icon

Zlčníkový záchvat

12. júl 2025

V noci som sa zobudila na ukritnu ostru bolest vzadu v chrbte ako je zlcnik. Dala som si hned algifen neo kvapky. Trvalo vyse hodiny kym ako tak zabrali. Mala som pocit ako keby mi niekto nozom bodal do chrbta. Napinalo m aj na zvracanie ale kedze uz par dni drzim dietu, nechapem co sposobilo tu bolest. Jedla som vcera len hrianku s kuskom rastlinneho masla, tycinky a par piskot. Nieco mi pred par dnami nesadlo, tak preto ta dieta. Myslela som ze budem rzp volat taka bolest to bola. Za hodku a pol som uz len citila tlak vzadu pod rebrom. Bol to zlcnikoby zachvat? Na usg brucha som bola v ramci preventivky v marci a nebolo v zlcniku nic. Dakujem

slovakboy
12. júl 2025

@anonym_autor musíš ísť na pohotovosť, aby sa to neopakovalo. Môžu to byt aj močové kamene. Nemusí to byť len žlčník.

autor
12. júl 2025
@slovakboy

@anonym_autor musíš ísť na pohotovosť, aby sa to neopakovalo. Môžu to byt aj močové kamene. Nemusí to byť len žlčník.

@slovakboy zlcnik ma bolel uz viacx kedze mam jeho funkcnu poruchu, preto chodim aj castejsie 2x do roka na usg. A bola to bolest oresne v tej oblasti. Teraz citim uz len mierny tlak. Ak by sa to opat tak vyrazne zhorsilo isto pojdem

balerina2025
12. júl 2025

zlcnik pankreas oblicky

mamina7070
12. júl 2025

sak si pisala ze ti robili vysetrenia tento tyzden aj krv atd a vsetko bolo ok ?

taktotedanie
12. júl 2025
@anonym_autor

@slovakboy zlcnik ma bolel uz viacx kedze mam jeho funkcnu poruchu, preto chodim aj castejsie 2x do roka na usg. A bola to bolest oresne v tej oblasti. Teraz citim uz len mierny tlak. Ak by sa to opat tak vyrazne zhorsilo isto pojdem

@anonym_autor mohol
Ak sa zopakuje tak na pohotovost alebo v pondelok k vseobecnemu

autor
12. júl 2025
@mamina7070

sak si pisala ze ti robili vysetrenia tento tyzden aj krv atd a vsetko bolo ok ?

@mamina7070 asi si si moj prispevok pomylila s inym, nepisala som sem. U dr som nebola od marca od preventivky

autor
12. júl 2025
@taktotedanie

@anonym_autor mohol
Ak sa zopakuje tak na pohotovost alebo v pondelok k vseobecnemu

@taktotedanie no dufam ze sa uz nezopakuje

balerina2025
12. júl 2025
@anonym_autor

@taktotedanie no dufam ze sa uz nezopakuje

@anonym_autor drz dietu teraz par dni. uvidis. inac smer lekar. moze to byt hocico

mamina7070
12. júl 2025

funkcna porucha zlcnika algifen v marci preventivka https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/neprijemny-tlak-pod-rebrami/

balerina2025
12. júl 2025
@mamina7070

funkcna porucha zlcnika algifen v marci preventivka

@mamina7070 toto je asi ina

autor
12. júl 2025
@mamina7070

funkcna porucha zlcnika algifen v marci preventivka

@mamina7070 to nie je moj prispevok, tam pani alebo slecna nespomina pichanie v zlcniku, ja som si dala v stredu na veceru proteinovy jogurt a po nom mi uz bolo tazko. Cize stvrtok piatok len suchare. Kedze mam tu funkncu poruchu tak mi byva parx do roka horsie ale taku bolest v zlcniku som este nezazila. Bezne si uvyknem dat isochol ked mi je tak horsie na par a od stredy som si ho aj nasadila

balerina2025
12. júl 2025
@anonym_autor

@mamina7070 to nie je moj prispevok, tam pani alebo slecna nespomina pichanie v zlcniku, ja som si dala v stredu na veceru proteinovy jogurt a po nom mi uz bolo tazko. Cize stvrtok piatok len suchare. Kedze mam tu funkncu poruchu tak mi byva parx do roka horsie ale taku bolest v zlcniku som este nezazila. Bezne si uvyknem dat isochol ked mi je tak horsie na par a od stredy som si ho aj nasadila

@anonym_autor isla by som k doktorobi

autor
12. júl 2025
@balerina2025

@anonym_autor isla by som k doktorobi

@balerina2025 zatial neboli, citim sice ze travenie nie je ok. Ale ta silna bolest je prec. Ak by sa zopakovala isto pojdem smer lekar

balerina2025
12. júl 2025
@anonym_autor

@balerina2025 zatial neboli, citim sice ze travenie nie je ok. Ale ta silna bolest je prec. Ak by sa zopakovala isto pojdem smer lekar

@anonym_autor uvidis, 🍀

zuzkaa1991
12. júl 2025

@anonym_autor môžem sa opýtať na ktorej strane je ta bolesť?

autor
12. júl 2025
@zuzkaa1991

@anonym_autor môžem sa opýtať na ktorej strane je ta bolesť?

@zuzkaa1991 vpravo, vpredu pod rebrom som citila len tlak ale v chrbte silna bodava bolest

zuzkaa1991
12. júl 2025
@anonym_autor

@zuzkaa1991 vpravo, vpredu pod rebrom som citila len tlak ale v chrbte silna bodava bolest

@anonym_autor ja mam take stavy ja ľavo preto sa pytam lebo ma raz jedni.prehovarali ze je to záchvat zlnikovy.ale.na nete som sa docitala.ze na pravo😇
Kedze lekari nevedia mi 3r zistit ake bolesti mam na lavo a z co to je....ano viem co ti spúšťa ☺️väčšinou

balerina2025
12. júl 2025
@zuzkaa1991

@anonym_autor ja mam take stavy ja ľavo preto sa pytam lebo ma raz jedni.prehovarali ze je to záchvat zlnikovy.ale.na nete som sa docitala.ze na pravo😇
Kedze lekari nevedia mi 3r zistit ake bolesti mam na lavo a z co to je....ano viem co ti spúšťa ☺️väčšinou

@zuzkaa1991 na lavo pankreas a zaludok

zuzkaa1991
12. júl 2025
@balerina2025

@zuzkaa1991 na lavo pankreas a zaludok

@balerina2025 ja stále ze zaludok ale ze.zaludok je vyssie takze ostava pankreas ok ďakujem za info pojdem tymto smerom