Ako zastaviť zápach z úst?

stephie333
5. apr 2020

Vcerajsia skusenost... Lezala som na gauci, priatel mi lahol na stehna a zrazu sa spytal co tu smrdi a ja, ze neviem a on, ze si mam ist umyt zuby, lebo mi citit z ust... Dost sa ma to dotklo, citim sa ponizene... Staram sa o svoje zuby, ale neviete mi poradit nieco co bude ucinne proti tomuto zapachu? Dakujem

comika
5. apr 2020

@stephie333 moze to byt aj zo zaludka. Nie vzdy smrdi z ust.

jarca001
5. apr 2020

Ahoj,,takuto skusenost som mala aj ja,,sla som.k zubarke vsetkon ok,zuby ukazkove,,cca po 2mesiacoch akutny zapal slep.creva,,sem.tam.ma bolelo brucho ako pri,menzese,,nevenovala som pozornost tomu,,,,,a po operacii ziadny zapach,,treba dat vysetrit zaludok.

punka24
5. apr 2020

@stephie333 alebo si pozri v zrkadle či na mandliach nemáš také biele bodky... mandľové kamene tiež spôsobujú zápach...

zuzuliatko18
5. apr 2020

ja som mala dlho zápach z úst a keď mi zistili celiakiu a nabehla som na diétu, po pár týždňoch to prešlo. takže za mňa to môže byť aj potravinová intolerancia.

merkelica
5. apr 2020

tiez to mozu byt dutiny, nosohltan.. treba zvazit aj ORL vysetrenie

sunny8
5. apr 2020

Kurkumou umyvaj zuby .. môže to byť ale aj kyselina zo žalúdka. Nejedz mastné a vyprážané jedlá .. ani príliš pikantné korenené a sladké. Proste diéta .. žalúdok sa upraví

nika3136
5. apr 2020

Moze to ist z traviaceho traktu, ale zvaz aj sialolitiazu 😉 bol to moj pripad a uz doslova hned citim, ked sa mi nieco opat vytvori. Mozes si zuby umyvat aj 100x denne, pokial tam nieco mas, musi to prec

gabika0825
5. apr 2020

Minule tu už bola taká téma... skús pozrieť. Nepiješ veľa kávy? Lebo aj z kávy to je. Ak áno tak kávu nahrad zeleným alebo čiernym čajom a nezabúdaj piť veľa čistej vody. Aj z dehydratácie býva taký zápach.

adamadent
5. apr 2020

Piť veľa vody čistej, obmedziť kávu, sytene, sladené nápoje, používať medzizubné kefky čistiť aj jazyk, ošetriť zubné kazy ak sú. Ak je toto všetko ok, potom nie je problém v ústach ale iná časť tráviaceho systému.... Viem ze je nelichotivé keď to partner povie ale dobre ze to povedal priamo tebe a nie niekomu inému....

lenqua_12325
5. apr 2020

Nabudúce si lahni ty jemu na stehnata povedz fuj, smrdia Ti gule, chod si ich umyť. Aby vedel, ako si sa cítila. Take veci sa daju povedať jemne. Každej zeny by sa to dotklo. Nemusí ti byť hned kaz alebo žalúdok. Možno si len niečo vtedy zjedla.

akinom0077
6. apr 2020

Zaludok, Zlcnik, Mykoza v hrdle, Zuby, dasna, zapalene prinosove dutiny, mandle.... pricin je vela taktiez strava

bmuller
6. apr 2020

Najjednoduchsie je zacat dostatocnym pitnym rezimom, za den aspon 2 l voda, slaby caj (zeleny, matovy) - nedostatocne pitie "zahustuje" telesne tekutiny, takze cloveka je viac "citit". Ak ani po nejakom tyzdni-dvoch dostatocneho pitia sa zapach nezlepsi, tak bude pricina inde - zaludok a pod.

lolita65
7. apr 2020

@jarca001 ahoj, si sa dala od svojej obvodnej lekárky vyšetriť na slepé črevo?
Podobný problem mám aj ja a na základe tvojho opisu zvažujem tiež vyšetrenie. Neviem či si mozem hneď vypytat od lekárky takéto vyšetrenie alebo musím mať na to vážne dôvody aby ma vôbec na slepé črevo niekto vyšetril... dakujem.

extempore
7. apr 2020

@lolita65 mozem ta ubezpečiť, že slepé črevo to nebude..

lolita65
7. apr 2020

@extempore vedela by si prosim povedať čo moze byť príčina bolesti podbruška, pocit, akoby som mala menštruáciu ked toto nie je príznak zápalu slep. čreva? Dakujem.

zuzuliatko18
7. apr 2020

Slepe crevo boli v pravom boku, akutny zapal zacina v strede, tesne pod rebrami a z mojej skusenosti teda menzesove bolesti nepripomina ani zdaleka, pri slepaku som si myslela, ze udrela moja posledna hodina. Ale ak mas dlhodobo bolesti, isla by som lekarovi, nech posle na vysetrenia, aby sa zistilo co to je.

lolita65
7. apr 2020

@zuzuliatko18 dakujem za vysvetlenie

zuzuliatko18
7. apr 2020

@lolita65 raz som.citala, ze bolesti brucha treba poriadne vysvetlit, ze sa dost tazko urcuje, co boli, preto je lepsie to zverit lekarom a vysetreniam, nie tipovat.

jarca001
7. apr 2020

No mna pri slepom creve bolelo cele brucho,,ked som.prisla,,rtg,sono a nic nevideli,,,od 2rana bolesti,vracanie, testy krvne take zle,ze manzelovi.povedali rakovina,,a potom.zevraj skusia,otvoria a povedali,ze to nevideli este,,,ja mam.rada horuci.kupel,,a ja som si ten hnis v tom.creve ,,uvarila,,takze nevideli vodu,,,az ked otvorili zbadali hnis ,ktory sa dostal uz do krvi,,takze o 5min.12som.prisla,,a neprasklo by mi.lebo bolo ,,uvarene ale otrava krvi by bola..tiez vraveli ,ze to ine bolesti su......tak ani.neriesili slepak......

jarca001
7. apr 2020

@lolita65 ahoj nie,nedala,,mne ostalo zle a krvne testy velmi zle boli a nevedeli co tak ma,, otvorili,,a mali jasno,,,,,pisala som este nizsie,,ako to cele bolo.