Zápal rohovky
20. nov 2018
Predošlá
Strana
z2
@moni1979 ja som vtedy bola na rodicovskej, tak neviem kolko sa zvykne byt pn. Mne ked zrazu nastal ten zapal, tak som bola skoro mesiac v nemocnici, na infuziach a neustalom kvapkani do oka. Potom asi po pol roku som bola na operacii, sla by som aj o nieco skor ale zrovna som bola po chripke tak sme neriskovali narkozu po oslabenom organizme.
Inak mne sa po operacii mierne zlepsil zrak, nosim o nieco nizsie dioptrie. Zatial musim poklopat,s operaciou som spokojna
@miroslava21 ja už mám odrodené, druhé som si vybavila cisársky kôli tomu
@miroslava21 a stehy si mala rok v oku?
@moni1979 rok urcite nie, uz si presne nepamatam ale po par tyzdnoch to bolo nejak. A robi sa to len pri lokalnom znecitliveni oka, ale nemaj strach, vobec to necitit
Predošlá
Strana
z2

Ahoj.tiez ho mám za sebou. Vznikol zrazu,hmlista škvrna. Pátralo sa po príčine. Bola som na inunologii,internom,reumatologii.hrizili mi injekcie do oka.cadto sa to sledovalo, príčina neznáma, odvtedy okuliare,ale len slabé.mala som to pred 11 rokmi,ale nemám žiadne následky,zrak sa mi upravil,resp.dioptrie,takže ja som z toho vyšla úplne von bez následkov. Dúfam, že nebudeš mať ani ty následky. Všetko dobré želám.