icon

Zubné korunky - skúsenosti a odporúčania zubárov na Slovensku

simonabeck
Dnes o 08:53

Ahojte
Prosím vás chcela by som sa opýtať na váš názor , pred pár rokmi mi museli urobiť horné zubné korunky, ani po rokoch sa s nimi akosi necítim dobre, hanbím sa usmievať, pripadajú mi priveľké, mám z toho strašné komplexy, moja kamarátka mi povedala že vyzerajú hrozne a ja neviem čo mám robiť. Pripájam fotku, sú naozaj také strašné? Môžete mi prípadne poradiť zubára/ku ktorý ich vedia zložiť a urobiť iné? Kdekoľvek na slovensku. Prípadne ak máte podobné skúsenosti, napíšte mi prosím. Ďakujem a pekné sviatky želám.

Zubné korunky - skúsenosti a odporúčania zubárov na Slovensku
veselo_neveselo
Dnes o 09:03

@simonabeck Zuby mas uplne v poriadku, ved su krasne rovne, prijemna biela farba, nemusis sa hanbit usmievat, absolutne.
To co mas za kamosku ze ti na tieto zuby povie, ze su hrozne?? Nepodryva ti sebavedomie aj v inych situaciach? Lebo to mi zavana nejakym problemom skor u kamosky.

Neblazni, zubky mas paradne. Tie peniaze za vymenu daj radsej na poriadnu dovcu (bez kamosky).

maca1984
Dnes o 09:05

Zuby vyzerajú veľmi dobre. Absolútne by som neriešila výmenu.

maca1984
Dnes o 09:06

A veselo, s kĺudom sa usmievaj.

btus
Dnes o 09:08

zuby sú super, keby si nepísala, že korunky, ani si nevšimnem.

0silvia0
Dnes o 09:09

@simonabeck keď raz budem riešiť zubné korunky, budem veľmi rada, keď sa vydaria tak ako tie tvoje. Nerozumiem, z čoho máš komplexy.

pribinak
Dnes o 09:14

Kamosku posli na ocne!!! Urgetne!

Mas to velmi pekne urobene, vyzeraju vyborne. Mozes sa smiat kolko chces

0silvia0
Dnes o 09:17

@simonabeck možno kamoška si ťa pamätá s pôvodnými zubami a na tieto si nevie zvyknúť, ale to je jej problém.

bielasovicka
Dnes o 09:20

Véd ich máš pekné

lukbe
Dnes o 09:21

Sú super, hlavne, ak sa ti s nimi dobre hryzie. Kamošku posli niekde inde robiť zle.

hytal
Dnes o 09:28

Možno to máš kámošku, ktorá ti závidí pekné zuby. Ozaj môžeš byť spokojná.

anonym_ca6faa
Dnes o 09:30

bože keby mam take zuby tak ich ukazujem všetkým 😔nie ako tie moje..

rozculena
Dnes o 09:46

keby som ja mala takéto ....sú super

dahliaa
Dnes o 09:50

Krásné zuby. 👍🏼☺️

anonym_64cefa
Dnes o 10:37

Krásne ich máš, nič si nemeň, len sa spokojne usmievaj , nádherné sú.

miamia04
Dnes o 10:39

@simonabeck kde ti ich prosím robili a koľko ťa vyšli ? Také by si dala urobiť tiež, veľmi pekne urobené ich máš.🙂

anonym_4595c5
Dnes o 11:35

Ahoj. Ja ako zubárka ktorá sa špecializuje na protetiku ti hovorím, že sa môžeš kľudne usmievať 😊
Možno by som navrhla kúsok menšie jednotky ale máš (aspoň takto z jednej fotky) dosť veľké ústa a teda proporčne musia byť také veľké. Možno ak by si si dala kúsok napichnúť pery, bolo by to esteticky dokonalé (nenavádzam).
Toto sa mi v práci stáva ale pomerne často. Ženy, ktoré majú veľmi malé ústa a teda aj zúbky by chceli mať širšiu sánku a výraznejšie zuby a ktoré to majú naopak tak menšie 🙈.
Každopádne je za mňa širšia sánka a plné pery to najženskejšie. Ak chceš, pridaj ešte nejaké fotky (zboku - zľava aj z prava) a pozriem sa na to.
Pekné sviatky prajem

kiki68
Dnes o 13:03

Ved to mas velmi pekne, prosim Ta, pekne sa usmievaj