Zvláštne pocity v hlave po operácii dutín
Dobry den zeny, prosim vas chcem sa spytat ci mate niekto podobne skusenosti...v maji2024 som bola na cisteni dutin a vyrovn.prepazky..vsetko ok..odvtedy vzdy ked pride nadcha hlavne v jesnnom a zimnom obd. Tak pri predklone hlavy citim velmi dicne pocity a tlaky v hlave...ked som mala plne dutiny(pred operaciou) tak som pri zohnuti hlavy dolu citila tlaky na celusti,v licach ktore boli plne...teraz cotim divne pocoty ci tlaky v celej hlave az v zahlavi...povedali mi ze po zakorku je to ok...ale po tak dlhej dobe?? Mate to niekto podobne? 🙏
@anyka2110 Neboj sa ,dobre bude, Ttato rekovalencencia trva dost dlho, predsa su to neni koncatiny.,ale nosovy organ v lebke Dutiny su sucast nosovych partii. Pokial to boli len dutiny,a ziadne utvary,teda , chvala Bohu nie polypy , nadory atd. ine a vycistenie prebehlo ok,tak to okolie sa s cistenim narusilo ,, To je uplne normalne ,ja ked som mala polyp na maternici,tak tiez ma bolelo cele okolie az mocovy mechur .To sa postupnne da do normalu.trva to niekedy aj 3 roky,.musis sa chranit prechladnutia, hlavne nadchy.. ,pomaly ale postupne skus, hovorim skus z hlboka dychat,,od pol minuty ,,druhy den prestavka, dalsi pol min.. a po tyzdni 1 minutu kazdy druhy den a hlavne po case chodit na vzduch Vzduchom si to das do normalu...ale toto sa porad aj s mudr..aby sa ti este nezhorsil stav...Mne toto pomaha,, Mne dychacie cvicenie pomaha na vsetko..Telo potrebuje pri liecbe do seba dostat vela kyslika . Ale s tym dychacim cvicenim zdoraznijem na to su mudr,aby si sa aj s nimi poradila..Kazdy organizmus je original,tak preto ta rada od mudr.Prajem skore uzdravenie
@vorkola dakujem za milu spravu ;) boli tam polyoy z alergie ale vysledky z histologie boli v poriadku 🙏 cize vravis ze to chce este cas hoci uz ubehlo rok a pol? Len pri nachladeni citim tie divne stavy/ pocity v hlave...
To dychanie myslis ako relaxacne cvicenie ze ma dobre ucinky aj na dutiny?
no ked tam bol ten polyp,tak teda nos moc nenamahaj, pokym sa to zahojji,Dakuj Bohu, ze bol negat,Ale to dychanie kedze polyp ostraneny ,teda este stave hojenia moze byt len mierne ,az po zahojeni zhlboka

@anyka2110 Neboj sa ,dobre bude, Ttato rekovalencencia trva dost dlho, predsa su to neni koncatiny.,ale nosovy organ v lebke Dutiny su sucast nosovych partii. Pokial to boli len dutiny,a ziadne utvary,teda , chvala Bohu nie polypy , nadory atd. ine a vycistenie prebehlo ok,tak to okolie sa s cistenim narusilo ,, To je uplne normalne ,ja ked som mala polyp na maternici,tak tiez ma bolelo cele okolie az mocovy mechur .To sa postupnne da do normalu.trva to niekedy aj 3 roky,.musis sa chranit prechladnutia, hlavne nadchy.. ,pomaly ale postupne skus, hovorim skus z hlboka dychat,,od pol minuty ,,druhy den prestavka, dalsi pol min.. a po tyzdni 1 minutu kazdy druhy den a hlavne po case chodit na vzduch Vzduchom si to das do normalu...ale toto sa porad aj s mudr..aby sa ti este nezhorsil stav...Mne toto pomaha,, Mne dychacie cvicenie pomaha na vsetko..Telo potrebuje pri liecbe do seba dostat vela kyslika . Ale s tym dychacim cvicenim zdoraznijem na to su mudr,aby si sa aj s nimi poradila..Kazdy organizmus je original,tak preto ta rada od mudr.Prajem skore uzdravenie