icon

Zubné implantáty

kaserik
26. aug 2013

Ahojte, v tehotenstve som prisla o tri zuby (zapaly okostnice, z toho po jednej sedmicke chirurgicky 0,5 cm odbrusenej kosti) a teraz rozmyslam nad implantatmi. Mate niektora skusenosti? Nasla som jednu kliniku v madarsku, neviem sa odhodlat. Korunky by som nechcela, a ine alternativy sa neponukaju. Ako je to s preliecenim, tazkosti , bolesti a hlavne ci je moznost uspania. Uz som si vytrpela viac ako dost. Ustnu hygienu dodrziavam, ale bohuzial su moje zuby velmi nachylne. Nerada by som trpela v tom kresle viac ako sa da. Dakujem za rady a informacie.

vililienka
24. júl 2017

Je to bolestivé,ale ovela menej ako napr.trhanie osmičky to bolo peklo,ako ma cela celust týždeň bolela...pri implantate mi stacili dve vrecka flectoru a o tri dni som ani ne edela.

bedo23
25. júl 2017

Čaute, rozmýšlam o návšteve nejakej kliniky, kde sa venujú implantológií. Chcem si nechať urobiť predný zub, ktorý síce mám ale je dlhšiu dobu mŕtvy. Viete mi poradiť, niekoho na koho sa da obrátiť a s kým máte osobnú skusenosť? Nehľadám to najdrahšie, ale zas keď to bude stáť za to tak ma cena až tak neodradí. Hlavná je kvalita práce a ľudský prístup. Všade to funguje tak, že sa začína vstupnou kontrolou za 30, konzultáciou za 40 a to sme ešte len na začiatku? Vie niekto z vlastnej skúsenosti s akou sumou by som mohol rátať za urobenie spomínaného zubu ak by sa nevyskytola žiadna vážnejšia komplikácia? Je nejaké kvalitné pracovisko aj v okolí Bratislavy, nakoľko tu budú asi ceny najvyššie? Mohla by to byť aj vačšia vzdialenosť, ale preferujem ak by to bolo na Slovensku. Ďakujem za reakcie 🙂

vililienka
8. aug 2017

No okolo 700 spolu ma to vyslo....najprv sa plati za srob az po 4-6 tyzdnoch ti tam nasrobuju zuba doplatis zbytok.ale robia niekde aj na splatky. Ale ak sa ujme mas to na cely zivot super

bedo23
8. aug 2017

@vililienka
A kde a kto to prosim vas robil? Aky ste mali problem? Aky zub vam robili? Napisal som do viacerych klinik v Bratislave a cenovo som sa nedostal nikde pod 900, a to v pripadoch ak to ide hladko, pri komplikaciach, alebo nejakych dalsich ukonoch sa cena skoro zdvojnasobila...

ivi38
12. aug 2017

@bvladka
Ahoj prosim ta kde si davas robit tie zuby tou klick metodou? Bola by som velmi vdacna za kontakt.
Dakujem Iva

vililienka
26. sep 2017

Ahoj ja som bola v nitre martin Šrank

nikola116
6. okt 2017

@kikusa55555 kde si si davala robit ten implantat ? dakujem

bedo23
6. okt 2017

Caute, nejake tipy na kliniku kde robia implantaty a aj augmentaciu kosti? Bol som v dently ale ti su drahi az prilis, dakujem za info...

kikusa55555
7. okt 2017

@nikola116 v Nitre u dr Martin Šrank, už je to rok a pol a nemenila by som nikdy zubára

nikola116
13. okt 2017

@vililienka kde si si ich dala pls robit ?

vililienka
20. okt 2017

Aj ja u m.sranka v nr

nikola116
20. okt 2017

Ok skúšam nájsť v ba niekoho ;)

sivypegas
24. nov 2017

Ahojte baby,ste spokojne s imolantatmi?Mate nejske tazkosti?

pajush241
2. dec 2017

@friday13th ahoj, a kolko ta to vyslo vsetko??

sivypegas
3. dec 2017

@pajush241 aj ty sibidescrobit?cena je od 700-1300 na jeden zub.

tslobik
3. dec 2017

Prosím vás, nemá niekde na nete MUDr. Šrank cenník výkonov? Zdá sa vám drahý, napr. v porovnaní s Smile clinic? Vďaka.

pajush241
3. dec 2017

Ja by som chcela najmä vrchných aspon 8 zubov.. pretoze mam krive zuby a celkovo take "ako mlieko" - sám zubár mi to povedal :( :( uz sa mi tri predne zlomili a už to nechcem riešiť len dočasne :(

sticker
tslobik
3. dec 2017

@pajush241 Môj brat si dával robiť v NR u Dr. Šranka, prišlo mu to tam najlacnejšie spomedzi troch, ktoré sondoval (BA a PN)

pajush241
3. dec 2017

@tslobik kolko ho to vyšlo?? je spokojný s jeho prácou?? 🙂

tslobik
3. dec 2017

@pajush241 jeden zub cca 1000€. On mal trocha potom problémy, čosi mu dobre nedržalo....ale nepoviem ti presne čo, lebo neviem🙂

sivypegas
3. dec 2017

@tslobik och boze,1000eur a ajvtak na nic,veru ajvtie implantaty su riziko.

zuzanalumnitzerova
3. dec 2017

@vililienka musim vas poopravit..nemusi to byt na cely zivot, rovnako ako vlastne zuby. Pokial sa o to nestarate, dasno okolo bude zapalene, kost moze ustupit rovnako ako pri vlastnom zube. A samozrejme, je to pre telo cudzorody material. Takze implantat si vyzaduje rovnaku, ak nie doslednejsiu starostlivost ako vlastny zub.

sivypegas
3. dec 2017

@zuzanalumnitzerova beru avedte hrozi zapal okostnice.

tslobik
3. dec 2017

Presne a sú aj obmedzenia pri implantátoch. Ja som napr. čítala, že ak je nedajbože rakovina ústnej dutiny a pod. je to problém. Ale to je extrém. A telo naozaj nemusí dobre prijať, ako aj pri iných transplant. orgánoch. A neviem ako to je aj v súvislosti s osteoporozou, čo ženy často majú vo vyššom veku. Ja by som do toho osobne nešla.

tslobik
3. dec 2017

@pajush241
@sivypegas
A to je ešte celkom v pohode tá 1000. Mne môj zubár povedal 2000 a bez dokladu 1500. Povedala som, že nemám záujem o implant. , a potom sa 5 min. na mňa ani nepozrel. Ale aj tak si idem hľadať iného zubára. Potrebujem spraviť korunku jednu + reendodonciu.

tslobik
3. dec 2017

Keby ste niekto poznali dobrého odborníka, ktorý vie spraviť aj tú reendodonciu a nezruinuje človeka, bola by som rada za info.

sivypegas
3. dec 2017

@tslobik a co je ti tacreindrncis?

nera738
Odpoveď bola odstránená
rose32
Autor odpoveď zmazal
bedo23
9. jan 2018

kto pozna doktora Babcana a Porubana popripade Salku a Kafku?