Zarastený necht
Dobrý deň chcela som sa informovať či ste boli niekto u chirurga so zarastajucimi nechtami?? Chcela by som sa informovať ohľadom toho co vám s tym robil
@macko446 dobry den, mozete uz teraz...ale podla mna to chce aj tamponadu..
špony nebude treba
treba si najst medicinalnu pedikuru a tam zajst, ja som si nasla pedikurku na stranke https://www.imkor.sk/ a super, dalsi zakrok nebolo treba 🙂
po zakroku repik, ja ale zakrok neodporucam, sposobil mi len problemy a nic nevyriesil, potom ma chceli poslat este raz na plastiku nechtoveho lozka....nastastie nebolo treba
tamponada doma najrychlejsie - treba kusok vaty, urobit taky sulok a dat pod necht, tam kde Vam to zarasta
alpu nielen prikladat, je proti zapalova..pritlacit/posuchat, proste aby sa tam dostala..ja som to robila kazdu hodinu-dve
odporucaju aj Betadine namiesto Alpy, ale mne bola Alpa lepsia..
pedikurka Vam to ukaze a poradi, na youtube su videa, ale tie radsej ne[pozerajte
Ahojte žienky, ja s tým mam problem uz od detstva na pravej nohe. Pomohla mi plastika a uz 10 rokov klop klop pokoj do minuleho tyzdna ( opat zarasteny necht, ale pre zmenu na lavej nohe..) chirurg mi to takto vystrihol z boku. Necht sice vyzera lepsie ako pred operaciou, ale stale je fialovo cerveny, bolavy a hnisa aj 9 dni po zakroku.
Myslim ze tam stale nieco mam, mohol mi to vystrihnut nizsie az ku korenu pod kozu.. :/ tak musim zakrok opakovat. Prepacte za fotky, mozno niekomu pomozu 🙂

@rheia27 dobrý deň čítam si vás Alpy si môžem dávať na necht už teraz alebo až po zákroku?ja to mám take