Vznikajú žlčníkové kamene aj po operácii?
Bola som na laparoskopii ,kde mi vybrali 3 kamienky a piesok.Len nechapem preco mi nevybrali cely zlcnik.To sa budu dalej tvorit a stale operacne riesit?Az teraz mi to napadlo,a dr som sa ani nepytala na kontrole.
@anonym_autor veď toto sa pýtaj lekárov prečo ti nevybrali cely žlčník, ten kto tá operoval ti tuto otázku najlepšie zodpovie
@anonym_autor to je divne, nemyslim si, ze by sa vyberali iba kamienky, co mas v papieroch? Nie nahodou cheilektomia?
@anonym_autor to je divne, nemyslim si, ze by sa vyberali iba kamienky, co mas v papieroch? Nie nahodou cheilektomia?
@simsalabim ano a co to je ,lebo nikde neni pisane vybratie celeho zlcnika
@anonym_autor cholecystektómia = vybratie zlcnika
@anonym_autor cholecystektómia = vybratie zlcnika
@simsalabim tak ja neviem preco som to pochopila takto ,ospravedlnujem sa
A ignoruj ten termin o 22.05, to mi korektor opravil 🙈
@simsalabim tak ja neviem preco som to pochopila takto ,ospravedlnujem sa
@anonym_autor nemas sa za co… lekari casto nepovedia, ze sa vybera cely zlcnik. To je standardny postup. Nepocula som, ze by niekomu urobili daco ine.
Tak potom je vsetko v poriadku
@anonym_autor nemas sa za co… lekari casto nepovedia, ze sa vybera cely zlcnik. To je standardny postup. Nepocula som, ze by niekomu urobili daco ine.
@simsalabim dakujem ozaj,upokojila si ma 🙏
@anonym_autor pokial boli v zlcniku tak ten tu vybrali
@anonym_autor urcite ti nevyberali len kamienky.to sa nerobi.vybera sa cely zlcnik

@anonym_autor tento postup nie je zvycajny... opytaj sa doktorky, ved ked ti to isli vyberat, musela ti povedat, preco to tak robia a nevyoperuju cely