Zdravý ranný rituál
Ahojte mamičky 🙂 Vždy som obdivovala vysoko organizovaných ľudí, pretože konzistentným správaním a budovaním dobrých zvykov sa dá zvýšiť kvalita života. Preto sa chcem opýtať a som veľmi zvedavá, či pravidelne robíte niečo, čo vám prináša zdravotné benefity, či už fyzicky alebo psychicky. Napríklad recept na ranný elixír 😉, alebo nejaká ranná rozcvička, alebo hocičo iné. Chcela by som niečo zaradiť do môjho ranného rozvrhu, lebo odkedy mám synčeka, už je to 10 mesiacov, akosi sa neviem dať naspať dokopy. Nič nestíham, akurát navarím, len spratávam veci, vždy riešim len niečo základné. Žijeme v zahraničí a ja som s bobinkom 24/7, nemáme tu vôbec nikoho, komu by som mohla zveriť bábätko hoci len na polhodinku, a kvôli tej korone sme ešte ani neboli na Slovensku 😫💔 Synáčik vyžaduje celkom dosť pozornosti, takže nejaké dlhé nechávanie bokom určite nehrozí. Som veľmi rada, že ho mám, je nádherné, úžasné, šikovné, zdravé dieťatko a snažím sa mu venovať koľko len môžem. Ono za to nemôže, aká je situácia a že tu nikoho blízkeho nemáme. Manžel jazdí na kamióne, robí 5 nočných, hocikedy je z domu aj 14-15 hodín, potom chvilinku s nami a už musí ísť spať, lebo večer zase vstáva do práce. Je to celkom náročné, obaja sme dosť vyčerpaní, a práve preto by som chcela trochu ozdraviť svoje rána a dobiť sa pozitívnou energiou a silou.
P
@lamar11 a ako to robíš? Skúšala som si ho pozrieť, ale neviem anglicky, čiže len som sledovala ako dýcha. A bolo tam písané že 30-40x po 3 série.Tiez to tak dlho robíš, alebo menej. A pochopila som správne tu techniku , že sa nadýchnes najskôr do brucha, pľúc až hlavy na jeden nádych a pozvoľna vydychnes ? Je to tak nejako?
@123369 z hlboká nadychujes,až do brucha,30 až 40x,potom zadrzis dych na koľko len môžeš,ale nemalo by ti to byť nepríjemné,ak už nevydrzis,vypustis dych,potom znovu ešte zadrzis dych na 15 sekúnd. Túto sériu opakuje 3x. Potom sa trošku rozhybem,urobím pár drepov,ponatahujem sa. Malo by sa to zakončiť otuzovanim,alebo studenou sprchou. Ja to nerobím,ale aj tak je to velmi účinné,jedno naj z veci ktoré sa mi dostali do zivota,úplná topka.
@andreatytler Problém bude asi v tom, že vnútorne spotrebujeme tej vody veľa.

@ivanizna ja momentálne ráno pijem zmes bylín, ale nie v podobe čaju 🌿👍 prechádzam si tak očistou tela a zároveň mám kopu energie 💪 ktorú mi treba pri 2 deťoch ako nikdy 😁 Snažím sa piť 2,5 litra vody a doobeda jesť ovocie, to tiež veľmi pomáha 👍