icon

Zvýšené biele krvinky a bolesti chrbta: Čo robiť?

elizabetkamelissa
19. mar 2024

čaute baby dnes som bola u obvodného bral.mi krv pred par dnami dnes mi dali sestričky výsledky a su dost zle , mam vysoké biele krvinky chyba mi železo a mam velke bolesti uz dlhší cas brucha a chrbta ,velmi sa bojím.co som si doteraz pozerala na nete nevyzerá to dobre

ibatanecnica
20. mar 2024

@elizabetkamelissa ja som tiež zrazu veľmi unavená, ide jarná únava, a aj pri pečení, ak ti dostatočne nepracuje môže byť únava. Únava ma tisíc príčin

elizabetkamelissa
autor
20. mar 2024

@ibatanecnica hm to mas pravdu lebo zvyčajne bolesti prichádzajú uz v tych neskorších štádiách a tam by uz boli hodnoty vysoké ,dakujem ze ste somnou ,bohužiaľ moj manžel nerozumie tomu strachu co prežívam aspon niekto je tu somnou , nemam sa ani skym o tom porozprávať

ibatanecnica
20. mar 2024

@elizabetkamelissa neboj, bude dobre, nemysli hneď na najhoršie.

elizabetkamelissa
autor
20. mar 2024

@ibatanecnica Dakujem ,este ma napadlo ze som bola na gastre v roku 2022aj na kolonoskopii v tej isty rok ..neviem keby na tom pankreasu nieco bolo všimli by si to ?

miruska0908
20. mar 2024

@elizabetkamelissa ešte by som ti poradila, pokiaľ hovoríš, že ti bolesť vystreluje až do chrbta, zbehni na masáž (aspoň 2x) kým dostaneš termín na CT. Môže to byť kľudne nejaky cviknuty nerv.

elizabetkamelissa
autor
20. mar 2024

@miruska0908 Ja som skúsila masáž asi dvakrát a som povedala ze nikdy viac ,mna to strane bolelo som myslela ze tu maserku vyhodím von oknom ...a to práve na tej pravej strane chrbát tam kde ma boli aj brucho ,to bolo asi pred tromi ábo štyrmi rokmi

ibatanecnica
20. mar 2024

@elizabetkamelissa vtedy si nemusela ešte nič mať a v konečnom dôsledku ani teraz nemusíš nič mať s pankreasom, takže si nemali čo všimnúť.
A na sone čo povedali? Ohľadne pečene nepovedali nič?

elizabetkamelissa
autor
20. mar 2024

ale taka intenzívna bolesť prišla teraz asi pol roka to je co ma to boli každým dnom viac a viac najprv ma bolel len chrbát na pravej strane a postupne sa pridalo bruchoa tak únava ..tu únavu mam asi posledne dva mesiace

elizabetkamelissa
autor
20. mar 2024

@ibatanecnica sono brucha som mala asi pred mesiacom vsetko bolo ok

ibatanecnica
20. mar 2024

@elizabetkamelissa a ešte niečo : Psychosomatika je mnohokrát zodpovedná za bolesť krížov, brucha, hlavy, problémy s trávením alebo dýchaním.

Ešte ma napadlo a čo intolerancie? CT, rtg chrbtice ti robili?

miruska0908
20. mar 2024

@elizabetkamelissa no tak potom by som sa uberala skôr týmto smerom. Keď ťa masáž tak bolela, možno dobrý chiropraktik, nech ti to odblokuje. Prípadne RTG chrbtice atď

iwesska
20. mar 2024

@elizabetkamelissa No pretoze to viem. Pretoze som mala sama zvysene isteho casu, cela som opuchala,flaky sa mi tvorili po tele,svrbeli a nevedeli zistit z coho.

taynee
Odpoveď bola odstránená
dadka1997
20. mar 2024

@elizabetkamelissa ja si osobne myslim, ze si hypochonder, mas psychicke problemy, a zhoršuješ si ich zbytocnym googlenim sama.. vysledky mas v norme ... doktor ti povedal ze mas výsledky v poriadku a keby sa mala strasne ukrutne bolesti by si bola davno hospitalizovana, ale takto behas iba po vysetreniach a doktor s tebou nic poriadne nerobí.. daj sa hospitalizovat v nemocnici, s ukrutnymi bolestami, ake popisuješ by ti pobili davno vysetrenia .. miesto toho ako stresuješ

ninockan
Autor odpoveď zmazal
taynee
Odpoveď bola odstránená
elizabetkamelissa
autor
20. mar 2024

@dadka1997 Ja nechcem ostať v nemocnici kedze moje deti su maličké

elizabetkamelissa
autor
20. mar 2024

@taynee Ja som pozerala podla príznakov co mam ,svetla stolica bolesti zvýšený cukor,tak vsetko to ukazuje na rakovinu pankreasu

elizabetkamelissa
autor
20. mar 2024

@ibatanecnica s chrbticou idem na MRT budúci tyzden stvrtok

elizabetkamelissa
autor
20. mar 2024

Termin na CT brucha mam buduci tyzden stvrtok

taynee
Odpoveď bola odstránená
elizabetkamelissa
autor
20. mar 2024

@taynee ja len dufam ze mas pravdu modlím sa k bohu aby to tak bolo ,kym pôjdem na to CT tak sa asi zbláznim a este potom čakať na vysledky

elizabetkamelissa
autor
20. mar 2024

uz nemôžem spávať len stale premýšľam co bude ...

elizabetkamelissa
autor
20. mar 2024

@miruska0908 a mala si aj zvýšené lymfocyty a cukor?

dadka1997
20. mar 2024

@elizabetkamelissa nechces ostat v nemocnici ? To sa mi nejako nepozdava.. na jednej strane sa bojis o svoje zdravie, googlis si rakoviny a neviem co, a na druhej o hospitalizacii nechces pocut ale pirtom trpis aj boelstami ..
Ak ti mozem povedat svetlu stolicu aj bolesti a zvyseny cukor ked som mala zaludocne vredy, ktore mi sposobili psychicke problemy.. preto si myslim, ze tvoj problem nie ozajstny, ale nahovaras si ho sama, už len z toho ako oises a ako si davas samo diagnózy ti robi hypochonder.. objednaj sa na gastro vysetrenie, hadica do krku, tam pozru aj pankreas .. lebo tvoju sitaciu nechcem zlahcovat hlavne po psychickej stranke lebo psychika s clovekom naozaj robi vela

elizabetkamelissa
autor
20. mar 2024

@dadka1997 no ja som velmi zvedava ktora z nas ma v tomto pripade pravdu ,ja vam napisem ked budem mat výsledky z CTčka ,ked mas ty pravdu tak budem neskutočne rada ,ale ja viem ze sa necítim dobre uz dlhšiu dobu

dadka1997
20. mar 2024

@elizabetkamelissa mala som to iste.. tie iste priznakt vsetko co opisujes som mala .. takze predovsetkym drzim palce a určite budem rada ak sa ozvete.. niekedy je viac najst cloveka o ktoreho sa mozete opriet, ako tiško trpieť a googlit... viem o com pisme

elizabetkamelissa
autor
20. mar 2024

@dadka1997 dakujem za vase slova ..velmi to človeka povzbudí

elizabetkamelissa
autor
20. mar 2024

Chcela by som sa este spytat ci vie niekto o nejakej chorobe alebo rakovine kde sa najprv objaví depresia

taynee
Odpoveď bola odstránená