Žlté dlane, chodidlá a bielka
Dobrý deň, chcela by som sa vás opýtať či nemáte nejakú skúsenosť s týmito príznakmi. Asi cca pred mesiacom som spozorovala, že mám také oranžovo-žlté dlane, aj chodidla plus teraz aj bielka v očiach a sa mi zdá že aj tvár je žltej farby. Brala som od januára vitaminy...neviem ci to môže byť z týchto vitamínov alebo sa mám báť niečoho vážnejšieho. Iné príznaky nemám, nič ma nebolí.Prikladam aj foto vitamínov.Dakujem za odpovede.

Doktor, nie modrý kôň. To je cesta
@martinecka6 si snaď robíš srandu nie? Už pred mesiacom by som vitamíny vysadila a išla lekárovi.
Už pred mesiacom si mala byť u lekára...
To je určite na lekára.
@martinecka6 vacsinou zltacka, pecen.
Zltacka, zvyseny bilirubin.
@martinecka6 Môže to byť gilbertov syndrom. Má to syn aj muž.
Z vitamínov to isto nie je.
Mrkvový stavu nepiješ vo väčších množstvách?
@martinecka6 odporučila by som odber krvi či tam nie je vyšší bilirubin často je vyšší pri strese akebo či tam nie je žltačka
No, okamzite k lekarovi.
@martinecka6 no zlte bielka ukazuju na zltacku alebo nieco ine s pecenou...smer dr.hned
Teoreticky si to prehnala s betakarotenom, ale ano zltnutie moze znamenat ochorenie pecene a to je vazna vec.
Dva cistiace organy, ktore ked su chore, tak dlho nebolia a nic netusis, iba vnimas vedlajsie priznaky - pecen a oblicky.
Ked zacnu boliet, tak uz mas vazny pruser.
A oba, ked ti “odidu” (definitivne prestanu fungovat), tak je to smrtelne. Pomoze vtedy transplantacia, ale na tu sa caka.
Takze radsej bez na odbery, ak ti nieco je, nech zacnu s liecbou ihned. Kym je to riesitelny stav.
U doktora si nebola preco ?
Okamžite k lekárovi. Hazarduješ so zdravím a životom. A ak máš žltačku, ta je infekčná, takže ohrozuješ aj svoje okolie
Kamoska na intraku jedla mrkvu na kila a denne, po case ozltla, este ten den navstivila lekara, ktory to testami odhalil. Predpokladam, ze mrkvu na kila nejest. A tvoje priznaky mozu signalizovat velmi tazky zdravotny problem.
Sak mas žltačku. Tahaj k lekarovi, uz si tam mala byt a ne tu vypisovat na konovi.
Zdravím vás, píšem vám ako som dopadla.Bola som na odber, vyšetrili ma ale žltačku našťastie nepotvrdili. Som rada....a ďakujem vám za odpovede
@zuzikak Takto som bola,zlyhávanie pečene.A to nebolí.Len zožltneš ako citrón.Hneď k hepatologovi
@martinecka6 a zmizlo ti to ? Čo ti zistili ?
@mimka161 nie nezmizlo ani nič nepotvrdili

asi pred mesiacom ? To ako vazne ? Tie vitaminy by si musela jest za vagon aby si mala take priznaky. Zlte oci (bielka) su vazny problem s pecenou. A pecen neboli. Zltacka ti nic nevravi ? Tahaj okamzite k lekarovi na odbery, nie tu vahat mesiac a potom sa pytat na koniku. Zapoj trocha mozog a tahaj k lekarovi !!!