Zdravotná prehliadka vo vojenskej nemocnici
Chcem sa opýtať,muž ide do Ossr ,už robil telesnú psychotesty,pohovory, prešiel.Caka ho zdravotna v Ružomberku.lieci sa na vysoky tlak....mozu to byť dôvod na zamietnutie?ako to prebieha?dakujem
Moze
Zavisi od liecby a stavu, spravy od kardio ci internistu
Ci je tak vrodena chyba atd
@dudka121 dobrý deň tak ako to dopadlo ja mám tiež podobný problém a idem na lekársku až v decembri tiež beriem lieky ale nemám žiadne srdcové ochorenia ani EKG v norme oči tiež tam ok žiadni tlak tam nenamerali mi povedala doktorka na očnom
@nikola557
No kdo bere lieky tak hned posielali prec....Muz sa odvolal na vynimku,takze zatial caka.....asi netreba ani vraviet.....
@nikola557
No kdo bere lieky tak hned posielali prec....Muz sa odvolal na vynimku,takze zatial caka.....asi netreba ani vraviet.....
@dudka121 noo veď ja som tiež takto rozmýšľala že to ani nepoviem lebo vo vyhláške píše že keď je tlak stabilizovaní aj pri liečbe tak není problém tak neviem prečo to robia tak v Ružomberku
@dudka121 noo veď ja som tiež takto rozmýšľala že to ani nepoviem lebo vo vyhláške píše že keď je tlak stabilizovaní aj pri liečbe tak není problém tak neviem prečo to robia tak v Ružomberku
@nikola557 ale oni nerobili žiadne vyšetrenia len hneď poslali domov veď to nemôžu keď nemá žiadne organové problémy ale ako to bolo lebo ja už neviem čo mám robiť 😀 lebo volal som aj z vojenským lekárom tiež mi povedal že keď je tlak ok a ja ďalšie vyšetrenia tak dávajú A ako spôsobili

No môže a nemusí to byť problém, závisí aj od pozície.