icon

Život s partnerom trpiacim hraničnou poruchou osobnosti

26. apr 2024

Mojmu manzelovi bola diagnostikovana tato choroba...mame spolu dieta...aj na psychiatrii uz lezal...je to psycho choroba...prejavila sa mu naplno len necely polrok dozadu...vraj je to dedicne ...keby som ja len vedela...co ma caka...peklo...najhorsie peklo ... pred tym maval len take lahsie depresie ktore ale trvali naozaj len 2-3 dni...su tu prosim ludia s touto poruchou alebo poznaju ludi ktorym bola diagnostikovana? Mna len zaujima ci je uplne bezne dodrbat psychicky na totalne dno svoju zenu...aj dieta...cize nejaku najblizsiu osobu...v tych stavoch...dnes som od neho nadobro odisla...chapem, ze je chory...robila som co som mohla...no mne uz zacali sialene zdravotne problemy...a dcerka je tiez dost mimo...jeho rodicia to dost zlahcuju, ale neziju s nim...nevidia coho je schopny...nemala.som uz inu moznost :(

Strana
z3
duratlicka
4. mar 2025

@8mirka7 To mi je ľúto, môj je po zápale mozgových blán a tiež sa zmenil povahovo. Je to ťažké.

letfenixa
4. mar 2025

@64jarka64 tak tu je odpoveď na to, prečo tvoja nevesta obmedzuje tvoj čas strávený s jej dieťaťom.

elenita
4. mar 2025

@letfenixa tiez mi to hned napadlo.... ☹

8mirka7
5. mar 2025

@gelifil nie a preto som musela urobiť istú zmenu,ale v praxi sa zmenilo málo.

0silvia0
5. mar 2025

Dnes som pocuvala podcast tejto spisovatelky, ktora na tiez diagnostikovanu HPO:
https://open.spotify.com/episode/75q1J2m7q0Utxa...

enmery
23. mar 2025

@0silvia0 To by si mala vypočuť naša vieš ktorá známa tu na koňovi😉

0silvia0
23. mar 2025

@enmery viem viem😵‍💫

enmery
23. mar 2025

@0silvia0 Skopíruj to aj do tej skupiny😉

Strana
z3