icon

Zotavenie po kolonoskopii

8. máj 2025

Ahojtee, chcel by som sa opýtať ako ste sa cítili po kolonoskopii. Normálne ste fungovali nasledujúce dni alebo ste mali nejaké nežiadúce účinky ktoré sa časom upravili?

simsalabim
8. máj 2025

Nic mi nebolo. Mozno trosku unavena v den kolono.

marca12
8. máj 2025

Unavena,taka vycerpana,ale to bolo zrejme z diety a vyprazdnovania,ktore musis predtym absolvovat.

stellariaaquatica
8. máj 2025

Známy sa chystá zajtra tak dám vedieť :D

babababka
8. máj 2025

Nič mi nebolo,po náladovke som sa celý deň rehotala ,všetko mi bolo smiešne.

ivik4
8. máj 2025

Nikdy nic

sisska96
8. máj 2025

Ja som sa cítila hrozne pár dni, aj hnačku som mala, celkovo som schudla 5 kíl. A náladovka nejak veľmi neúčinkovala, riadne bolelo. Neviem či by som ešteraz išla

marhulka13
8. máj 2025
@sisska96

Ja som sa cítila hrozne pár dni, aj hnačku som mala, celkovo som schudla 5 kíl. A náladovka nejak veľmi neúčinkovala, riadne bolelo. Neviem či by som ešteraz išla

@sisska96 joj to schudnutie ti trochu v dobrom zavidim

sisska96
8. máj 2025
@marhulka13

@sisska96 joj to schudnutie ti trochu v dobrom zavidim

@marhulka13 neboj. Za mesiac boli naspäť :D

stellariaaquatica
8. máj 2025

@autor z akého si mesta? Na niektorých klinikach majú lepšie recenzie

micusa2222
8. máj 2025

v pohode, len aspoň 2-3 dni po jesť ľahšie jedlá..

betulinka1
8. máj 2025

Muz bol a nic mu potom nebolo. Uz vecer ladoval do seba, lebo pred kolono poctivo dodržiaval tu dietu a na druhy den uz isiel do prace.

pehavcek
8. máj 2025

Manzel fungoval po niekolkych hodinach. Ja som hnackovala este 4 dni z kazdeho jedla a potom uz dobre. Manzel ma ochorenie criev. Ja nie.

iwesska
8. máj 2025

V ten den ma bolelo brucho par hodin po,lebo ta napumpuju vzduchom,tak mas pocit,ze vyletis do atmosfery😂 Ale inak nic.

ewka1980
8. máj 2025

bola som pred pár rokmi ,v celkovej an.Ked som sa prebrala vôbec nic mi nebolo ,akoby mi ziadnu kolono nerobili,takze za mna celková A.super....pred mesiacom som bola s mamou a ani jej ju nedorobili co mala take strašne bolesti.....

balerina2025
8. máj 2025
@ewka1980

bola som pred pár rokmi ,v celkovej an.Ked som sa prebrala vôbec nic mi nebolo ,akoby mi ziadnu kolono nerobili,takze za mna celková A.super....pred mesiacom som bola s mamou a ani jej ju nedorobili co mala take strašne bolesti.....

@ewka1980 ako mne a teda ako to lekar sumarizoval.

mamina7070
8. máj 2025

z kolonoskopie som isla hned do prace vzdy, chodim pravidelne

valiant
8. máj 2025

Normalne hned do prace som sla, ked som mala toho vela. Ked sa da, dam si ten den cely volno. Druhy den normalne do prace.

isis234
8. máj 2025

Nič mi nebolo. Doma síce pol dňa oddychovala, Na druhý deň ešte dietne jedlo a potom OK

katty123456
9. máj 2025

Úplne v poho