Zväčšený žlčník bez zápalu a kameňov
Co to znamená, není zapálený, nie sú v ňom kamene..stretli ste sa s tým niekto...
nie je stukovately?
@balerina2025 zistili by to na sone? A zabudla som napísať, žlté oci
@balerina2025 zistili by to na sone? A zabudla som napísať, žlté oci
@zuzana271 tak zlte oci su zo zlce. krvne vysetrenia boli robene, nema zltacku? moze mat nepriechodne zlcovody...ano na sone by to mali vidiet.
@zuzana271 tak zlte oci su zo zlce. krvne vysetrenia boli robene, nema zltacku? moze mat nepriechodne zlcovody...ano na sone by to mali vidiet.
@balerina2025 na sone mu nezistili nič, len ze ma zvacseny zlcnik...
@balerina2025 na sone mu nezistili nič, len ze ma zvacseny zlcnik...
@zuzana271 a dalej ho kam poslali, krv ma vysetrenu?
zlte oci normalne nie su.
@zuzana271 a dalej ho kam poslali, krv ma vysetrenu?
zlte oci normalne nie su.
@balerina2025 je od dnes v nemocnici...ale tak mu nič nepovedali a on sa nepýta v pondelok mu budu robit ct...žiadne bolesti, mal zvýšené pečeňové testy...
@balerina2025 je od dnes v nemocnici...ale tak mu nič nepovedali a on sa nepýta v pondelok mu budu robit ct...žiadne bolesti, mal zvýšené pečeňové testy...
@zuzana271 no nech mu porobia vsetko, ano moze zle fungovat pecen...a na zaklade coho siel na sono, tie zlte oci, ziadne ine potiaze?
neboj porobia vysetrenia, uvidite, drzim palce
@zuzana271 no nech mu porobia vsetko, ano moze zle fungovat pecen...a na zaklade coho siel na sono, tie zlte oci, ziadne ine potiaze?
neboj porobia vysetrenia, uvidite, drzim palce
@balerina2025 len tie zlte oci, dakujem krasne
@zuzana271 tak nebojte, porobia vysetrenia dajte vediet
drzim palce
@zuzana271 ine priznaky?
Niekto dalsi v rodine? Skoda, ze nevies viac
Znamy mal takto zltacku ale teda pecenove testy straaasne vysoke, sono nejednoznacne, bolo mu velmi zle, zlte oci, neskor ozltol cely
@zuzana271 ine priznaky?
Znamy mal takto zltacku ale teda pecenove testy straaasne vysoke, sono nejednoznacne, bolo mu velmi zle, zlte oci, neskor ozltol cely
@taktotedanie žiadne iné priznaky, zozltnute oči, na sone zistený zvacseny zlcnik...
@zuzana271 ine priznaky?
@taktotedanie Dobrý deň, takže viem o trošičku viac...vysoké pecenove testy, cca 1 na 8...a vysoký hemoglobin...(300)v nemocnici mal zmenené tablety, on je aj srdcia a bývalý onko pacient...hovoril, že sa mu ťažšie dýchalo a hybalo pred tým...po zmene tabliet v nemocnici sa dnes cítil až veľmi dobre,ale krvné testy stále nezmenene
@taktotedanie Dobrý deň, takže viem o trošičku viac...vysoké pecenove testy, cca 1 na 8...a vysoký hemoglobin...(300)v nemocnici mal zmenené tablety, on je aj srdcia a bývalý onko pacient...hovoril, že sa mu ťažšie dýchalo a hybalo pred tým...po zmene tabliet v nemocnici sa dnes cítil až veľmi dobre,ale krvné testy stále nezmenene
@zuzana271 musia dat pecen do poriadku,
@zuzana271 musia dat pecen do poriadku,
@balerina2025 neviete z čoho to môže byť a môže to byť niečo veľmi vážne?
@zuzana271 pricin moze byt velmi vela. tak asi ho poslu na ct ci mri .. zlcovody ma priechodne? neni uz zlty? ktore hodnoty ma vysoke, vsetky? vysoky hemoglobin, to zas suvisi so zelezom, a s jeho metabolizmom. lekari co tvrdia, treba s apytat a pytat
@zuzana271 treba s apytat lekarov. drzim palce vysoky hemoglobim miusia tiez riesit
@zuzana271 pricin moze byt velmi vela. tak asi ho poslu na ct ci mri .. zlcovody ma priechodne? neni uz zlty? ktore hodnoty ma vysoke, vsetky? vysoky hemoglobin, to zas suvisi so zelezom, a s jeho metabolizmom. lekari co tvrdia, treba s apytat a pytat
@balerina2025 mal ísť na ct dnes, ale mu to preložili na stredu, není zlty celý, len oči, hodnoty neviem ktoré.. lekárka mu povedala, že sa musí počkať na to ct..
@balerina2025 mal ísť na ct dnes, ale mu to preložili na stredu, není zlty celý, len oči, hodnoty neviem ktoré.. lekárka mu povedala, že sa musí počkať na to ct..
@zuzana271 vidis, porobia vyšetrenia, budu mudrejsi. dobre je ze neni zlty cely.🍀
@zuzana271 vidis, porobia vyšetrenia, budu mudrejsi. dobre je ze neni zlty cely.🍀
@balerina2025 no len to čakanie, to je najhoršie.a dakujem krasne..
@balerina2025 no len to čakanie, to je najhoršie.a dakujem krasne..
@zuzana271 my sme cakali mesiac na histologiu, a aj tak prisla neskoro. viem o tom pisat svoje. :(
@zuzana271 my sme cakali mesiac na histologiu, a aj tak prisla neskoro. viem o tom pisat svoje. :(
@balerina2025 to ma mrzí....ak sa môžem spýtať, u vas sa co stalo?
@balerina2025 to ma mrzí....ak sa môžem spýtať, u vas sa co stalo?
@zuzana271 rakovina pankreasu 😢najhorsia choroba, rychla a najviac smrtelna zo vsetkych R
@zuzana271 rakovina pankreasu 😢najhorsia choroba, rychla a najviac smrtelna zo vsetkych R
@balerina2025 tak to je mi veľmi luto😪to je jedna z najhorších diagnóz...
@zuzana271 ano, čítala som o tom
@zuzana271 dlhe mesiace som o tom citala, snazila sa najst nadej , velmi som sa snazila pomoct , kazdy den placem

@zuzana271 dlhe mesiace som o tom citala, snazila sa najst nadej , velmi som sa snazila pomoct , kazdy den placem
@balerina2025 asi si viem predstaviť ako sa citis a o to horšie ak to bola blízka osoba
@balerina2025 asi si viem predstaviť ako sa citis a o to horšie ak to bola blízka osoba
@zuzana271 ano brat, :(
@balerina2025 mrzí ma to velmi🥺
@zuzana271 drzim vam palce nech vam pomozu a cim skor viete diagnozu resp co je vo veci

nie je stukovately?