icon

Zubné implantáty

kaserik
26. aug 2013

Ahojte, v tehotenstve som prisla o tri zuby (zapaly okostnice, z toho po jednej sedmicke chirurgicky 0,5 cm odbrusenej kosti) a teraz rozmyslam nad implantatmi. Mate niektora skusenosti? Nasla som jednu kliniku v madarsku, neviem sa odhodlat. Korunky by som nechcela, a ine alternativy sa neponukaju. Ako je to s preliecenim, tazkosti , bolesti a hlavne ci je moznost uspania. Uz som si vytrpela viac ako dost. Ustnu hygienu dodrziavam, ale bohuzial su moje zuby velmi nachylne. Nerada by som trpela v tom kresle viac ako sa da. Dakujem za rady a informacie.

nikola116
10. jan 2018

Ja poznám babcana a kafku

bedo23
11. jan 2018

@nikola116
a vies mi k nim aj nieco povedat?

bedo23
11. jan 2018

@nikola116 popripade dat na seba mail a mozme to prebrat cez mail, hmm?

tinak25
11. jan 2018

Mam dva predne zuby krivé. Z jedneho sa mi odlomilo. Zubarka mi navrhla zirkonovu korunku. Cena jednej cca 300€. Máte niekto skúsenosť so zirkonovymi?

luciaone
11. jan 2018

kto pozna v okoli Hlohovca dobreho a lacneho zubara čo by mi urobil par implantatov + korunky plus augmentaciu kosti ?

bedo23
12. jan 2018

Ja sa tak tesim ze sa na tejto stranke clovek dostane k odpovedi :D
Co sa tyka implantatov, tak to lacne nieje asi nikde, a kde ano tam asi neni vhodne ist. Kontaktoval som v Bratislave vela klinik a najmenej bolo okolo tisicky za jeden implantat a to iba ked je hladky priebeh. Maximum co som sa stretol bola kalkulacia atakujuca 5000,- za jeden zub v Dently. Prosim ak mi viete dat niekto kontakt na niekoho schopneho v ramci Bratislavy, alebo v okruhu tak do dvesto km tak budem velmi rad a ak ma nahodou niekto informaciu o doktoroch ktorych som spominal: Babcan, Poruban, Kafka, Salka tak budem velmi rad. Ked tak ma kontaktujte rovno ma mail bedo2389@gmail.com, dakujem...

luciaone
12. jan 2018

@bedo23 🙂😉👍 aj mne možte do spravy londrejkovicova@gmail.com

nera738
Odpoveď bola odstránená
luciaone
12. jan 2018

@nera738 a cena implantatov a koruniek?

rose32
12. jan 2018

Aj ja mam od Starzyk👌👍

nera738
Odpoveď bola odstránená
nera738
Odpoveď bola odstránená
nera738
Odpoveď bola odstránená
rose32
12. jan 2018

@nera738 rok a pol

patkaa555
Autor odpoveď zmazal
dahra
Autor odpoveď zmazal
zlte_kuriatko
23. mar 2018

@tinak25 ahoj ja mam zirkony na prednych zuboch. Su super a som spokojna 🙂 co konkretne by si chcela vediet?

tinak25
23. mar 2018

@zlte_kuriatko odporucala mi ich zubarka, že su lepsie ako porcelanove. Vyzerajú prirodzenejsie ako porcelanky? Ako dlho už máš?

zlte_kuriatko
23. mar 2018

@tinak25 mne odisli najskor stolicky takze tam mam porcelan a tieto vpredu su zirkony tie mam 3mesiace teraz. Takze ak to mam porovnat tak veru zirkony su krajsie aj ked uvidim ako to bude vyzerat po rokoch :D zirkon je asi aj kvalitnejsi,no moc sa do toho nerozumiem ale ked to mas len dva zuby vpredu nechaj si poradit od doktorky. A to cenu budes platit 300e za jeden zub??

tinak25
23. mar 2018

@zlte_kuriatko ano 300€ jeden zub. Zbruzi mi zuby a nato by sa mala nasadiť zirkonova korunka.

bedo23
18. apr 2018

@luciaone takze mas nejake informacie co som pisal v tej moje dlhsej sprave. Nejaka inforamcia k doktorom Kafka, Salka, Poruban, Babcan? Aký implantát je ok? Aká korunka je ok?

stvura
Odpoveď bola odstránená
niki415
7. máj 2018

@nera738 ahoj, prosím a v koľkých návštevách ti to robil? Dorábal ti aj kosť?

lejka12
25. máj 2018

Poprosim tych co maju zuby od Dr.Starzyka Surany ako ste spokojni? Aj kvality aj estetiky?Boli sme u nich na konzultaciu, prebral nas nejaky mlady Dr.asi bulhar. A cenovo nam vypocitali viac. Dakujem

zlte_kuriatko
25. máj 2018

@tinak25 zda sa mi to vela penazi. Mna to stalo 150e jeden zub a tiez zirkony. To nechapem preco ides platit 2x viac?

tinak25
25. máj 2018

@zlte_kuriatko neviem ci nemyslela teraz, ze cca 300€ je cena za dva zuby. Kedze teba to vyslo o polovicu lacnejsie.

samuelmizer123
2. júl 2018

Mamicky prosim vas aj mne poradte ja som prisla o vsetky svoje zuby a chcela by som tiez tie implantaty byvam v Michalovciach je to bolestive ked by som to dala aj drahe

stvura
Odpoveď bola odstránená
samuelmizer123
3. júl 2018

@stvura a neviete priblizne kolko

stvura
Odpoveď bola odstránená