acikra
Používateľ acikra je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od acikra.
acikra
22. dec 2016

Páči sa - http://www.kuponyzdarma.sk/bambino-sk/
http://www.kuponyzdarma.sk/market24-sk/, určite Vám to pomôže, pokukajte si aj stránky 🙂

acikra
22. dec 2016

Ja som si objednávala z tejto stránky, bolo to však už dávnejšie, no objednávka mi prišla tak, ako som si objednala. Takže sa nemusíš báť, že ti nepríde, no žiaľ, nepamätám si, ako dlho im to trvalo, ale zdá sa mi, že to bolo v čase, ako mi napísali.
Pre prípad, že si chceš objednať niečo zo Slovenska, tak skús stránky na oblečenie napríklad zoot alebo bonprix, poprípade aj so zľavou http://www.kuponyzdarma.sk/zoot-sk/ alebo http://www.kuponyzdarma.sk/bonprixshop-eu/, osobne však doporučujem viac bonprix.

acikra
20. dec 2016

Ahoj, ani nevies ako moc ti rozumiem. Osobne som brala tabletky, volne na predaj, nuz zabudla som, ako sa volali :/ pilulka.sk, tam si pohladaj (http://www.zlavovy-kod.sk/pilulka-sk/)
, alebo nejake caje na uvolnenie a stresy...mozno, ak ti toto pomahat nebude, jedine psychiater :/

acikra
20. dec 2016

Samozrejme, uz som to spominala viackrat. Odobne preferujem http://www.kuponyzdarma.sk/, nemusite sa tam preklikavat, hned po zadani kodu vas presmeruje na danu stranku. Ci uz chcete elektro, oblecenie, kozmetiku, hocico. Zatial bez problemov.

acikra
20. dec 2016

AKo som už písala do príspevku vyššie, skús stránku bambino.sk, ono sa tam dá vybrať vhodná autosedačka aj podľa hmostnosti dieťaťa, nebudeš mať s tým problém, aj vďaka recenziám ku každej. Ak by si si ozaj vybrala, skús potom využiť zľavu na celkovú sumu http://www.kuponyzdarma.sk/bambino-sk/, určite ti pomôže ;)

acikra
20. dec 2016

Ak môžem poradiť, známa bola zúfala so svojou veľkosťou. Skúšala všetko no nič, nechcela siahať po nejakých liekoch alebo podobnom. Po prehovorení kamarátky sa rozhodla siahnuť po niečom "umelom" 😃 že dá tomu šancu. Na počudovanie jej to pomohlo a vydýchla si, chcela ísť kvôli tomu i na operáciu pŕs.

acikra
20. dec 2016

Popozeraj si dekorácie na zoot.sk, určite si tam nájdeš niečo vo svojom štýle ;) je tam toho veĺa, že si človek nevie ani vybrať :D k tomu, ak chceš trochu ušetriť - http://www.kuponyzdarma.sk/zoot-sk/, niekedy to dosť zníži cenu ;)

acikra
20. dec 2016

Ak sme už pri tých autosedačiek, na bambino.sk nájdeš širokú ponuku (máš tam presne do koľko kilov je sedačka určená, takže myslím, že to dosť pomôže), plus, http://www.kuponyzdarma.sk/bambino-sk/ páči sa 🙂 viem že ceny tam nie sú najlepšie, ale za kvalitu sa žiaľ platiť musí, tak dúfam, že aspoň nejaká zľava pomôže ;)

acikra
17. dec 2016

Skús popozerat na bambino.sk, tam su aj recenzie zien, ktore dany vyrobok maju a aj ho odskusali. Ak si vyberies, tak ti este pomozem s jednou vecom http://www.kuponyzdarma.sk/bambino-sk/, kedze tie kvalitnejsie su dost drahe :/

acikra
17. dec 2016

Ahoj, nemáš sa čoho báť. Na dieťa to nemá žiadny dopad. Jedine na teba a tvoje zdravie čo sa týka stravy. Myslím, že vieš, akým potravinám sa treba vyhýbať.

acikra
17. dec 2016

Moja osobne prvá skúsenosť so skateboardom bola, keď mi ho požičala suseda - starý, došúchaný skateboard, no na ňom som sa naučila skateboardovať najlepšie. Na tom veľkom, normálnom, sa dá veľmi dobre naučiť zatáčať, meniť smery. Skôr by som na začiatok odporučila tento než penny board, ten je menší a na ňom sa to chlapec ťažšie naučí.
Ak tak, tak som prehľadávala na stránke http://www.kuponyzdarma.sk/ , skús sa pozrieť aj ty, či tam nenájdeš aspoň nejakú zľavu, myslím, že takto pred Vianocami to pomôže 🙂 možno tam nájdeš kopu zliav aj pre iné darčeky, ako ja :D

V diskusii: Prvý skateboard