Zhubný nádor na obličke - máte skúsenosti?
Dobrý deň chcem poradiť môj otec bol na magnetickej rezonancii tam sa mu zistil nádor. Poslali hoj do Košíc na konzultáciu tam mu zase povedali že ten nádor je zhubný. Že 20 októbra má ísť na príjem zo všetkými krvnými výsledkami. Môžem vás poprosiť mal už niekto stým to skúsenosti?
@bibka1308 dakujem, ale prostredie pise ze je tam otras, len 1 nadstandard aj to obsadena. Izby ako spred 60 rokov, toalety spolocne na chodbe brutal spinave, sestricky co dnes vychytal v sluzbe nevludne… 😓 nic z toho na “nalade” cloveku choremu neprida. Navyse ked si plati za lekara, v tej sume uz mal mat izbu ako cukrik. Este sa s nim ani nestretol dnes vobec. Dufal, ze za nim aspon zajde. Ze az zajtra rano.
@ticko @bubka1308 FSNP Roosvelta BB, 500€ stoji lekar. Tym ze si u neho zajednal konzultaciu a on ho aj operoval, roboticky.
Za tie peniaze akoze len co ho videl tesne pred op dnes rano. A viac ho nevidel. Ale recenzie mal superske, ze sa venuje aj ze dojde za pacientom.. hmm zatial nic moc no. Rano 7:30 ho brali a mne sa ozval az po 12tej na obed, este bol pod vplyvom narkozy otapeny, aj pod liekmi od bolesti. No lieky vyprchali a prisli poobede silne bolesti. Co on chlap je vela vydrzi ale mu az slzy tiekli a niet nikoho, aby mu podal do infuzky analgetikum, ze ah vecer 😳😨 a veraze, az teraz vecer o 21 mu dali 😩😠😠 hned isiel spat. Brutal. Ja keby som tam ja by im dala. Starostlivost nula. Izba hnus, wcko sprchy horsie ako v fuuu ani nvm kde take daco sa da este najst dnes. Aspon ze nador bol maly, okolo 2-3cm max, nema ani dren (vyvod), lebo ani nekrvacal.
Ja som lezala min rok december v MI s malym (1,5r) na URO a to bolo tutti-frutti omg nieco neskutocne, ako starostlivost TOP, strava az do izby top, izba co sme mali bola obycajna zadara a 100x lepsia ako nadstandard v najlepsej platenej, bola to dokonca samotka, vlastna kupelna so sprchou, chladnicka, telka novucka s wifi, konvica, polohovacia postel, detska postielka, roztahovaci gauc, stol a stolicky, elektricke zaluzie, no woow. No nebyt stresu z operacie, tak sme tam ohaj boli ako na dovolenke v hoteli.
@ticko aj ja som bola pres 3r op slepak, tiez nonstop infuzka a analgetika. Ja som mala diétu lebo crevo. Ale muz nejedol od utorka 18tej do dnes, akurat mu dnes dali 1 pohar cist bujon vyvar 🙄 a pit nemohol 24h 😨 nechapem co to za sposoby tam maju.
@anina3 urcite pojde aj skor, lebo vzdy sa niekti odhlasi bud choroba alebo ine a hned volaju dalsim cakatelom na operiu, tak drzim aj Vam prsty
@hajanka keď som tam ležala ja, tak som okolo 16.00 cítila, že mám horúčku, a tak som zazvonila sestričke a poprosila som ju, aby mi priniesla teplomer, lebo sa cítim zle. Ona že nie, lebo teplotu merajú až o 19.00. Nakoniec som na tom nastojila a keď zistila, že mám po operácii horúčku 39,8, tak už sa zľakla a hneď mi teplomer nechala do konca hospitalizácie. Mám každý deň opísaný ako sa neľudské správali nielen ku mne, ale aj ku ostatným pacientom a bolo by to na malú knižku- veľmi nelichotivú.
@hajanka to bolo tak aj pri mne. Mamina išla cez 100 km, aby mi priniesla novalgin na tajnáša. A rovnako aj tlakomer, nakoľko som mala vysoký tlak a sestry mi ho za 14 dní od merali iba raz ráno. Keď spolu ležiaca mala problém s dýchaním a tlakom na hrudi, tak som to povedala sestričke a jej odpoveď bola: My tu nie sme interné, ale urológia. Celý ošetrovateľský proces zle, horšie a najhoršie.
@katarinka2526 Purtier Placenta je na všetko účinná
@jankakarinka prosím Vás veľmi pekne keby ste toto odfotili ešte raz, lebo je to rozmazané. Ďakujem veľmi pekne
@jankakarinka beriem späť, už mi to ukázalo pekne. Ďakujem
@lindusss2016 ked sa mózem opitať a nemal svokor bolesti po operacii pri napnuti ja som tieš po operacii dva roky obličky a pri napnuti to strašne boli
@monikamokulova neviem na toto odpovedat, nemame blizky vztah, nikdy sme sa takto nerozpravali
@monikamokulova ja som tiež po operacii, ale nič ma nebolí.
@hori dobrý deň môžem vám napísať.Ďakujem
@monikamokulova ja mam 18r po operacii ,zhubny nádor obličky, vyberali ju celu týždeň po 20tich narodeninách
Nemala som bolesti po 2rokoch, ani po roku
Jazvu mam cez pol brucha ako keby ma šila upratovačka, ale celkovo som to znašala veľmi dobre
@akika722 brala ste nejaké vitamíny po operácii
@ivusska881 nie,nič
@ivusska881 áno môžete.
@katarinka2526 Dobrí večer, ja som mal zhubný nádor na ľavej obličke veľkosti 22cm

@hajanka držím palce, nech mu všetko dobre dopadne.