icon

Zubárka spojila zuby plombou

kristynatulova
17. máj 2025

Dobry vecer
Mela jsem kaz pod plombou a od toho mi trochu chytl druhy
Tak mi to zubarka vyvrtala.
A dala bilou plombu. Jenze jak jsem to mela umrtvene tak jsem nevedela ze mi plombou spojila oba zuby. Mam celkove discomfort u toho zubu a I citlivost a bolesti
Asi SE zubarce nechtelo a tim piplat.
Dentalni niti SE tam taky nedostanu pochopitelne
Dost me to stve

Zubárka spojila zuby plombou
Strana
z2
saska112
18. máj 2025
@kaca222

@koniarova v Anglicku je systém čo sa týka zubov a poistenia dosť nanič z hľadiska kvality. Tu na SK ľudia nadávajú, že musia platiť, ale aspoň kto chce, môže robiť kvalitne. V Anglicku kto ide k zubárovi “na poisťovňu” síce neplatí, ale kvalita je otrasná.

@kaca222 ale čo sa týka univerzít stále počujeme chvály na západ tak nechápem ako môžu vyštudovať a potom toto "spráskať" 😅🤷🏻‍♀️

kristynatulova
autor
18. máj 2025
@saska112

@kaca222 ale čo sa týka univerzít stále počujeme chvály na západ tak nechápem ako môžu vyštudovať a potom toto "spráskať" 😅🤷🏻‍♀️

@saska112 jednoduche.
Proste jsou lenivy. Nechce SE Jim I kdyz to Treba umi. Nezalezi Jim na tom. Maj za to penize. Ze nam musi znovu opravit to same.
Vsude jsou Jen prachy.

kaca222
18. máj 2025
@saska112

@saska112 pretože im to nikto nezaplatí 🤷‍♀️ úhrada poisťovne pokryje dajme tomu 10 minút práce, za ten čas sa jednoducho kvalitná výplň urobiť nedá, tak to urobíš tak, ako stihneš

saska112
19. máj 2025
@kaca222

@saska112 pretože im to nikto nezaplatí 🤷‍♀️ úhrada poisťovne pokryje dajme tomu 10 minút práce, za ten čas sa jednoducho kvalitná výplň urobiť nedá, tak to urobíš tak, ako stihneš

@kristynatulova
@kaca222 alebo im jednoducho nikto za to nevynadá a nesťažuje sa....🤷🏻‍♀️ No to je úžasné
To im tiež nič nehovorí dobré meno a hanba za svoju prácu....

kristynatulova
autor
19. máj 2025
@saska112

@kristynatulova
@kaca222 alebo im jednoducho nikto za to nevynadá a nesťažuje sa....🤷🏻‍♀️ No to je úžasné
To im tiež nič nehovorí dobré meno a hanba za svoju prácu....

@saska112 tak tak. Ja si ztezovala a dnes jsem Mela jit na opravu a ona mi zrusila objednani takze jdu zitra k jinemu takze asi mou stiznost nekdo dorucil

danieli
19. máj 2025

Nieco ako reklamacia u vas existuje? U nas ano a korektny zubar ju aj uplatni, mala som opraveny zub, ale rozbehla sa do 24 hodin bolest a zub bol citlivy, na druhy den som sla opat a zhodnotil, ze nevie, co sa mohlo stat, ale opravi mi to vramci reklamacie, platila som nic, nula cela nic

kristynatulova
autor
20. máj 2025
@danieli

Nieco ako reklamacia u vas existuje? U nas ano a korektny zubar ju aj uplatni, mala som opraveny zub, ale rozbehla sa do 24 hodin bolest a zub bol citlivy, na druhy den som sla opat a zhodnotil, ze nevie, co sa mohlo stat, ale opravi mi to vramci reklamacie, platila som nic, nula cela nic

@danieli ano dnes jsem byla zase u jineho a musi to opravit.

Strana
z2