icon

Zubné implantáty

kaserik
26. aug 2013

Ahojte, v tehotenstve som prisla o tri zuby (zapaly okostnice, z toho po jednej sedmicke chirurgicky 0,5 cm odbrusenej kosti) a teraz rozmyslam nad implantatmi. Mate niektora skusenosti? Nasla som jednu kliniku v madarsku, neviem sa odhodlat. Korunky by som nechcela, a ine alternativy sa neponukaju. Ako je to s preliecenim, tazkosti , bolesti a hlavne ci je moznost uspania. Uz som si vytrpela viac ako dost. Ustnu hygienu dodrziavam, ale bohuzial su moje zuby velmi nachylne. Nerada by som trpela v tom kresle viac ako sa da. Dakujem za rady a informacie.

rose32
22. mar 2016

@luciaone naratali mi s 12 implantatmi s 24zubov aj s celkovou anastezkou 8200€

bvladka
22. mar 2016

@mima2778 ... choď tam osobne v pondelok a dohodni si termín , zoberú ťa 🙂
@luciaone ... zub som už mala dávno vytrhnutý , dávali mi nanovo dva implantáty priamo do kosti, nebolelo to 🙂 , hojenie bolelo ako vytrhnutý zub, čiže sa to celkom dalo 🙂

mima2778
23. mar 2016

@bvladka o.k a mám priamo sa objednať u toho doktora Mračnu ?

rose32
Autor odpoveď zmazal
bvladka
Odpoveď bola odstránená
bvladka
24. mar 2016

@mima2778 áno, ale osobne, choď tam (iba v pondelok) na Hajdukovú ul. na stomatologické odd., 3 poschodie, primár Mračna. Prosím ťa nezľakni sa ho, lebo on vie byť tak trochu bručoun 😀 , ale vo svojom fachu je najväčší odborník za najlepšiu cenu , on nemá konkurenciu, vie to dobre urobiť a je bezkonkurenčne najlacnejší, lebo je na sv. Alžbete ..., aspoň ja som vtedy oslovila hádam každého stomatológa v BA a okolí a mali príšerné ceny ... povedz Mračnovi, že ťa sem odporučila jedna známa a povedz mu moje meno, on si ma sám v pracovni vyhľadá a určite ťa zoberie 🙂

luciaone
24. mar 2016

@bvladka nevieš či nerobi aj tie BOI implataty do uzkej kosti? nemaš na neho telefon? dakujem

luciaone
24. mar 2016
bvladka
24. mar 2016

@luciaone neviem aké druhy impl. robí a číslo už na neho nemám ... skús cez google, určite nájdeš aj jeho ambulanciu na nete 🙂

evinka5372
9. apr 2016

Kocky help... Idem na implantáty v utorok, bude ich 6... Veľmi to bolelo? Budem to mat v lokalke, a dúfam ze mi dajú aj sedatíva, bolo to moc hrozne? Ako som čítala celú diskusiu tak vyzerá ze ste to zvládli ľavou zadnou ☺️

rose32
9. apr 2016

@evinka5372 no idem 21eho v celkovej anastezke zubar mi nechcel dat lokalku..mne sa ide davat 12implantatov

sasikas
9. apr 2016

@evinka5372 mne davali asi pred mesiacim ale teda iba jeden,a bolo to celkom v
Pohode...nebolelo vobec len trochu neprijemne to bolo ale nic hrozne...nebolalo ma to ani potom,akurat jeden ibalgin som si dala na noce keby nahodou ale v podstate ani nebolo treba...😉

evinka5372
15. apr 2016

Tak uz to mam za sebou kocky vsetko ok len som riadne opuchnuta,,, robili mi to v utorok myslite si ze by som si mohla uz zapáliť jednu slimku? ☺️

rose32
15. apr 2016

@evinka5372 hej.kolko trvala opka?a moc si opuchnuta?predpisal ti nieco?a bolest necitis?bo mne idu davat 12 implantatov

rose32
15. apr 2016

@evinka5372 a este ti gratulujem

rose32
16. apr 2016

@evinka5372 mozes mi napisat v ktorej casti mas opuch?nech viem kde mozem cakat opuch.dakujem

evinka5372
18. apr 2016

@rose32 no takze operácia trvala 3 hodiny, opuchnuta som na dasnach, uz síce oveľa menej ale este trochu som, mala som lica ako syseľ až tak ze mi oči skoro nebolo vidno :D antibiotiká som mala nasadené uz den predtým a este mi predpísal flektor zázračná ti vec ;) a wobenzym ten je proti opuchom.. Bolesť necítim nie prvé dni občas v noci ale dala som si flektor a pohodka

rose32
18. apr 2016

@evinka5372 tak bolest ziadna urcite?este kedy by si mala mat nasadene uz zuby myslim asi tiez porcelany planujes?

rose32
Autor odpoveď zmazal
evinka5372
22. apr 2016

Ano porcelánové ale asi až o pár mesiacov kedže mi robili aj augmentaciu... No super vidíš ;) A sme sa báli 🙂 Inak nevieš ci mozem ist do solária? Som týžden a pol po opke @rose32

rose32
22. apr 2016

@evinka5372 myslim ze si mohla ist aj na 3ty den.ci sa nemoze chodit do solarka?

rose32
22. apr 2016

@evinka5372 nie kovokeramicke ale keramicke budes mat?

emalka
17. júl 2016

@bvladka viem ze reagujem trochu neskoro, ale chcela by som sa opytat, ci si isla za Mracnom s vymennym listkom od zubara alebo viacmenej na vlastnu past? A za ako dlho od konzultacie si isla na zakrok? Idem riesit dva mostiky o dvoch implantatoch a snazim sa urobit si aky-taky prehlad o moznostiach.

bvladka
18. okt 2016

@emalka prepáč, že reagujem takto neskoro, ale už sem na mk veľmi nechodím, až teraz, ... nepotrebovala som žiadny lístok, proste som tam prišla a oni ma prijali, urobili snímok a dali mi termín na zákrok asi o 2 týždne, ale potom sa zapustené impl. a zošité ďasno muselo min. 3 mesiace hojiť, potom mi vybrali štichy a neskôr som išla na otlačky kôli zubom a tam to trvalo najviac nakoľko pani Mudr. Verešová (protetika) je dosť pomalá, ale v konečnom dôsledku mi to urobila dobre a som teraz spokojná 🙂 môžem dobre hrýzť 😀

seve_ranka
3. nov 2016

@bvladka ahoj, chcem sa stýtať, tie recenzie na MUDr. Mračnu sú naozaj relevantné? :D Včera som prišla o zub, spodná 5ka, a mám príšerný pocit, keď musím otvoriť ústa. Rozmýšľam preto nad zubným implantátom, odrádza ma zatiaľ len cena. Je možné, že by ma vzal aj bez objednania? Ďakujem 🙂

wicka5
7. jan 2017

@rose32 ahoj, ako si spokojna s implantatmi? Máš Boi implantaty ak sa nemylim

rose32
7. jan 2017

@wicka5 ahoj.ano som spokojna a som prec 😇

wicka5
7. jan 2017

ako prec? 🙂

vililienka
15. feb 2017

ja ho už mám rok a je to super , bolelo to menej než mostík(ten ma dosť štve , lebo sa mi podeň dostáva jedlo -asi si dám ďalšie implantáty miesto mostíka (keď si našetrím )

si31si
22. júl 2017

@vililienka ahoj a po zavedení implantátu ťa to nebolelo? dobre sa to hojilo? brala si aj ATB?