icon

Zabudnutá vata vo vagíne

marietuska
28. jan 2016

som otazku zmenila radšej na diskusiu,aby sa tu dalo diskutovať

no neviem,ci mam ten problém,ako nemoze to byť tam nič ine,ani kondom ani nič,skor len trošku vaty z vatovej tyčinky,mam taky divny pocit tam,aj ma pali a reže a tak.,ale ved som si tam posmatrala a nič som tam nenašla,a vyoplachnuť neviem,ako to mam.
ale nič nejde praveze zo mna von,ani nič si nevidim,ani nič tam necitim,
ale preto si to tam dávam vatovými tycinakmi,aby to bolo sterilnejšie,ako prstom:( ale asi som na to doplatila.
netuším,či to tam može vobec byť,kedže neviem,ci by sa to tam zatupikovalo,tak aby to nešlo von!a sposobovalo toto.
dakujem za ase postrehy,ale nejak silno sa to tam ešte neskusala vyplaviť odtial,neviem,co si tam mam nastriekať vodu,aleb očo?a okrem toho,aaj ked som si to tam smatrala,tak predsa kusok vaty( naozaj vlakno nepatrne) ,by ste tam nenašli ani vy,je to fakt zanedbateľné. a ta pošva predsa len ma také prostredie,co ani necitit.
neviem,ale ci to dokáže sposobiť palenie,alebo čo.

Strana
z2
cincila18
28. jan 2016

@katkarina zahada bermudskej vaginy... konieeeeeeeec 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

jeannna
28. jan 2016

@cincila18 keby si poznala ten nick, bolo by ti vsetko jasne ....

cincila18
28. jan 2016

@jeannna no, nepoznam... nie som tu dlho, ale toto mi bohato staci 🙂

qidko
28. jan 2016

Manzel namna pozera a ja sa len rehocem🙂 a nemozem prestat no co zabijem sa Ked to neide zastavit?🙂 🙂🙂🙂🙂🙂

jeannna
28. jan 2016

@cincila18 ja poznam aj jej duplicitny nick a ja to praveze uz nemozem citat, vzdy si chcem klepnut po prstoch, aby som nedrala klavesnicu. Nuz ale, kazdy mame nejaky ten problemik 😀

qidko
28. jan 2016

Tak si uzivajte zabavu ja idem sa venovat manzelovi sladke sny🙂

cincila18
28. jan 2016

@jeannna ale no... budes si sposobovat bolest prstov? 🙂 preco to nemozes citat? odveci temy, nazory ma?

cincila18
28. jan 2016

@qidko dobru noc

jeannna
28. jan 2016

@cincila18 @cincila18 vies preco? Lebo mozes jej dat 1000 fundovanych nazorov na jej problemy, ale nakoniec zistis, ze je jednoduchsie dufat vo svetovy mier 🙂

cincila18
28. jan 2016

@jeannna aha... no, kazdy sme nejaky... mozno ma paranoje alebo nieco take, a to je dost vazne... neviem, nepoznam ju, nechcem nikoho urazit... alebo sa len bavi, co mi pride najlogickejsie po tom vsetkom, co som uz tu na fore precitala 🙂

jeannna
28. jan 2016

@cincila18 myslim, ze tato sa zrovna nebavi, skor ludia na nej ..... a problemy urcite ma ... ved uznaj, kto normalny by sa takto hovadil na fore??? 🙂

cincila18
28. jan 2016

@jeannna hm, tiez pravda, normalny clovek by toto urcite nenapisal... ale v tom pripade to nie je velmi vtipne, ak ma problemy, mozno potrebuje liecbu...
joj dost o tomto...kazdy sme nejaky, aspon sme sa pobavili 😉

barbora59
28. jan 2016

skus este viac šmátrat😂

henamichal
28. jan 2016

Mozno tam mas zbytky umeleho údu.

cmulinko
28. jan 2016

raz som videla jeden film s nazvom Teeth..nieco ako horror a tam sa jednalo o '' zubatu vaginu '' Tento prispevok mi ten film hned pripomenul 😅

Strana
z2