Zápalené znamienko
Ahojte, dnes som sa zobudila a všimla som si že mám ako keby zápalene znamienko take to vypuklé, som si ho chytila a zacítila som ako keby malo odpadnúť, ako keby viselo. Nebolí ma ani nič, len mi prišlo z toho zle a teraz neviem čo s tým. Zalepila som si tam leukoplast lebo to mám na blbom mieste akurát ako si dávam podprsenku, tak sa mi to zadiera. Som v zahraničí a neviem teraz či mám kvôli tomu ísť sem k doktorovi. Viete mi poradiť? Ďakujem
@jennifer56 Vydezinfikovať, nechať zahojiť a následne ísť dať skontrolovať k doktorovi.
Pokiaľ by sa dlhšie nehojilo, mokvalo, zapálilo, tak k doktorovi hneď a nečakať na zahojenie.
@lilianka28 je to toto znamienko, neboli ma to ani nič.. ale stresujem sa
@lilianka28 je to toto znamienko, neboli ma to ani nič.. ale stresujem sa
@jennifer56 Chápem, že si v strese. Ale nádych, výdych a urob ako som písala vyššie.
Keď budeš potom u lekára, tak si daj odstrániť obidve znamienka. Sú pod podprsenku a draždené.
Ak ťa to ukľudní, ja som si raz pri holení trochu zarezala jedno (tiež som bola trochu v strese). Dala som ho po čase vybrať a bolo všetko ok.

@jennifer56 Vydezinfikovať, nechať zahojiť a následne ísť dať skontrolovať k doktorovi.
Pokiaľ by sa dlhšie nehojilo, mokvalo, zapálilo, tak k doktorovi hneď a nečakať na zahojenie.