Zotavenie po kolonoskopii
Ahojtee, chcel by som sa opýtať ako ste sa cítili po kolonoskopii. Normálne ste fungovali nasledujúce dni alebo ste mali nejaké nežiadúce účinky ktoré sa časom upravili?
Unavena,taka vycerpana,ale to bolo zrejme z diety a vyprazdnovania,ktore musis predtym absolvovat.
Známy sa chystá zajtra tak dám vedieť :D
Nič mi nebolo,po náladovke som sa celý deň rehotala ,všetko mi bolo smiešne.
Nikdy nic
Ja som sa cítila hrozne pár dni, aj hnačku som mala, celkovo som schudla 5 kíl. A náladovka nejak veľmi neúčinkovala, riadne bolelo. Neviem či by som ešteraz išla
Ja som sa cítila hrozne pár dni, aj hnačku som mala, celkovo som schudla 5 kíl. A náladovka nejak veľmi neúčinkovala, riadne bolelo. Neviem či by som ešteraz išla
@sisska96 joj to schudnutie ti trochu v dobrom zavidim
@sisska96 joj to schudnutie ti trochu v dobrom zavidim
@marhulka13 neboj. Za mesiac boli naspäť :D
@autor z akého si mesta? Na niektorých klinikach majú lepšie recenzie
v pohode, len aspoň 2-3 dni po jesť ľahšie jedlá..
Muz bol a nic mu potom nebolo. Uz vecer ladoval do seba, lebo pred kolono poctivo dodržiaval tu dietu a na druhy den uz isiel do prace.
Manzel fungoval po niekolkych hodinach. Ja som hnackovala este 4 dni z kazdeho jedla a potom uz dobre. Manzel ma ochorenie criev. Ja nie.
V ten den ma bolelo brucho par hodin po,lebo ta napumpuju vzduchom,tak mas pocit,ze vyletis do atmosfery😂 Ale inak nic.
bola som pred pár rokmi ,v celkovej an.Ked som sa prebrala vôbec nic mi nebolo ,akoby mi ziadnu kolono nerobili,takze za mna celková A.super....pred mesiacom som bola s mamou a ani jej ju nedorobili co mala take strašne bolesti.....
bola som pred pár rokmi ,v celkovej an.Ked som sa prebrala vôbec nic mi nebolo ,akoby mi ziadnu kolono nerobili,takze za mna celková A.super....pred mesiacom som bola s mamou a ani jej ju nedorobili co mala take strašne bolesti.....
@ewka1980 ako mne a teda ako to lekar sumarizoval.
z kolonoskopie som isla hned do prace vzdy, chodim pravidelne
Normalne hned do prace som sla, ked som mala toho vela. Ked sa da, dam si ten den cely volno. Druhy den normalne do prace.
Nič mi nebolo. Doma síce pol dňa oddychovala, Na druhý deň ešte dietne jedlo a potom OK
Úplne v poho

Nic mi nebolo. Mozno trosku unavena v den kolono.