icon

Zapáchajúce hlieny v nose

4. okt 2021

Zdravím, mala ste niektora tento problém
Mám zelené sople ktoré pachnu bez iných príznakov brala som aj atb kvapky nepomohlo.
Hlieny mám len v jednej nosnej dierke.
Ďakujem za rady .

stanulienkat
4. okt 2021

Vytery ti robili? Skus konvickovat. Je to vyborne.

hradnapani
4. okt 2021

tak to uz je mozno aj na celkove ATB alebo na zmenu lokalnych atb, chod cim skor k lekarovi, lebo toto zanedbat, tak ti hrozia vaznejsie komplikacie. Mala som takto, prechodila, vratilo sa o pol roka a ovela horsie. Lekarka mi prizvukovala, ze so zapachajucim sa chodi k lekarovi hned.

hradnapani
4. okt 2021

@stanulienkat suhlasim, ze konvicka je super, ale uz pri zelenych zapachajucich hrozi, ze si ich posunie dalej smerom k usiam - lekar ma pred tym varoval. Konvickovat pripadne v zaciatkoch, ale ked su uz farebne, je to dost riziko.

mimimoje
4. okt 2021

Moja skúsenosť - boli za tým zuby. Takže ak ORL nepomôže, skús zubára, hlavne, ak je to len jedna nosová dierka.

liesik
4. okt 2021

Presne toto aj mne napadlo. Akurát minulý týždeň bola s niečím podobným kolegyňa u zubára. Všeobecný dr jej hneď povedal, že to bude mať zo zuba a veru aj má.

martina398
23. jan 2022

Dobrý deň. A ako ste dopadli? Co vám nakoniec pomohlo? Mňa to momentálne tiež trapi

youngmom
7. jan 2023

@martina398 dobry den, Vam nieco zistili? mne tiez pachnu beriem atb, mam stretokoka ale atb uzivam 6den a stale smrkam zelene pachnuce sople

matulko124
17. jan 2024

@mimimoje zdravím 2 týždne sa liečim na akútnu nádchu, nič nezaberalo, včera som bol na rtg zubov, hned mi 1 vytiahli, kde je zapal, z ktorého je pravdepodobne aj cele to šialenstvo s opuchom v nose a zeleným hustým zapáchajúcim hlienom. nasadili mi dalacin atb, tak uvidime.

matulko124
17. jan 2024

@youngmom kto a ako vam zistili streptokoka prosím?

youngmom
22. jan 2024

@matulko124 Na Orl vysetreni komplet ster z nosa aj hrdla. Bola to velmi zdlhava liecba nakoniec som brala najsilnejsie atb vnutorne a na marodke som bola 2mes. Ten zapal z nosa mi presiel na ocne spojivky bolo to hrozne mali sme to cela rodina, priniesla som to domov z prace od malych deti a preniesla na vsetkych clenov doma.