icon

Žlté dlane, chodidlá a bielka

martinecka6
14. mar 2025

Dobrý deň, chcela by som sa vás opýtať či nemáte nejakú skúsenosť s týmito príznakmi. Asi cca pred mesiacom som spozorovala, že mám také oranžovo-žlté dlane, aj chodidla plus teraz aj bielka v očiach a sa mi zdá že aj tvár je žltej farby. Brala som od januára vitaminy...neviem ci to môže byť z týchto vitamínov alebo sa mám báť niečoho vážnejšieho. Iné príznaky nemám, nič ma nebolí.Prikladam aj foto vitamínov.Dakujem za odpovede.

Žlté dlane, chodidlá a bielka
zuzikak
14. mar 2025

asi pred mesiacom ? To ako vazne ? Tie vitaminy by si musela jest za vagon aby si mala take priznaky. Zlte oci (bielka) su vazny problem s pecenou. A pecen neboli. Zltacka ti nic nevravi ? Tahaj okamzite k lekarovi na odbery, nie tu vahat mesiac a potom sa pytat na koniku. Zapoj trocha mozog a tahaj k lekarovi !!!

lucia13022023
14. mar 2025

Doktor, nie modrý kôň. To je cesta

ssimusska
14. mar 2025

@martinecka6 si snaď robíš srandu nie? Už pred mesiacom by som vitamíny vysadila a išla lekárovi.

jaskolka
14. mar 2025

Už pred mesiacom si mala byť u lekára...

dota6
14. mar 2025

To je určite na lekára.

domkakvet
14. mar 2025

@martinecka6 vacsinou zltacka, pecen.

mandzula
14. mar 2025

Zltacka, zvyseny bilirubin.

stefka33
14. mar 2025

@martinecka6 Môže to byť gilbertov syndrom. Má to syn aj muž.

koniarova
14. mar 2025

Z vitamínov to isto nie je.

koniarova
14. mar 2025

Mrkvový stavu nepiješ vo väčších množstvách?

mandzula
14. mar 2025

@koniarova toto si presne pamatam, ked bol popularny rozvoz cerstvych mrkvovych a jablkovych stiav do prace - polka zien mala oranzovy nadych.😃

andrejka1974
14. mar 2025

@martinecka6 odporučila by som odber krvi či tam nie je vyšší bilirubin často je vyšší pri strese akebo či tam nie je žltačka

koniarova
14. mar 2025

@mandzula môže to mať aj takéto jednoduché vysvetlenie. To by bol ten lepší prípad .😁 Hádam sa autorka ozve.

tahomi
14. mar 2025

No, okamzite k lekarovi.

euka210
14. mar 2025

@martinecka6 no zlte bielka ukazuju na zltacku alebo nieco ine s pecenou...smer dr.hned

moonlight1210
14. mar 2025

Teoreticky si to prehnala s betakarotenom, ale ano zltnutie moze znamenat ochorenie pecene a to je vazna vec.

Dva cistiace organy, ktore ked su chore, tak dlho nebolia a nic netusis, iba vnimas vedlajsie priznaky - pecen a oblicky.

Ked zacnu boliet, tak uz mas vazny pruser.
A oba, ked ti “odidu” (definitivne prestanu fungovat), tak je to smrtelne. Pomoze vtedy transplantacia, ale na tu sa caka.

Takze radsej bez na odbery, ak ti nieco je, nech zacnu s liecbou ihned. Kym je to riesitelny stav.

ivik4
14. mar 2025

U doktora si nebola preco ?

martinka13
14. mar 2025

Okamžite k lekárovi. Hazarduješ so zdravím a životom. A ak máš žltačku, ta je infekčná, takže ohrozuješ aj svoje okolie

maris5
14. mar 2025

Kamoska na intraku jedla mrkvu na kila a denne, po case ozltla, este ten den navstivila lekara, ktory to testami odhalil. Predpokladam, ze mrkvu na kila nejest. A tvoje priznaky mozu signalizovat velmi tazky zdravotny problem.

pupava36
15. mar 2025

Sak mas žltačku. Tahaj k lekarovi, uz si tam mala byt a ne tu vypisovat na konovi.

martinecka6
autor
15. mar 2025

Zdravím vás, píšem vám ako som dopadla.Bola som na odber, vyšetrili ma ale žltačku našťastie nepotvrdili. Som rada....a ďakujem vám za odpovede

nadchovnik
15. mar 2025

@zuzikak Takto som bola,zlyhávanie pečene.A to nebolí.Len zožltneš ako citrón.Hneď k hepatologovi

mimka161
23. mar 2025

@martinecka6 a zmizlo ti to ? Čo ti zistili ?

martinecka6
autor
26. mar 2025

@mimka161 nie nezmizlo ani nič nepotvrdili