38r.

barbara088
autor
8. dec 2014

no ja mam nepravidelny menzes mam 3 deti...cyklus mam okolo 40-60dni.vlastne nikdy neviem kedy ma to chyti....raz 1.inokedy 15 a podobne...menzes som mavala max 2dni...posledne 3-4mesiace som mala ze 2-3kvapky a koniec..tehotna niesom

pribinak
8. dec 2014

Štitna žľaza je OK?

barbara088
autor
8. dec 2014

mala som som hranicne vysledky...no nemam cas tam ist...ale mavam aj strasne navali tepla a zimy,byvam unavena dokazala by som prespat aj 2dni

@titkovamiriam lekar mi povedal ze stres

barbara088
autor
8. dec 2014

@titkovamiriam ja mam 25

titkovamiriam
8. dec 2014

@barbara088 môže byť ☹ treba si dať spravil hormonálny profil,štítnu a potom poslúchať lekara

gloria9
8. dec 2014

barbara088 môže to byt aj anémia ja som male také kleslo zelezo a farbivo potom uz zena nema z čoho krvácať ak je tazko anemická tie isté priznaky som mala aj ja unava návaly tepla aj som sa dosť rýchlo zadýchala

pribinak
8. dec 2014

Nemáš cas riešiť stitnu zlazu? Hm, to si rozmysli, hormonálnu nerovnováha ti "rozbije" cely organizmus, to nie je žiadna sranda, obzvlášť ked ti vychádzajú hraničné hodnoty, to treba sledovať

barbara088
autor
8. dec 2014

ok dakujem.ja som to myslela tak ze mam uz dlhsie deticky a nezvysi mi cas...no budem sa musiet objednat...dufam,ze mi to pomoze snad sa nieco zisti uz som zufala..

kliara
8. dec 2014

Najmladšia dcéra má jedenásť mesiacov a dva týždne? Kedy si ju prestala dojčiť? Hmotnosť máš akú? A určite sa treba dať vyšetriť, niečo nebude v poriadku a zdravie by malo byť pre teba na prvom mieste. Najmä keď máš tri deti.

barbara088
autor
9. dec 2014

Ano teraz v decembri bude mat rok.kojila som mesiac.nasla som si cislo na lekarku idem sa objednat

barbara088
autor
9. dec 2014

Tak a som objednana natu stitnu zlazu.pytala sa ma ake mam problemy
Unava.zavraty.pocit neustaleho smadu.nemormalne navaly tepla.potenie.menzes ziadny.a pohybuju sa hmotnost v pondelik mam napr.75 v piatok70 kg

katrin21
9. dec 2014

podla mna to moze byt hypofunkcia stitnej zlazy, alebo kolisava stitna - raz hypo, raz hyper...

kiki68
9. dec 2014

moja kamoska mala prechod v 25tke, je nestastna,lebo nemoze mat deticky. Vraj to nechapala a zacala riesit moc neskoro,myslela,ze je to stres zo skoly alebo tak,ale nebol. Teraz si to vycita,ze to neriesila ihned s lekarmi. Nastalo to cele behom roka, po roku smitec a cyklus sa uplne vytratil, to uz ju riesili lekari,ale nedalo sa to zastavit. Ale mozes mat aj stitnu,to by sedelo to skakanie hmotnosti.

pribinak
9. dec 2014

Zapisovala by som si pre endokrinologicku take vacsie zmeny vo vahe a aj to kokko priblizne vypijes za den

mircalla
9. dec 2014

@barbara088 V 25 to prechod nebude

barbara088
autor
9. dec 2014

@pribinak ja vypijem aj 4-5litrov neosladene caje a cista voda.
@kiki68 ja deti mam.

pribinak
9. dec 2014

@barbara088 no ved práve preto, cez leto je to OK, ale teraz to v norme nie je

barbara088
autor
9. dec 2014

Ja pijem aj v noci minimalne liter

kliara
9. dec 2014

Čožeeeee? V noci minimálne liter? Zvláštne, určite to nie je v poriadku, držím palce, nech odhalia príčinu tvojich zdravotných problémov a nech sa podarí zatočiť s nimi.

barbara088
autor
9. dec 2014

Dakujem.mne sa muz uz smeje ze vypijem vody aj za celu rodinku