Zubné korunky - skúsenosti a odporúčania zubárov na Slovensku
Ahojte
Prosím vás chcela by som sa opýtať na váš názor , pred pár rokmi mi museli urobiť horné zubné korunky, ani po rokoch sa s nimi akosi necítim dobre, hanbím sa usmievať, pripadajú mi priveľké, mám z toho strašné komplexy, moja kamarátka mi povedala že vyzerajú hrozne a ja neviem čo mám robiť. Pripájam fotku, sú naozaj také strašné? Môžete mi prípadne poradiť zubára/ku ktorý ich vedia zložiť a urobiť iné? Kdekoľvek na slovensku. Prípadne ak máte podobné skúsenosti, napíšte mi prosím. Ďakujem a pekné sviatky želám.

Zuby vyzerajú veľmi dobre. Absolútne by som neriešila výmenu.
A veselo, s kĺudom sa usmievaj.
zuby sú super, keby si nepísala, že korunky, ani si nevšimnem.
@simonabeck keď raz budem riešiť zubné korunky, budem veľmi rada, keď sa vydaria tak ako tie tvoje. Nerozumiem, z čoho máš komplexy.
Kamosku posli na ocne!!! Urgetne!
Mas to velmi pekne urobene, vyzeraju vyborne. Mozes sa smiat kolko chces
@simonabeck možno kamoška si ťa pamätá s pôvodnými zubami a na tieto si nevie zvyknúť, ale to je jej problém.
Véd ich máš pekné
Sú super, hlavne, ak sa ti s nimi dobre hryzie. Kamošku posli niekde inde robiť zle.
Možno to máš kámošku, ktorá ti závidí pekné zuby. Ozaj môžeš byť spokojná.
bože keby mam take zuby tak ich ukazujem všetkým 😔nie ako tie moje..
keby som ja mala takéto ....sú super
Krásné zuby. 👍🏼☺️
Krásne ich máš, nič si nemeň, len sa spokojne usmievaj , nádherné sú.
@simonabeck kde ti ich prosím robili a koľko ťa vyšli ? Také by si dala urobiť tiež, veľmi pekne urobené ich máš.🙂
Ahoj. Ja ako zubárka ktorá sa špecializuje na protetiku ti hovorím, že sa môžeš kľudne usmievať 😊
Možno by som navrhla kúsok menšie jednotky ale máš (aspoň takto z jednej fotky) dosť veľké ústa a teda proporčne musia byť také veľké. Možno ak by si si dala kúsok napichnúť pery, bolo by to esteticky dokonalé (nenavádzam).
Toto sa mi v práci stáva ale pomerne často. Ženy, ktoré majú veľmi malé ústa a teda aj zúbky by chceli mať širšiu sánku a výraznejšie zuby a ktoré to majú naopak tak menšie 🙈.
Každopádne je za mňa širšia sánka a plné pery to najženskejšie. Ak chceš, pridaj ešte nejaké fotky (zboku - zľava aj z prava) a pozriem sa na to.
Pekné sviatky prajem
Ved to mas velmi pekne, prosim Ta, pekne sa usmievaj

@simonabeck Zuby mas uplne v poriadku, ved su krasne rovne, prijemna biela farba, nemusis sa hanbit usmievat, absolutne.
To co mas za kamosku ze ti na tieto zuby povie, ze su hrozne?? Nepodryva ti sebavedomie aj v inych situaciach? Lebo to mi zavana nejakym problemom skor u kamosky.
Neblazni, zubky mas paradne. Tie peniaze za vymenu daj radsej na poriadnu dovcu (bez kamosky).