icon

Zväčšenie pŕs vlastným tukom - skúsenosti

zdenkavecicky
21. jan 2015

Mile damy. Velmi dlho rozmyslam nad zakrokom lipo + nasledna vypln prs. Mate niektora skusenosti ? Ak ano aku kliniku navstivit ?

Strana
z3
essenceee
23. okt 2018

babenky, velmi to boli? co ste si davali od bolesti?

magda15
Odpoveď bola odstránená
mareri
Odpoveď bola odstránená
mimuska125
10. aug 2019

@zdenkavecicky ahoj aj ja som nad tým uvažovala. Vieš mi poradiť? Ďakujem

saruska27
17. júl 2020

Má niektorá skúsenosti so zväčšením pŕs vlastným tukom?

preshibana
2. máj 2022

@katuska19 Dobry den, chcem sa spytat, ci sa Vam ten tuk z prs vstrebal. Ak ano, po akej dobe asi? A v akom mnozstve priblizne...Vdaka.

katuska19
3. máj 2022

@preshibana dobry den, ja nemam zakrok vykonany, ale som robila na platickej chirurgii. nasi plastici preferovali implantaty kvoli zarucenemu vysledku.

preshibana
8. máj 2022

@katuska19 Aha, vdaka za info. Ja som si medzicasom nasla aj nejake clanky zo zahranicia a nikde tuto metodu vyslovene neodporucaju...🤷‍♀️

janka1512
Autor odpoveď zmazal
zuzanagarelova
3. jan 2023

@miuska282 na SK som ani nerodila je to kusok za hranicami a lekari sú zrazu ľudský nie hyeny ako na SK.

freedoom23
3. jan 2023

@zdenkavecicky každej dáme ktorá sa rozhoduje či ísť alebo neísť na plastickú operáciu pŕs odporúčam video od Kataríny Van Derham je to slovenka herečka a podnikateľka žijúca v USA ktorá si sama prešla plastikou pŕs a taktiež aj vybratim implantátov z tela. Možno po estetickej stránke je to pekne ale po tej zdravotnej je to už na zamyslenie ak niekto má záujem hodím sem aj link na to video

zuzkabeuty
25. jún 2023

@zdenkavecicky tiez myslim ze i nás to nechcu robiť lebo nemajú prax a tlačia toxicke silikony rýchlejší zárobok

katuska19
5. júl 2023

@freedoom23 ano, pozrela by som si ho

Strana
z3