Zabudnutá vata vo vagíne
som otazku zmenila radšej na diskusiu,aby sa tu dalo diskutovať
no neviem,ci mam ten problém,ako nemoze to byť tam nič ine,ani kondom ani nič,skor len trošku vaty z vatovej tyčinky,mam taky divny pocit tam,aj ma pali a reže a tak.,ale ved som si tam posmatrala a nič som tam nenašla,a vyoplachnuť neviem,ako to mam.
ale nič nejde praveze zo mna von,ani nič si nevidim,ani nič tam necitim,
ale preto si to tam dávam vatovými tycinakmi,aby to bolo sterilnejšie,ako prstom:( ale asi som na to doplatila.
netuším,či to tam može vobec byť,kedže neviem,ci by sa to tam zatupikovalo,tak aby to nešlo von!a sposobovalo toto.
dakujem za ase postrehy,ale nejak silno sa to tam ešte neskusala vyplaviť odtial,neviem,co si tam mam nastriekať vodu,aleb očo?a okrem toho,aaj ked som si to tam smatrala,tak predsa kusok vaty( naozaj vlakno nepatrne) ,by ste tam nenašli ani vy,je to fakt zanedbateľné. a ta pošva predsa len ma také prostredie,co ani necitit.
neviem,ale ci to dokáže sposobiť palenie,alebo čo.
Manzel namna pozera a ja sa len rehocem🙂 a nemozem prestat no co zabijem sa Ked to neide zastavit?🙂 🙂🙂🙂🙂🙂
Tak si uzivajte zabavu ja idem sa venovat manzelovi sladke sny🙂
skus este viac šmátrat😂
Mozno tam mas zbytky umeleho údu.
raz som videla jeden film s nazvom Teeth..nieco ako horror a tam sa jednalo o '' zubatu vaginu '' Tento prispevok mi ten film hned pripomenul 😅

@katkarina zahada bermudskej vaginy... konieeeeeeeec 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀