Zväčšenie pŕs vlastným tukom - skúsenosti
Mile damy. Velmi dlho rozmyslam nad zakrokom lipo + nasledna vypln prs. Mate niektora skusenosti ? Ak ano aku kliniku navstivit ?
@zdenkavecicky ahoj aj ja som nad tým uvažovala. Vieš mi poradiť? Ďakujem
Má niektorá skúsenosti so zväčšením pŕs vlastným tukom?
@katuska19 Dobry den, chcem sa spytat, ci sa Vam ten tuk z prs vstrebal. Ak ano, po akej dobe asi? A v akom mnozstve priblizne...Vdaka.
@preshibana dobry den, ja nemam zakrok vykonany, ale som robila na platickej chirurgii. nasi plastici preferovali implantaty kvoli zarucenemu vysledku.
@katuska19 Aha, vdaka za info. Ja som si medzicasom nasla aj nejake clanky zo zahranicia a nikde tuto metodu vyslovene neodporucaju...🤷♀️
@miuska282 na SK som ani nerodila je to kusok za hranicami a lekari sú zrazu ľudský nie hyeny ako na SK.
@zdenkavecicky každej dáme ktorá sa rozhoduje či ísť alebo neísť na plastickú operáciu pŕs odporúčam video od Kataríny Van Derham je to slovenka herečka a podnikateľka žijúca v USA ktorá si sama prešla plastikou pŕs a taktiež aj vybratim implantátov z tela. Možno po estetickej stránke je to pekne ale po tej zdravotnej je to už na zamyslenie ak niekto má záujem hodím sem aj link na to video
@zdenkavecicky tiez myslim ze i nás to nechcu robiť lebo nemajú prax a tlačia toxicke silikony rýchlejší zárobok
@freedoom23 ano, pozrela by som si ho

babenky, velmi to boli? co ste si davali od bolesti?