Závislosť na nosných kvapkách
Ahojte boli ste niektora závisla na nosových kvapkách ako je muconasal alebo olynth?
@kvetinka1405 ahoj ja sok bola aj 7 rokov uz tazla zavislacka. Napokon mi to vyriesil orl doktor u nas v meste. Zaviedol do nosa nejake elektrody, bol to 2 minutovy zakrok. Tie opuchnute sliznice znicene z kvapiek vlastne vypalil. Este par tyzdnov zavislost bola, ale kym sa uplne nos vycistil od tych znicenych sliznic bolo po vsetkom. Zakrok sral myslim 150.Ale zo dna na den som si uvedomila ze som nepotrebovala ani v noci ano cez den streknut. Odvtedy som bez nich.lutujem ze som mesla skor ja hlupa. Velmi som tomu doktorovi vdacna.
@kvojtanikova ahoj, ja si tiez striekam pred spankom, kazdy den do inej dierky a detsky nasivin soft.. Len neviem, ci aj toto sa moze dlhodobo, tvoja ORL povedala, ze tato frekvencia nevadi? Ja viem, ze to mam z alergie, len som bola leniva stale behat po kortikoidy ku krcnemu alebo navstivit alergologa..
Ahojte, kamarátka bola... pomohlo jej, keď začala s bylinkovou detoxikaciou... ja som sa tak zbavila alergie... odporúčam... v prípade záujmu pošlem bližšie info
@mizub jja mám návyk zatiaľ len nejake 2 mesiace ale od včera som si už nedala žiaden muconasal tak dufam ze to čoskoro odpuchne a vydržim to
@lelluska a ako si sa z toho dostala?
@romanka_369 budem dúfať od včera večera som si nedala tak dufam ze vydržim a uvoľní sa mi to za pár dní
@strapec aj ja som sa nato odhodlala od včera večera som si muconasal nedala tak dufam že za pár dni sa mi uľaví

@dadus_ka aj mne laserom vypaloval krcny dutiny u neho na ambulancii za 60€, chodím pravidelne na kontrolu mam si striekat dymistu to aj robím niekoľko rokov alee nejak zas práva dierka sa zhoršuje, no nestrieekam do nosa už na nádchu, jedine keď mam.