Žalúdočné problémy počas PMS
Ahojte nemá niekto z vás žalúdočné problémy PRED Menštruáciou? PMS
Ja mam. Bolesti žalúdka, bolesti po kazdom jedle,.. Zistila som postupne, že mi na to pomaha ako tak mineralka Fatra..
@zojazoja že niesom sama s týmito problémami a ja už za tým hľadala niečo vážne, tak asi PMS beriem magnezium a skúsim fatru
Aj budis na travenie je vyborna
@jaruna123 ďakujem
@bambulienka25 áno môže byt ale že až takto
@zojazoja máte problémy vtedy aj so stolicou? Ja mám nepravidelnú a boli má pod rebrami až dole k podbrušku a po bokoch
Bolo by dobré zistiť, čo tie problémy spôsobuje. Nie je to v poriadku, že máte také bolesti. Test zdravia by vám mohol pomôcť nájsť príčinu.
@zuzka10175 akože ten cez net myslite ci u lekára?
To ani nie práveže.vela tekutin treba.
test je cez net
@zuzka10175 ten som robila vyšla štítna žľaza pritom ju mám ok bola som u 2 dr takze neviem
je potrebné pozrieť sa na celkový stav organizmu... test je zameraný na príznaky tela... podľa vašich symptómov môže pomôcť nájsť príčinu problémov v tele...
@zuzka10175 viem som tam registrovaná no mne našli úplne inú vec ako má boli neviem je to test cez net takze neni to dr
Ja mám hrozne stavy netrávi mi, búšenie srdca, hnačky 🙄, aj ta bolesť pod rebrami, ale ja mám celkovo problém s trávením, prvý deň hrozne kŕče v podbrušku, chcela by som vyskúšať vložky od Tiande bylinkové, vraj to zmierňuje bolesti, za skúšku nič nedám a uvidím 🙂
@martinastaj aj ja búšenie, zvláštne bolesti neviem či to je PMS alebo niečo iné za tým hľadať
Ja zvraciam, migrény, 2 dní ležím v posteli ani o svete neviem.
@macik166 och :/
@martinastaj nepýtali ste sa dr prečo to tak je?
Nie,stále to beriem tak, že príde a odíde 🙂 a popravde na gynde som vtedy, keď nemám menštruáciu a vtedy mi to ani nenapadne 🙄😁