icon

Zvýšená teplota pri Covid-19

evasim
1. jan 2021

Ahojte dievcata, uz 9 dni mam zvysenu teplotu do 37,3 stupnov, prve dni bola 38 stupnov,bola som pozitivne testovana na covid, liecim sa doma, chcem sa vas opytat, ako dlho vam trvala teplota pri koronaviruse? Stratila som čuch, ale miestami sa uz vracia.

Strana
z4
danielita18
16. mar 2022

@ankapac opíš prosím ťa čo ti prečo sa ti nedá zaspať

ajuss311
16. mar 2022

@ankapac oh to mi ne ľúto 🥺 a s tými liekmi to bolo ešte horšie či ?

ankapac
16. mar 2022

@ajuss311 áno horšie. Dnes som skúsila prvý x AD a teda cely den mi je zle. Vy ste niečo brali?

ankapac
16. mar 2022

@danielita18 no večer vždy mávam úzkostné stavy. Tetanicke záchvaty sa mi vždy objavia v noci tak sa už aj bojim zaspat aby to neprislo na mna. Som strašne unavena tak veľmi si želám spat a keď aj zaspim tak spánok je 2 hodinový a potom už vždy len prebdiem do rana. Skúšala som na spanie melatonin, guajacuran aj cbd a nič. Lekárka mi napisala aj Stilnox ale to som tiež spala 2 hod po tabletke a na druhý den total rozbitá.

luccija
16. mar 2022

@ankapac kolega mojho muža nemohol dlhodobo spat po Covide tiež dostal nakoniec AD a už sa mu polepšilo.Pri začiatku užívania sa Ti môže trocha pohoršiť nezľakni sa toho.To pálenie zátylku a pod...som mala pri prvom tetanickom záchvate.Teraz mame COVID celá rodina tak nervy napäté a včera po veľa mesiacoch má znova ominalo teplo, mravcenie, ale nejak som to predychala, ustála.Drzim palce aj ukludnovaky sú fajn na ukludnenie a nech sa trocha stabilizujes

ankapac
17. mar 2022

@luccija áno veľmi rada by som si dala ukludnovak. Zial mám alergiu na benzodiazepiny to znamená ziadny xanax, neurol, Lexaurin atd. Po všetkých liekoch mi je horšie ako pred. V nemocnici som dostala záchvat rovno počas infuzie magnezia. Tak aj tu mi zrusili. Proste sa točím v začarovanom kruhu. Moje telo reaguje úplne paradoxne.

ankapac
17. mar 2022

@luccija želám skore uzdravenie. Nech to máte čím skôr za sebou.

Strana
z4