Život bez žlčníka
Baby aky je zivot bez zlcnika ?? :( Teda pytam sa tych , ktore ho uz nemaju ;) o pardni idem na operaciu ( mam kopu kamienkov) takze mi ho budu cely vyberat. Dost sa toho bojim , no este viac toho, co bude potom :/ Ako sa vam bez neho zije? Vsetko v poriadku? Nemavate nejake tazkosti? Bolesti? .. mam len 28 rokov a dve male deti .. :( .. tak sa bojiim ako to dopadne :(
@1stefi121 neboj ta hadica sa zavadza do priedusnice az ked ta uspia a dychas cez nu pocas narkozy... Vyberu ju este predtym ako sa preberies. Akurat ta trosku bude skrabat v krku potom, nic viac. Drzim palce a neboj sa. Ja som tak strasne stresovala pred prvou narkozou a vobec to nebolo az take strasne ze potom som aj lutovala ze som sa tak tryznila. Bude to oki 🙂
@brona235 ja som.tiez dostala akutny zapal pankreasu a teraz musim cakat tri mesiace na operaciu, aby sa to vsetko vo vnutri ukludnilo...aj mas teraz nejake dieteticke obmedzenia?..ja som teraz samozrejme na diete, ale je to hroza, bojim sa aj jest
@janka54321 ja uz mam 5 rokov po a mozem jest vsetko... jasne ze zo zaciayku som sa bala aj ja, ale po operacii asi1-2 mesiace som.pomaly zacala skusat...
Ja sa tiez pridam, kde ste si davali vyoperovat zlcnik? Mne zistili zlcnikove kamene, mam ich vacsie, ze do zlcovodov by nemali vyliezt, ale odporucili dat von zlcnik a ja to uz pol roka oddialujem, nemavam ziadne zachvaty, ani bolesti zatial, bojim sa toho, som sama na dve deti, tak neviem ci je to vazne nutne dat von.

@1stefi121 Take radsej necitaj ,ani nepripusti ,zeby sa ti take nieco mohlo stat ;) .. bude dobre neboj ;) potom napis akosi to zvladla ;) 🙂 tuez mam dve mslinke deti a bala som sa ..ale dobro dopadluo ;)