icon

Závraty z ničoho nič

susedka1000
1. aug 2020

Ahoj baby.. Už sa mi to stalo 2x v poslednom čase.. Štvrtok som bola na bike a tak sa mi začala hlava točiť, nemohla som dýchať, triasť som sa začala, myslela som si ze odpadnem... Po pár minútach mi to prešlo... Dnes som bola v obchode a zas také točenie na mňa prišlo, keby som sa nechytila tak asi spadnem... Je pravda ze keď som bola v puberte hocikedy som z ničoho nič odpadla ale už sa mi to nestalo asi 10 rokov.... Tlak mam stále nízky... K de som s tým nebola že aby ma neodfajcil že pre takú blbosť som prišla... Neviete z čoho mi tak môže byt? Ďakujem 🙂

777januska777
1. aug 2020

Nemáš problém s krčnou chrbticou? 🤔

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
susedka1000
autor
1. aug 2020

@777januska777 nie 🙂 jedine ze ma často boli hlava, no ale ako som písala asi 10 rokov mi tak cudne nebolo ako tieto dni

susedka1000
autor
1. aug 2020

@bambulienka25 hm paniku nemám mat z čoho 🙂 ešte počkám a ak sa to bude opakovať asi pôjdem k dr

deti95060810
1. aug 2020

to môže byť kde čo... od psychiky cez žalúdok až po nízky tlak...možno aj málo železa, dehydratácia.... no proste asi tu na to neprídeme ....smer lekár... 🙂

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
iriska13
1. aug 2020

@susedka1000 mám takéto stavy, ked su horúčavy😖 a mám aj nízky tlak....

ovaaa
1. aug 2020

Nizky tlak...

puskaruka
1. aug 2020

Anemia? U mňa práve to bola príčina zavratov a stavu na odpadnutie

susedka1000
autor
1. aug 2020

@puskaruka co je to prosím vás?

macalau
1. aug 2020

aj mne sa to sem-tam stalo a zistilo sa že potrebujem okuliare na čítanie

kvevka
Odpoveď bola odstránená
andreatytler
1. aug 2020

@susedka1000 Ako kazdy pise su vacsinou 3 priciny.
Nizky tlak
Nizke zelezo alebo hemoglobin
Nedostatok tekutin
Ak mas prirodzene nizky tlak, tak sa moze stat ze ak sa ti znizi aj co i len o par stupnov, prekroci to prahovu hodotu ktore tvoje telo zvlaha a nuti ta aby si si lahla. Toto ti lekar tazko skontroluje lebo u neh mozes mat tlak fajn. Najlepsie ak mas doma merac tlaku.
Nedostatok tekutin. Ak bol ten vylet na biku dlhy a nepila si, to ti velmi znizi tlak.
Nizke zelezo ti skontroluje lekar... urcite zacni tam a vyluc jednu pricinu za druhou.

ladybug138
2. aug 2020

Odporucam z vlastnej skusenosti co najskor ist na odber krvi...pricinou moze byt anemia napriklad z nedostatku zeleza alebo z inych pricin

leona45
2. feb 2021

@susedka1000 dobrý prisli ste nato z coho vam je zle?