Zhoršil sa vám zrak na jedno oko?
Zdravím vás je tu niekto kto mal dobrý zrak a zo dňa na deň sa mu zhoršil? Vidím rozmazane na jedno oko do diaľky. Mam sa báť termín u očného už mám. Len je to tak nepríjemné. Bojím sa
🍏 Evička, neboj sa. Očný lekár nehryzie. Ideš k nemu preto, aby si zistila, čo sa deje. A preventívka u očiara sa zíde. Zrak sa nám všetkým postupne zhoršuje a takmer všetci chytáme paniku pri odchýlke od toho čo poznáme. Zrejme sa deje len to, že potrebuješ okuliare. Pokoj, bude to dobré.
nemáš vyšší očný tlak? ten vie celkom slušne ničiť zrak nepozorovane aj dlhší čas bez toho aby si si to všimla že nie je v poriadku...
sú na tento problém lieky, ale len na predpis
Čoho sa bojíš? Nemáš sa toľko pozerať na mužov. Špás vedľa, Nemáš sa coho bat vekom sa zrak aj zdr stav človeka zhoršuje. Možno máš nejakú dg kv kt sa ti zhoršuje zrak. Treba ost k očnému kt ťa vyšetrí a určite dostaneš okuliare
@evicka2002 zo dna na den? To moze byt milion diagnoz, co najskor ocne vysetrenie
@katica06 práve niečoho takého sa bojím mam ísť na ďalšie vyšetrenie kvôli zvýšenej funkcií štítnej žľazy našli mi tam aj nádor. Celý týždeň som stresovala a potom začali tie problémy zo zrakom myslím si ze či to nemá nejaký súvis to štítnou žľazou.
@stellarstar zdravím. Mám doma muža a už po tých rokoch verte neverte moc ma naňho kukať nebaví 🤣 mám podozrenie na zvýšenú funkciu štítnej žľazy ten týždeň som si prešla nehoraznym stresom môže to byť aj s toho? Som po pôrode 10 mesiacov a kojím známa vravela že aj s toho a ja som už blázon čítam všeličo potom nespím. Prisla som len po utesnenie ale ďakujem vám
@taktotedanie v pondelok som chvála bohu dostala termín v inom meste. V mojom až koncom augusta.
@deti95060810 nemám ani tušenie čo to môže byť. Ze vraj mam zvýšenú funkciu štítnej žľazy a pri nej je nejaká choroba pri ktorej si problémy s očami. Na štítku idem tiež ešte som tam nebola viem len čo povedal domáci lekár. Ďakujem vám všetkým za odpovede
@evicka2002 to ti verím ja už svojho počúvať nevládzem 🤣 ale nie srandujem. Moze byt ze štítnej mam tiež zníženú a oči v keli. Ale u mňa to slo pomaly nie zo dňa na deň. Určite ries štítnu aj očnú
@stellarstar v pondelok mám obe termíny do vtedy ma picne 🤣☹️☹️
@evicka2002 ale nie to už vydržíš 💪
@stellarstar ďakujem vám. To jediné mi ostáva musím sa vzchopiť mám doma malú koalu ktorá potrebujú kľudnú mamu.
Ano, pri porode
@kiki68 ja som mala cisársky. A som 10 mesiacov po pôrode. Môže to byť?
@evicka2002 ja som to mala od 40 min tlacenia a predtym uz bola diagnoza rizikova na nejaky tlak pri napr sporte. Cize nic extra
@evicka2002 a zistila som to hned dva tyzdne po porode, ze jedno oko nie je ok
@evicka2002 áno, pravé oko mám slabšie po 20 rokoch. Podľa mňa zo dňa na deň.
Baby a myslíte že by to mohlo byť aj s krčnej chrbtice dnes ráno mam seknuté v krku alebo zo stresu? Lebo to nie je normálne zo dňa na deň obvolala som všetke pohotovosti ani jedna nemá momentálne očného lekára
@evicka2002 lebo ja do diaľky nevidím do 3 metrov okej není to rozmazane ale napr na hodiny na stene alebo ďalej jak 3 metre mam všetko rozmazane pri čítani všetko ok vážne by to bolo keby som vôbec nevidela ze rozmazane aj do diaľky aj do blízka ci? Aký na to máte názor
@evicka2002 ahoj, ako si odpadla na tom očnom vyšetrení? Prišli na niečo? Ja mám v poslednej dobe tiež také prechodné šťavy rozmazaného rozdvojeného videnia, sem tam vidím "ostro" ale častejšie rozmazane a ako keby sa to menilo, raz jedno raz druhé oko horšie vidí... 🤷
@evicka2002 áno stalo sa mi to pred cca 20timi rokmi. Dôvod 🤷🏻♀️.
@francesska2 zdravím ťa lekár odporučil okuliare nič viac... Mne sa to nezdá som objednaná na neurologiu aj na CT zhoršil sa mi zrak zo dňa na deň. Nekolise to ze raz vidím raz ne
@evicka2002 držím palce, ja či okuliare mám alebo nie, stále mám tie stavy že chvíľu vidím horšie, chvíľu ostrejšie a opakuje sa to dookola
@francesska2 zdravím ťa lekár odporučil okuliare nič viac... Mne sa to nezdá som objednaná na neurologiu aj na CT zhoršil sa mi zrak zo dňa na deň. Nekolise to ze raz vidím raz ne
@evicka2002 dobrý deň, prišli vám na niečo na tej neurologii a na CT?

@evicka2002 môj ujo to mal, jemu zistili cukrovku