Zdravotné desatoro
Mile damy, dovolte mi zazdielat, co som nasla v publikaciu z roku 1906 - zdravotnych desatoro od lekara 🙂 peknu uprsanu nedelu

Už I. bod sa mi nepáči.
@laurinka27 ked budes starsia, budes vstavat so sliepkami, zvyknes si
To vstávaj zavčasu je skvost,... to každý pseudo milionár vo svojich radách ako byť bohatý radí tým hlupákom, čo si od neho kupujú tie rady :D
@balerina2025 dnes som vstavala o 6tej 🤣. Blíži sa 60ka🤣
Zavčasu je koľko? 4?5?6? Keď vstanem pred 7 som definitívne rozbitá celý deň.
je to v podstate pravdive, a plati aj na dnesnu dobu.. za mna vstavat o siedmej je fajn.
@balerina2025 nie, nezvykne. Mne stale skore vstavanie robi velmi zle.
@veltraud ja vstavam o 4
Ja suhlasim so vsetkymi desiatimi bodmi. 🙃
@balerina2025 nie, nezvykne. Mne stale skore vstavanie robi velmi zle.
@sszuzu8
@simsalabim tak ja vstavam pred 7 mou uz 20 rokov kedze ma praca nepusti 🙂 tak ja neviem ako vy robite 🙂
@sszuzu8
@simsalabim tak ja vstavam pred 7 mou uz 20 rokov kedze ma praca nepusti 🙂 tak ja neviem ako vy robite 🙂
@balerina2025 ja vstavam 4.55. 2 desatrocia. Tiez kvoli praci. A stale som si nezvykla. Pri zmene casu na letny idem dva tyzdne umriet.
@balerina2025 ja vstavam 4.55. 2 desatrocia. Tiez kvoli praci. A stale som si nezvykla. Pri zmene casu na letny idem dva tyzdne umriet.
@simsalabim jaj tak. vies co ja vekom pozorujem ze som si proste zvykla. tak ty vstavas este skor. ako ja.
@simsalabim jaj tak. vies co ja vekom pozorujem ze som si proste zvykla. tak ty vstavas este skor. ako ja.
@balerina2025 ono moj cas vstavania je pre mna fakt skoro. Pre mna by bolo ideal tak 7.30. Ale co narobim? Nejak to pretrpim a cez vikend dospavam - decka uz nastastie dospele. Ale uz dlhsiu dobu zvazujem zmenu prace. Vekom sa mi vstava coraz tazsie.
@balerina2025 ono moj cas vstavania je pre mna fakt skoro. Pre mna by bolo ideal tak 7.30. Ale co narobim? Nejak to pretrpim a cez vikend dospavam - decka uz nastastie dospele. Ale uz dlhsiu dobu zvazujem zmenu prace. Vekom sa mi vstava coraz tazsie.
@simsalabim ja praveze vekom spi menej a menej. zistujem.
@simsalabim ja praveze vekom spi menej a menej. zistujem.
@balerina2025 ono sa vravi, ze starsi ludia spia menej. Ale ty vstavas v relativne ok case. Pre mna je 5 hodin rano este noc. Nie som ranne vtaca. Preto asi tak trpim a mysim to dospat.
@sszuzu8
@balerina2025 na ranné o 3 ale ma to zlý dopad. Boli ma hlava a močový mechúr. Vždy len počas ranných
@balerina2025 ono sa vravi, ze starsi ludia spia menej. Ale ty vstavas v relativne ok case. Pre mna je 5 hodin rano este noc. Nie som ranne vtaca. Preto asi tak trpim a mysim to dospat.
@simsalabim takto aby sme sa chapali idem po polnosi spat a o 5-6.00 som hore.
@simsalabim takto aby sme sa chapali idem po polnosi spat a o 5-6.00 som hore.
@balerina2025 chapem, spis kratsie. Z cias, ked boli moje deti male, si spominam, ze lepsie pre mna bolo, ked sme spali dajne tomu od 2 do 8 rano, ako od 23 do 5. Proste mam taky biorytmus, skore ranne vstavanie mi nevyhovuje.

Už I. bod sa mi nepáči.