Zapáchajúce hlieny v nose
Zdravím, mala ste niektora tento problém
Mám zelené sople ktoré pachnu bez iných príznakov brala som aj atb kvapky nepomohlo.
Hlieny mám len v jednej nosnej dierke.
Ďakujem za rady .
tak to uz je mozno aj na celkove ATB alebo na zmenu lokalnych atb, chod cim skor k lekarovi, lebo toto zanedbat, tak ti hrozia vaznejsie komplikacie. Mala som takto, prechodila, vratilo sa o pol roka a ovela horsie. Lekarka mi prizvukovala, ze so zapachajucim sa chodi k lekarovi hned.
@stanulienkat suhlasim, ze konvicka je super, ale uz pri zelenych zapachajucich hrozi, ze si ich posunie dalej smerom k usiam - lekar ma pred tym varoval. Konvickovat pripadne v zaciatkoch, ale ked su uz farebne, je to dost riziko.
Moja skúsenosť - boli za tým zuby. Takže ak ORL nepomôže, skús zubára, hlavne, ak je to len jedna nosová dierka.
Presne toto aj mne napadlo. Akurát minulý týždeň bola s niečím podobným kolegyňa u zubára. Všeobecný dr jej hneď povedal, že to bude mať zo zuba a veru aj má.
Dobrý deň. A ako ste dopadli? Co vám nakoniec pomohlo? Mňa to momentálne tiež trapi
@martina398 dobry den, Vam nieco zistili? mne tiez pachnu beriem atb, mam stretokoka ale atb uzivam 6den a stale smrkam zelene pachnuce sople
@mimimoje zdravím 2 týždne sa liečim na akútnu nádchu, nič nezaberalo, včera som bol na rtg zubov, hned mi 1 vytiahli, kde je zapal, z ktorého je pravdepodobne aj cele to šialenstvo s opuchom v nose a zeleným hustým zapáchajúcim hlienom. nasadili mi dalacin atb, tak uvidime.
@youngmom kto a ako vam zistili streptokoka prosím?
@matulko124 Na Orl vysetreni komplet ster z nosa aj hrdla. Bola to velmi zdlhava liecba nakoniec som brala najsilnejsie atb vnutorne a na marodke som bola 2mes. Ten zapal z nosa mi presiel na ocne spojivky bolo to hrozne mali sme to cela rodina, priniesla som to domov z prace od malych deti a preniesla na vsetkych clenov doma.

Vytery ti robili? Skus konvickovat. Je to vyborne.