icon

Zväčšenie pŕs vlastným tukom - skúsenosti

zdenkavecicky
21. jan 2015

Mile damy. Velmi dlho rozmyslam nad zakrokom lipo + nasledna vypln prs. Mate niektora skusenosti ? Ak ano aku kliniku navstivit ?

miuska282
26. apr 2016

V Plzni v inštitúte krásy 👌👌👌

lolitka25
26. apr 2016

@miuska282 ako dlho ti vydrzi efekt? Ja si na to setrim a je to moj sen.

katuska19
26. apr 2016

Je to neefektívne. Stoji to kopec peňazí a tuk sa môže vstrebat. Výsledok nemáte zaručený.

miuska282
27. apr 2016

Zákrok som postúpila v septembri...a mam dojem ze aj podrastli😂😂😂to ci sa môže tuk vstrebať, tak s tým skúsenosť nemam...dopadlo to na 1* a je to stale prírodne a 2v1

buckeye
27. apr 2016

@miuska282 ty si mala mastektomiu koli nadrou a potom ti okrem silikonov dali aj tuk s kmenovymi bunkami? ja len, ze ci dobre chapem

lolitka25
27. apr 2016

@miuska282 mozes mi prezradit aj zhruba cenu a o kolko sa zvacsili prosim?

laskovec
23. jún 2016

@blackcrystal achoj. Kse si si dala robit?

miuska282
25. jún 2016

Operacia prebehla v Planej (CZ), a doplnenie tukom v Plzni (inštitút krásy)....ano presne tak mam robené mastektómiu a tiez plnenie tukom (pre estetiku) cenu neviem presne určiť kedže môj super lekár mi dal zaplatiť len lipošku (1200€) doplnenie som mala grátis (zväčšenie o 1 číslo) o viac som nemala záujem.

buckeye
25. jún 2016

@miuska282 to onak trosku divne a ze to lekar vobec urobil, lebo podavanie i ked vlastnych kmenovych buniek je u onko pacientov kontraindikovane..

simik14
25. jún 2016

Ak mas tie nekrestanske prachy investovat do tohto zakroku tak to si radsej zajdi s rodinkou na dovolenku alebo si zariad dom alebo new auto ja som to tiez chcela podstupit ale som si to rozmyslela jednak kvoli cene a aj preto ze ked si chces dat odsat ten tuk tak to musis byt tucna lebo to musi byt velke mnozstvo tuku a z toho sa ujme len nejake percento vysledok je isty tak na 50% bud alebo

miuska282
26. jún 2016

Ja som nebola onko pacient...mala som nábeh na rakovinu...tak som to podstúpila dobrovoľne 👌👌👌a teda neľutujem...pocit zdravia je u mna naj

buckeye
27. jún 2016

@miuska282 ak to bol nezhubny nador ok, ale nabeh na rakovinu? To je co? V rodine sa vyskytuje muracia brca? Ak ano, je to rizikove a kontraidikovane aj tak

blackcrystal
27. jún 2016

@laskovec ahoj, v BB, Mudr. Červeň.

laskovec
29. jún 2016

@blackcrystal Dakujeem.

lubqa01
28. júl 2016

@zdenkavecicky Ahojky, prosim ta vyskusala si to napokon ci nie? Ja momentalne zvazujem tuto metodu, buduci tyzden mam konzultaciu. Ak ano tak si spokojna? Vstrebalo sa vela ci ani nie? Akekolvek info ak si sa rozhodla to podstupit by mi velmi pomohli 🙂. Dakujem

zdenkavecicky
autor
28. júl 2016

@lubqa01 nie nebola. nakoniec som sa naucila mat rada samu seba taka aka som. Samozrejme dovodom nebolo len odhovaranie celej rodiny a priatela, ale aj zhliadnutie videa s liposukciou a to, ze som nechcela ostat zjazvena.. Ale ak ti to ma pomoct k sebavedomiu a psychickej pohode, tak do toho chod ;)

lolitka25
28. júl 2016

@zdenkavecicky ako si sa to naucila?To by som chcelaaj ja...

zdenkavecicky
autor
29. júl 2016

@lolitka25 nebolo to hlavne zo dna na den... uprimne, stale mam dni ked sa pozriem do zrkadla a nepaci sa mi na svojom tele ani 1 cm.. ale velmi mi pomohlo moje okolie.. ci priatel, rodina, kolegovia, kamarati..tolko mi vsetci vtlkali do hlavy ze som krasna taka aka som, ze Pan Bozko nas pre nieco kazdeho takeho stvoril a ze to, ze sme kazdy iny je krasne, kym som to aj ja neprijala. Najma sa snazim byt spokojna sama zo sebou, nevymyslat ako sa "zlepsit" lebo pokial je clovek krasny aj zvnutra vyzaruje to aj navonok 🙂 :*

anetanellka
16. okt 2016

Chcem si dať do zadku tuk no neviem zeci to je dobre má stim niekto skúsenosti ?

moonie30
14. nov 2016

Dievcata a tak absolvovala tu niektora zvacsenie prsnikov vlastnym tukom? mna by potesilo aj o necele cislo vacsie prsia... tie co maju male prsia vedia, o com pisem...

acikra
20. dec 2016
Používateľ acikra je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od acikra.

Ak môžem poradiť, známa bola zúfala so svojou veľkosťou. Skúšala všetko no nič, nechcela siahať po nejakých liekoch alebo podobnom. Po prehovorení kamarátky sa rozhodla siahnuť po niečom "umelom" 😃 že dá tomu šancu. Na počudovanie jej to pomohlo a vydýchla si, chcela ísť kvôli tomu i na operáciu pŕs.

lulu_lu
10. apr 2017

@zdenkavecicky mozem sa spytat, dali ste si nakoniec urobit tie prsia?

misjana
10. apr 2017

@lulu_lu pozri prispevok vyssie z 26.jul 2016.

zdenkavecicky
autor
15. apr 2017

@lulu_lu nie nedala

kikusaa
20. máj 2017

@zdenkavecicky Dobrý deň
Dali ste si nakoniec tie prsia zväčšiť vlastným tukom? Ďakujem za odpoved

zdenkavecicky
autor
20. máj 2017
iwwka29
8. feb 2018

@zdenkavecicky ahoj prosim ta podstupila si ten zakrok? Ja o tom tiez uvazujem.ak mozes daj nejake info.dakujem

iwwka29
8. feb 2018

@zdenkavecicky aha tak vidim ze nie.a preco?

moose_cree
16. mar 2018

Mne to zväčšenie pŕs tukom príjde asi lepšie v tom, že do vás doktor až tak nereže. Len vám odoberá tuk a potom ho dá do pŕs. Aspoň u mňa to tak teda bolo, keď som na zvätšení bola v Yes Visage a u celého zákroku som mohla byť pri vedomí, takže som mala všetko pekne pod kontrolou. Len mi miesta umŕtvil, takže som ani nič necítila, len menší tlak ktorý sa dá v pohode zvládnuť.

iwwka29
16. mar 2018

@moose_cree a vysledok? Kedy ti to robili?