Zubné implantáty
Ahojte, v tehotenstve som prisla o tri zuby (zapaly okostnice, z toho po jednej sedmicke chirurgicky 0,5 cm odbrusenej kosti) a teraz rozmyslam nad implantatmi. Mate niektora skusenosti? Nasla som jednu kliniku v madarsku, neviem sa odhodlat. Korunky by som nechcela, a ine alternativy sa neponukaju. Ako je to s preliecenim, tazkosti , bolesti a hlavne ci je moznost uspania. Uz som si vytrpela viac ako dost. Ustnu hygienu dodrziavam, ale bohuzial su moje zuby velmi nachylne. Nerada by som trpela v tom kresle viac ako sa da. Dakujem za rady a informacie.
@vililienka ja mam tiez mostik a dostava sa mi tam potrava a raz za cas ma aj zaboli..preto teraz uvazujem nad implantatom hoci zubar mi zase navrhoval mostik..len teraz mam problem ze zub potrebujem nahradit vpredu.A v pohode s implantatom neboli ked ho mas?Ja uz hladam len kliniky na vychode ktore su dobre kym sa rozhodnem na isto si ho dat.
Môžem poprosiť recenzie na zubne implantaty od Doc.Starzyka?
@lilafabian ahoj, aj ja sa tam chystám, o dva týždne na konzultáciu, tak som zvedavá hlavne na cenu....
@mirka.n dnes som tam bola, zobrali ma po dvoch hodinách od termínu, doktor je veľmi akčný, ledva som si sadla už mi chcel trhať zuby, tak som mu musela vysvetlit, že som len na konzultácii, urobil mi Opg, zkonzultovali sme čo chcem ja a ako by to šlo, cena je 650€ za implantát, pripAdne 750 za implantát s vysrobovatelnou korunkou, ktorá sa dá v prípade potreby vymeniť. Ešte si to ale premyslím, ale narozdiel od iných kliník, kde som bola nedáva po implantácie okamžite dočasnú korunku, po implantácie ďasno zašije a 3 mesiace sa čaká na vyhojenie.
@mirka.n No veru aj ja som mala termín o 11hod a zobral ma 12.50
Viete mi niekto povedat, či boli plastika kosti? Som objednana na utorok na 5 implantatov a že mi budú dopĺňať aj kosť. Mám strach... Všetko v jeden deň...lenže tu čítam, že najskôr kosť a keď sa vyhoji, tak až potom implantaty. Máte ešte niekto slusenosti?
@lilafabian a už máš aj implantát prosím?
@mirka.n ešte nemám
Až 11 mám termin
@lilafabian tak mi prosím napis ako si dopadla, ďakujen
dievčatá oživujem tému a chcem vás poprosiť o cenné rady... potrebujem implantát na hornú 2-ku a zvažujem dr. Starzyka... na ich stránke som nenašla v cenníku žiadne info o implantátoch, ako sa mám informovať o cene? potrebujem najskôr info o cene, nakoľko to mám dosť od ruky, ďakujem...
@zuzana1zuzana ahoj mne robil 5 dolu, všetko ma to spolu vyšlo 630€, na prvej konzultáciu ti cenu povie
@mirka.n ďakujem moc za odpoveď, dnes som sa tam dovolala a dali mi na konzultáciu termín 26.7., čo je super... a za koľko od konzultácie si dostala termín na zákrok a od zákroku si za koľko mala zub hotový 🙈, ja som taká zúfalá, u mňa je to 2-ka hore, vyzerám ako bezďák a ďakujem za trpezlivosť....
@luciaone zatiaľ len 3 impl., jeden mi ale po 3 mesiacoch vypadol(Strauman). Majú mi dávať nový (vraj zaruka). Plastiku mi robili rozsiahlu, sekali kosť vzadu a dávali inde..blbý pocit, sekanie. proste ako v stavebnictve🙂viac nepríjemné ako bolestivé. Na 2 deň opuchnuta riadne,..kebyže nerobia túto plastiku, myslím, že by zotavenie prebehlo rýchlejšie. Cena..hrôza. plastika 2tis. A cena 1ks impl. 1100..
@zuzana1zuzana ku dr Starzykovi ideš ?
@luciaone tam mám dohodnutý termín na 26.7., ale dnes som objavila kafkadent, tam mi dal konzultáciu už v pondelok 22.7. o 19.15 hod 😲, cenovo je to približne rovnaké a aj vzdialenosť oboch dr. od nás je taká istá... no neviem si predstaviť, že by som chodila 3 mesiace bez zuba, lebo dr.starzyk nedáva dočasnú náhradu
@zuzana1zuzana jeej ..a nemohla by som prebrať tvoj termin k dr Starzykovi? mne dal termin až na 15/8... o kolkej si tam objednana? a na ake meno? diky moc
@luciaone napíšem ti ss....
@zuzana1zuzana starzyk je top, k tomu by som isla určite
@mirka.n ak sa môžem spýtať cena je so všetkým teda navrtanie do kosti- nasadenie korunky len toľko to je ozaj dobrá cena
@kvietok1984 áno komplet
@zuzana1zuzana ahoj, bola si nakoniec prosim ta u Kafku na implantaty? ako si spokojna? Dakujem
@sinnovea1 bola, som maximálne spokojná... nakoniec mi ale nerobil na tej 2-ke implantát kedže som to mala zlomený kýpeť (mala som koreň a kulinček zuba), tak mi ten zub-kýpeť dorobil a mám na ňom korunku
@zuzana1zuzana tak to je super 😊len teda u mna by slo o implantaty a teda taku skusenost by som privitala

Ja nemam uz ani jeden zub vsetky mi museli vybrat a neviete kolko by vislo za vsetky