Zapareniny pod prsiami
Ahojte, ked bolo teplo sa mi urobili zapareniny pod prsiami, uz som vsetko vyskusala, nemam ziadny problem ,.len z estetickej stranky, .Ak ma niekto skusenosti , budem rada s dobrou radou,. dakujem.
@pomada12345 Teraz by som skúsila Sudokrem a v budúcnosti by som podobnému problému zabránila tým,ze ako používam tuhý deodorant pod pazuchy,tak by som ho aplikovala aj pod prsia
@anonym_56e547 sudokrem, imazol a tekutý puder a nic, skusim ten dezodorant,.a dakujem pekne
@pomada12345 ja som niečo také raz dávno mala a pomohol Canesten krém.
@anonym_56e547 sudokrem, imazol a tekutý puder a nic, skusim ten dezodorant,.a dakujem pekne
@pomada12345 no nepchala by som tam teraz nejake depdoranty
Vetrat, sucho, zvazila by som napr len krem s kys mliecnou alebo nieco zo skincap
@dixitka ten je ale na plesen, ale ak pomohol skusim za to nic nedam, len nech tie flaky zmiznu, je to neprijemny pohlad,...
@dixitka ten je ale na plesen, ale ak pomohol skusim za to nic nedam, len nech tie flaky zmiznu, je to neprijemny pohlad,...
@pomada12345 je aj na kvasinky a niektoré baktérie. Ak ti to za dlhšiu dobu nezmizlo samo, resp. s použitím tých bežných krémov proti zapareninám, tak je podľa mňa dosť pravdepodobné, že tam niečo “žije”. U mňa to tak zjavne bolo, lebo som to mala asi 2 týždne bez zmeny a po Canestene to úplne zmizlo asi za 2 dni. Našťastie, lebo to bol taký pokus naslepo - mala som skúškové a nemala som čas ani chuť trepať sa 3 h vlakom domov k lekárovi :D
@dixitka imazol a canesten maju rovnaku ucinnu latku
@pomada12345 Imazol je to uliste, co Canesten, v podstate...
@pomada12345 betaderm, do rana vyriešené
Framykoin
Mne pomohol aloe gél
Imazol, zinkova mast, vetrat.
Detsky puder praskovy?ina podprsenka?
Fungicidin masť. Alebo kožná ambulancia

@pomada12345 Teraz by som skúsila Sudokrem a v budúcnosti by som podobnému problému zabránila tým,ze ako používam tuhý deodorant pod pazuchy,tak by som ho aplikovala aj pod prsia