Zápach z pošvy
☹
môj problém spočíva v tom,že mi z pošvy zapácha ako po rybách.naozaj smrdím!len mi nepíšte ,že sa mám častejšie umývať,,nakoľko som zvyknutá po každej potrebe umyť sa /doma:sadnem na vaňu a sprchnem.../alebo použiť navlhčené vreckovky/pampers/. na gynekologické vyšetrenie ma prosím neposielajte,neviem si predstaviť,že tam zahlásim niečo také.musí existovať liek dostupný v lekárni,preto prosím o názov lieku a radu ako v budúcnosti predísť pod."ochoreniu" veľmi sa teším na odpovedˇ..veľa zdravia všetkým..pa-pa
ja neviem,ale sprchovat sa po kazdej potrebe a pouzivat detske servitky PAMPERS 😀 😀 😀 to sa tu akoze nikomu nezda tochu na hlavu???ty si si vlastne tieto problemy sposobila sama,proste si si narusila ph....
-mňa tiež často trápia zápaly, avšak odkedy používam jednu mastičku vaginálne ako čípok na báze len prírodných zložiek nepotrebujem žiadne čípky od lekárky, stačí 2-3 dni používať mastičku a je znova všetko tak ako má byť "tam dole"
A voľnopredajné kremi alebo niečo iné čo je dobré? A na narušenu mikrofloru posvi čo sa vám osvecilo?
@anelap a ako sa volá tá masticka?
Každý deň ráno jeden biely kvalitný jogurt a prestať sa drhnúť mydlami tam dole a je po probléme.
@gazah umývať sa len s vodov?
@janula2511 Áno, alebo maximálne umývací olej napr. od kozmetiky Karl Hadek. Začnite jesť tie jogurty a budete prekvapená.
@janula2511 Ja si vyrábam vlastný jogurt z bulharských kvasiniek. Pripájam link na video o týchto produktoch: https://www.cestyksobe.cz/lubica-kuttnerova-nej...
@janula2511 je to propolisová mastička
No baby pridavam sa aj ja k diskusii mam podobny problem ako autorka t.j. zapach doslova po rybach
Dnes som bola u gynekologa vysetril naordinoval aj manzelovi metronidazol ze vraj trichomoniaza..podotykam ziadne odbery neboli robene len obycajne doslova "kuk" a je to😂 No a co som sa docitala ma zarazilo ze to je pohlavne prenosna choroba🤤 pricom sme si verny aj jeden aj druhy nieze som si tym ista ale to viem na 100 percent (teraz nejde o to ze chcem rozoberat cast o vernosti😊) ale neviem cim to je este mozne

..ja som to mala v minulosti často..lekárka určite na teba nebude pozerať jak na nehygienickú osobu..je to zmena ph v pošve z toho je ten rybací zápach..a môže to byť aj od zápalu vaječníkov, alebo v maternici alebo zápal v pošve..takže len sa nehanbi gynča dobre vie o čo ide..