Zástava srdca
Ahojte, veľmi sa bojím, že sa mi zastaví srdce. Teraz keď vidím všade že umierajú mladí ľudia, bojím sa, že sa to stane aj mne. Je to až paralyzujúci strach, nepomáhajú ani lieky na ukľudnenie. Vyšetrená kardiológom som, nič okrem extrasystol a vyššieho tepu nezistil. Nedokážem už takto každý deň fungovať, stale mi je na odpadnutie, hlava sa mi krúti, srdce búši, preskakuje, je mi nevoľno no proste hrôza. Do toho neskutočný strach o svoj život už neviem ako ďalej
@aeruginosa chodím psychiatrovi, beriem lieky a chodím aj na terapie ale mám pocit, že sa to len zhoršuje 😔
@lulupulu toto je možno problém ja tomu neverím, som presvedčená že po smeti nič nie je a preto sa jej tak veľmi bojím
@netti87 môžem sa spýtať, čo sa mu stalo ?
Neviem či ti to pomôže, môj otec prekonal 3 zástavy srdca plus infarkt. Stále žije na
Tak tomu začni veriť, všetci tvoji príbuzný ktorí odišli ta tam čakajú. Bude sa ti oveľa lepšie žiť 🙂
@majulino tomu sa mi až nechce verit
@lulupulu ja som už skúšala všetko, je to len a len horšie
Vy ste vazne mimo, co jej tu pisete o vakcinach a zomierani… Ocividne na tom nie je psychicky dobre a vy jej este pisete tieto nicim nepodlozene dristy. Skoda vam aj nieco pisat. Zite si vo svojej pseudorealite.
Zmen lekara. Nepomaha ti
Infart dostal 😟
Ja by som chcela ešte dopísať, že ja sa nebojím infarktu, rakoviny alebo iných chorôb. Ja mám panicky strach len zo zástavy srdca, kvôli nejakej arytmii alebo tak. Za posledné 3 roky som bola u kardiológa 4x a vždy boli výsledky ok ale aj tak neviem hlavu presvedčiť, že srdce sa len tak nezastaví. Proste mi je z toho už do plaču, neviem ako ďalej..
"vidím všade že umierajú mladí ľudia" toto vobec nie je pravda, velka vacsina mladych zije. Prestan tolko citat noviny, pozerat TV a sledovat soc siete
Aj ja radim zmenit lekara. Ocividne ti tento nenastavil adekvatnu liecbu a tym, prepac, nemyslim to zle na teba, chapem, ze mas obavy, zbytocne blokujes kardio vysetrenie ludom, ktori ho mozu realne potrebovat. :/
@lovatko Ďakujem, toto som naozaj potrebovala počuť, hneď sa cítim lepšie 🙈
@aeruginosa ja si to uvedomujem ale mám taký strach, že najradšej by som tam bola každý deň. 😔 Skúsim sa opýtať na zmenu liekov, pripadne nájsť iného psychiatra, dúfam, ze to pomôže.
Tomu, že niekto prežije veriť nechceš, ale tomu, že sa to relatívne zdravej osobe z ničoho nič zastaví srdce veríš 😅🤣🤣🤣
Áno žije, dnes oslavuje meniny a zajtra 55 narodeniny
@majulino ja som za posledné roky úplne stratila zdravý rozum, predtým by mi niečo takéto ani len nenapadlo riešiť a teraz to riešim od rana do večera.. 😏 A ocinovi prajem už len veľa zdravia 🙂
@lovatko
@lulupulu
Vy ste normálne??? Vy nevidíte že ona má vážny psychicky problém? Čo týmto chcete dosiahnuť? Aby sa psychicky zrútila? To čo ste za hyjeny? Ja tiež nie som ockovana na covid a nebudem jej tu pisát takéto nezmysly.
Autorka psychoterapia je dôležitá veľmi. Celkove nastavenie. Zmeň lekára. Vypni fb, tv a choďte radšej do prírody, na výlet, stretávaj sa s pozitívne naladenými ľudmi. Je nejaký moment odkedy vieš povedať že máš tieto pocity? Nejaká trauma? Smrť niekoho konkrétneho? Ja mám choré srdce a vidíš žijem. Chápem tvoje pocity, ale keď tu chceš byt pre dcérku, musíš s tým nieco robiť. Najhoršia je smrť zo zľaknutia/strachu

@lulupulu Moj otec 56 r. 3x bol zaockovany a nahle umrel. Predtym nemal ziadnu chorobu. Mas pravdu !