icon

Zápach z úst pri rozhovore

labelo
30. jún 2013

Potrebujem nejaku radu,trpim zapachom z ust už dlho,bola som na kadejakých vyšetreniach a nič ....problem je v tom,že pojdem robit skusky,ktorých sučastou je rozhovor asi 20 minutový,budem tam ja a dalsie 4 osoby,najradšej by som sa zakopala pod zem, ked si predstavim,ked budem na dotyčného rozpravat 😝 je mi samej zo seba zle mam s toho nervy čo si o mne pomyslia ,neviem akoby som to zmiernila,nakolko nemožem mat žuvačku pri rozhovore,ale aj tak,najhoršie je, že ja ked si umyjem zuby možem ich drhnut aj 10 minut tak za 5 minut ide zapach citit,neviete niečo poradit čím by som to mohla aspon zmiernit?dakujem

Strana
z2
trish31
1. júl 2013

@labelo ahoj ja som mala s tymto problem asi mesiac,z nicoho nic,a bolo mi to strasne neprijemne,este aj v kabelke Listerine som v kuse nosila a potom sa mi zapalil nerv v zube,zubarka vycistila a zmizlo to....

zuzulienka1973
1. júl 2013

@labelo Ahoj.Ja som niekde citala,ze pomaha chlorofil.Dostat ho v lekarni vo forme tabliet alebo niecoho.Uz si moc nespominam.Ja som to vsak neskusala,len som o tom citala a vraj uzivanie tlmi aj telesný zapach.

mamazem
1. júl 2013

Jednoznačne Chioská masticha. Nič lepšie na zápach z úst nepoznám. Je to prírodná živica so silne antibakteriálnym a antimykotickým účinkom. Navyše aj upravuje trávenie, takže ak je problém v tráviacej sústave, výrazne pomôže aj s ním. Ak je problém v ústach, vyzabíja všetko živé 🙂. Samotná živica nemá žiadnu výraznú chuť, zápach z úst neprekrýva ale pohlcuje a ničí baktérie v ústach, ktoré ho spôsobujú.
Okrem toho sme ju testovali napríklad aj na mladú cibuľku. Stačilo pár minút žuvať a nebolo nič cítiť 🙂 Na otestovanie máme aj malé 10 g balenie iba za 4,60 EUR. Pozrite na našom webe. V prípade záujmu poštou za 1,5 EUR.

mamazem
1. júl 2013

a aby som nezabudla, Chioská masticha výrazne redukuje Helikobaktera pylori.

nikak23
1. júl 2013

My zijeme striedavo v Indii a vela veci som si tam osvojila,indovia su citlivy na zapach z ust a robia nasledovne(pokial nie je iny zdravotny problem):rano pred umytim zubov nechat v ustach aspon 2min olej,neprehltnut,potom pit zazvorovo,citronovu,medovu horucu vodu na lacno,pocas dna jest psylium,cista vlaknina,pozor vela vela vody,po jedle zut klinceky a po 17 hod nejest ovocie,ak ano,tak mierne posolit,neutralizuje,vsetko je to v traveni.

labelo
autor
2. júl 2013

@mamazem
toto už nechcem skusat to su vyhodene peniaze aj ked som to neskusila,neverim tomu,psylium som užívala skoro rok a nič ,potom vyhodene peniaze za chlorelu,proboitika ,detoxikačné naplaste,a teraz najnovsie som kupila zelený jačmen,ale ako pisem to su len reklamy a vyhodene prachy do luftu

mamazem
2. júl 2013

@labelo ok. Nuž, my mastichu žujeme viacerí a vidíme, že pomáha, to bol hlavný dôvod, prečo sme ju začali na Slovensko voziť... Tak Vám len želám, aby ste našli príčinu svojho problému. Pekný deň.

zuzlicek44
10. apr 2014

u mna tiež zápach, listeriny a .... to nepomáha, žuvačka tiež nie..na hadici som bola davno v poriadku...mam pocit že je to zo zubov.
ked si prechádzam pomedzi zuby nitou, tak asi 2 alebo 3 zuby zapáchaju☹ tak nepríjemne, až hnusne...no doktorka mi povedala že nemam žiadne kazy už☹ a zuby si čistím aj niť používam... 😔

marika6
10. apr 2014

dlho som hladala a jediné čo pomohlo je sice kontroverzné ale pomohlo a to mms. zarobila som si vyčistila s tým zuby, medziubné priestory, jazyk, vykloktala a pomohlo, odporučaju 30 dnovu kuru, to som nezvladla.

anabella30
10. apr 2014

Ahoj skús si denne vymačkať 3 pomaranče a čistú štavu vypiť, pohrá sa so žaludočnými šťavami , ktoré to tiež môžu spôsobovať m, mne dokonca pomohli zbaviť sa helicobaktera.

anabella30
10. apr 2014

@zuzlicek44
Ahoj pokial Ti zapácha medzi zubnýmpriestorom, tak máš kazy, odporúčam vymeniť zubára ja som tak urobila a zistila mi zubárka 7 hlbokých kazov

evickam1
10. apr 2014

ten bacil helikobakter, nie vzdy sa da vyliecit na 1.raz s antibiotikami, suseda tam s nim chodila, a dali jej tam na 3x antibiotika az potom to bolo ok, ale zistili jej, ze je na zaludku, ja to volam, ze klapka co sa ma uzatvarat a jej to nerobi, ma ju stale otvorenu, nemas nahodou obnazene krcky na zuboch a z toho zapach ? skus jest viac vlaknin a obmedzit prisun bielej muky, aj sa budes lepsie citit, drzim palce

zuzlicek44
11. apr 2014

@anabella30 Ahoj🙂 fakt.jedna sa o predné zuby a mám ich veľmi natesno tak možno len tým či myslíš že sú to kazy? Zubárk mám ďaleko.. Myslíš žeby sa to dalo aj tu v ba? Porazí ma🙂

bubu119
20. okt 2016

@malinkaaninka
ahoj malinkaaninka, viem ze ti odpovedam na 3 roky stary prispevok, ale prosim ta o pomoc. strasne ma trapi zapach z ust. som z toho hotova, na nic ine nemyslim, velmi ma to trapi. surfovala som web a nasla tvoj prispevok o tvojej zubnej hygienicke ze robi rozbor slin....ako to dopadlo? a kde sa ta hygienicka nachadza? ja som z bratislavy. myslis ze by si mi na tu tvoju hygienicku mohla poslat telefonne cislo? mne moj zubar kedysi davno povedal ze mam infekciu dasien a pravdepodobne aj sjorgenov syndrom, lebo trpim suchom v ustach a povedal ze infekcia dasien sa neda vyliecit....neviem co mam robit.....velmi trpim a zufalo potrebujem pomoc. dakujem

smajlik22
1. dec 2017

@zuzlicek44
Ak je ten zapach z ustnej dutiny, co vo vacsine pripadov je,treba ist na dentalnu hygienu. 🙂 mo

smajlik22
1. dec 2017

@zuzlicek44
Môže sa jednat o parodontitidu, je to stav, kedy sa zubny kamen nachadza pod ďasnom a sposobuje vacok,zapal krvacanie ( hromadenie bakterii). Na dent.hygiene sa premeria stav dasien parosondou a kamen sa odstrani. 🙂

Strana
z2