Zväčšenie pŕs vlastným tukom - skúsenosti
Mile damy. Velmi dlho rozmyslam nad zakrokom lipo + nasledna vypln prs. Mate niektora skusenosti ? Ak ano aku kliniku navstivit ?
Je to neefektívne. Stoji to kopec peňazí a tuk sa môže vstrebat. Výsledok nemáte zaručený.
Zákrok som postúpila v septembri...a mam dojem ze aj podrastli😂😂😂to ci sa môže tuk vstrebať, tak s tým skúsenosť nemam...dopadlo to na 1* a je to stale prírodne a 2v1
@blackcrystal achoj. Kse si si dala robit?
Operacia prebehla v Planej (CZ), a doplnenie tukom v Plzni (inštitút krásy)....ano presne tak mam robené mastektómiu a tiez plnenie tukom (pre estetiku) cenu neviem presne určiť kedže môj super lekár mi dal zaplatiť len lipošku (1200€) doplnenie som mala grátis (zväčšenie o 1 číslo) o viac som nemala záujem.
Ak mas tie nekrestanske prachy investovat do tohto zakroku tak to si radsej zajdi s rodinkou na dovolenku alebo si zariad dom alebo new auto ja som to tiez chcela podstupit ale som si to rozmyslela jednak kvoli cene a aj preto ze ked si chces dat odsat ten tuk tak to musis byt tucna lebo to musi byt velke mnozstvo tuku a z toho sa ujme len nejake percento vysledok je isty tak na 50% bud alebo
Ja som nebola onko pacient...mala som nábeh na rakovinu...tak som to podstúpila dobrovoľne 👌👌👌a teda neľutujem...pocit zdravia je u mna naj
@laskovec ahoj, v BB, Mudr. Červeň.
@blackcrystal Dakujeem.
@zdenkavecicky Ahojky, prosim ta vyskusala si to napokon ci nie? Ja momentalne zvazujem tuto metodu, buduci tyzden mam konzultaciu. Ak ano tak si spokojna? Vstrebalo sa vela ci ani nie? Akekolvek info ak si sa rozhodla to podstupit by mi velmi pomohli 🙂. Dakujem
@lubqa01 nie nebola. nakoniec som sa naucila mat rada samu seba taka aka som. Samozrejme dovodom nebolo len odhovaranie celej rodiny a priatela, ale aj zhliadnutie videa s liposukciou a to, ze som nechcela ostat zjazvena.. Ale ak ti to ma pomoct k sebavedomiu a psychickej pohode, tak do toho chod ;)
@zdenkavecicky ako si sa to naucila?To by som chcelaaj ja...
@lolitka25 nebolo to hlavne zo dna na den... uprimne, stale mam dni ked sa pozriem do zrkadla a nepaci sa mi na svojom tele ani 1 cm.. ale velmi mi pomohlo moje okolie.. ci priatel, rodina, kolegovia, kamarati..tolko mi vsetci vtlkali do hlavy ze som krasna taka aka som, ze Pan Bozko nas pre nieco kazdeho takeho stvoril a ze to, ze sme kazdy iny je krasne, kym som to aj ja neprijala. Najma sa snazim byt spokojna sama zo sebou, nevymyslat ako sa "zlepsit" lebo pokial je clovek krasny aj zvnutra vyzaruje to aj navonok 🙂 :*
Chcem si dať do zadku tuk no neviem zeci to je dobre má stim niekto skúsenosti ?
Dievcata a tak absolvovala tu niektora zvacsenie prsnikov vlastnym tukom? mna by potesilo aj o necele cislo vacsie prsia... tie co maju male prsia vedia, o com pisem...
Ak môžem poradiť, známa bola zúfala so svojou veľkosťou. Skúšala všetko no nič, nechcela siahať po nejakých liekoch alebo podobnom. Po prehovorení kamarátky sa rozhodla siahnuť po niečom "umelom" 😃 že dá tomu šancu. Na počudovanie jej to pomohlo a vydýchla si, chcela ísť kvôli tomu i na operáciu pŕs.
@zdenkavecicky mozem sa spytat, dali ste si nakoniec urobit tie prsia?
@lulu_lu nie nedala
@zdenkavecicky Dobrý deň
Dali ste si nakoniec tie prsia zväčšiť vlastným tukom? Ďakujem za odpoved
@kikusaa
Nie
@zdenkavecicky ahoj prosim ta podstupila si ten zakrok? Ja o tom tiez uvazujem.ak mozes daj nejake info.dakujem
@zdenkavecicky aha tak vidim ze nie.a preco?
Mne to zväčšenie pŕs tukom príjde asi lepšie v tom, že do vás doktor až tak nereže. Len vám odoberá tuk a potom ho dá do pŕs. Aspoň u mňa to tak teda bolo, keď som na zvätšení bola v Yes Visage a u celého zákroku som mohla byť pri vedomí, takže som mala všetko pekne pod kontrolou. Len mi miesta umŕtvil, takže som ani nič necítila, len menší tlak ktorý sa dá v pohode zvládnuť.
@moose_cree a vysledok? Kedy ti to robili?

V Plzni v inštitúte krásy 👌👌👌