icon

Zápal stredného ucha v dospelosti

elkatelkaaa
31. dec 2015

Ahojte. Mali ste niekto zápal stredného ucha v dospelosti? Ako prebiehala Vaša liečba a ako dlho trvala? Brali ste ATB? Aké vyšetrenia ste absolvovali? Mali ste aj pocit zaľahnutých uší, resp.ste mali pocit, že strácate sluch? Ja mám momentálne tento problém, už týžden beriem ATB , 3x mi robili paracentézu (prepichovali blanu bubienka), každý druhý den chodím na odsávanie. Mám pocit, že už to trvá dlho, na ľavé ucho nič nepočujem. Predpísali mi dalšie ATB a kvapky do uší. Naozaj tak dlho trvá vyliečenie?

Strana
z2
jankalukasova
5. dec 2018

@bejja15 no neviem.. ja som mala problem, ze som na to ucho nepocula. Ked som bola u lekara, tak povedal, ze to je sprievodny jav, ze niekomu piska alebo sumi... ze mam byt rada, ze ja som len "hlucha" inak to.teda trvalo skoro 2 mesiace. Odvtedy ubehlo uz niekolko rokov a na to ucho stale pocujem slabsie.

extreme
10. dec 2021

Môžu sa robiť preplachy nosa keď už mám zápal stredného ucha?

sima3213
25. jan 2023

@elise troska stara tema😅 ale tie infuzky pomohli?

melani19
6. dec 2024

@elkatelkaaa a ake lieky vam pomohli? Mne dali bisoptal a tonje vsstko . Ziadne kvapky do usi mic. Jaj a sprej do nosa
Mam aj lieky na alergiu…
3 den beriem a zatial o minimalne lepsie . Do pondelka cakam ak sa nezlepsi tak musim zavolat. Mali ste aj teplotu? Ja mam :/ sice nie vysoke , ale typicke ked je zapal v tele . Jasne ked sa zhorsi pojdem na pohotovost.
Piska sumi, ale aj praska

elkatelkaaa
autor
8. dec 2024

@melani19 už si presne nepamätám, ale atb nejaké. Mne robili aj paracentezu

melani19
8. dec 2024

@elkatelkaaa mne tam nevidela nic ani hnis ani tekutina

melani19
9. dec 2024

@elkatelkaaa tym pdom nerobili. Preddtym som mala tiez problem ale mala som telkutinu ale zapal nie
Teraz opacne
Tak povedala, ze sa neurobi , jedine ak dlhsie nebudem pocut

Strana
z2