icon

Život s rakovinou hrtana

saska2208
23. mar 2015

Baby neviem ci to sem aj patri, ale neviem kde najst nejaku informaciu o tomto. Mojmu ocinovi minuly tyzden zistili ze ma rakovinu hrtana. Mali ste niekoho v rodine s touto zakernou chorobou? Za dva tyzdne ide na druhu operaciu,budu mu vyberat vacsiu cast nadora. Je mi z toho vsetkeho zle, placem, stale na to myslim. je to tazke, pred malou sa snazim byt v pohode, no v mysli mam stale len to jedno. Ako to bude dalej, ci je to moc vazne, dokedy bude este medzi nami... Dakujem za akukolvek odpoved

Strana
z4
snnor
8. feb 2023

@bemonulka noo ja nechcem byt hnusná, ale radím vam, pripravte sa na najhorsie😓🙏😥

mariska1989
8. feb 2023

Ak tvoj otec je bojovník a bude chcieť bojovať tak tu ešte niečo bude . Treba nasadiť aj liečbu ak ju oco odmietne nebude tu dlho .prídu metastázy tie na 1000% zasiahnu pľúca a všetko okolo ak zasiahnu pľúca bude menej . Môj oco mal nádor na ľadové ten dali preč v máji 2020, nechcel chemoterapie . Chodil stále po doktorovi lebo tá druha ladvina nepracovala prišiel rok 2021 september bolesti .október nemocnica a zistili že metastázy . Zobralo to rýchlo všetko že ľutujem že som nedokázala byt s ním viac . Uzatvoril sa .ležal , spal. Máj 2022 zovrel .ku koncu to bolo niečo strašné , človek sa mení zo 60 ročného chlapa bolo zrazu ako by 90 ročný a zo 120 kg chlapa ledva 75kg

jana005
8. feb 2023

@bemonulka ahoj, ťažko povedať čo ho čaká.
Idú mu dávať aj ožiare?
A vybrali všetko, keď ho operovali?
Držím prsty, nech to zvládne.
Môj otec od zistenia diagnózy skoro do roka zomrel

bemonulka
10. feb 2023

@jana005 áno vybrali mu všetko aj lymfatické uzliny ,oziare nechcú aspoň to nezvažujú nakoľko predtým to nepomohlo skôr uškodilo ,ešte čakáme za výsledkami z operácie Dakujem za odpoved

jana005
10. feb 2023

@bemonulka môjho oca nemohli operovať, lebo prišiel neskoro.
Prvé ožiare ako tak zvládol, no druhé ho zničili.
Verím, že keď to všetko vybrali, tak to bude v rámci možností dobré

fauko
Odpoveď bola odstránená
aleskandra
Autor odpoveď zmazal
jana005
18. júl 2023

@aleskandra ahoj, môjho otca tiež nemohli operovať, lebo prišiel neskoro a nádor bol veľký.
Dostal prvé ožiare, dosť ho zničili.
A potom druhé ho už dorazili, po nich nevládal ani chodiť, ostal ležiaci.
Zomrel po 11 mesiacov od zistenia diagnózy.
A na lekárov nemám ani jedno dobré slovo, po druhých oziaroch povedali, že je vyliečený

superholka77
22. jan 2024

@zuska88 dobrý deň môžem poprosiť viac info napíšem vam spravu

Strana
z4