icon

Zvýšený cholesterol - vitamíny

9. jan 2022

Pekný deň, ženy, beriete nejaké vitamíny na zníženie alebo udržanie dobrého cholesterolu? Ak áno, viete mi napísať aké?
Dakujem

Strana
z6
vondolina
13. jún 2024

@julinka65 To neviem, či je presne takto. Myslím si, že to už vedia, čo treba ako kombinovať a hádam by tam nedávali také zložky, ktoré sa navzájom nejak vylučujú, alebo narúšajú tie účinky. Fermentovanú červenú ryžu, že je dobré, keď obsahujú tie lieky.

silwii
17. jún 2024

@julinka65 ahoj, ja by som len k tomu, co sme sa bavili predtym. ze nie len na preventivkach, ale mam aj znamu, ktorej to zistili, ked vlastne bola chora, akoze normalna bezna choroba a brali jej krv na rozbor, tak aj ten zvyseny cholesterol si tam vsimli. tym nechcem povedat, ze preventivky treba vynechavat samozrejme.

beatik3
20. jún 2024

@vondolina aj to vies vysvetlit, ze preco prave toto?

julinka65
26. jún 2024

@silwii no ved ano, aj takto sa da na to prist. ono je to vlastne jedno ako a za akej prilezitosti. dolezite je to, ze sa na to pride vcas a riesi sa to 🙂
@vondolina pod tym si predstavim nejaku klasicku ryzu, ale to asi nebude taka, co sa bezne robieva ako priloha 😀

klarik707
27. jún 2024

@julinka65 take nieco si podla mna nedovoli ziadna firma. a asi by to tie komisie a neviem kto vsetko to kontroluje a schvaluje nepustili ani do obehu na trh. to nie je ako ked si doma namiesas bylinkovy caj. na toto su prisne kontroly.

julinka65
3. júl 2024

@klarik707 to je tiez pravda, len potom preco je jedno lepsie ako druhe? co si na tom neda kazdy zalezat rovnako? 😀

klarik707
8. júl 2024

@julinka65 co ti poviem, lebo niekto chce usetrit. iny dovod v tom nevidim. ale nejdem to zbytocne nejak rozoberat, lebo do tohto sa fakt nerozumiem. ved keby ano, tak by som sa tiez tuto neinformovala na kopec veci 🙂

silwii
9. júl 2024

@klarik707 To mas uplne zbytocne nejak to riesit a rozoberat. Nespravis s tym nic. Bud rada, ze si mas z coho vyberat. Ja sa dost riadim aj recenziami, ked ide o nieco taketo. To mi prislo zakazdym spolahlive.

beatik3
11. júl 2024

@silwii mozem sa opytat, ci mas nejaku konkretnu stranku alebo nieco, kde tie recenzie sledujes? alebo to myslis tak, ze recenzie od ludi, akoze priamo skusenosti, ked niekto spomenie? takto v diskusii napriklad?

falbala132
11. júl 2024

@beatik3 napriklad na heureke su recenzie

silwii
31. júl 2024

@beatik3 Aj na heureke ako pise @falbala132. Ale napriklad aj na pilulke, tam pozeram asi skor, ked ide o taketo vyzivove doplnky alebo nejake ine lieky, ked potrebujem kupovat. No jasne, kludne aj takto v diskusii, tu je to lepsie, lebo sa vies priamo opytat na to, co ta zaujima 🙂

julinka65
6. aug 2024

@klarik707 v pohode vsak, to mi len tak napadlo. ono niekedy ani nie je taky rozdiel medzi tymi produktami, som aj citala o niecom na krcove zily ci na co to bolo o nejakych dvoch produktoch, ze to je proste to iste, len to maju dve firmy pod dvoma nazvami. to uz ozaj v tom pripade vyberas podla ceny jedine 😀

klarik707
12. aug 2024

@julinka65 @silwii tak to je potom niekedy ozaj tazko vybrat 😀 ale tak v tomto pripade na cholesterol je toho viacej a nie je to zase uplne to iste, v niektorych tych doplnkoch su dost velke rozdiely, co som postrehla.

beatik3
13. aug 2024

@falbala132 aha jasne, to mi ani nenapadlo tam pozerat. tam zakazdym len cenu sledujem, kde je najlepsia 😀 @silwii ani toto mi nenapadlo, ze tam pozriet recenzie, tam je to tusim pri kazdom tom produkte, co sa da zakupit.

silwii
14. aug 2024

@beatik3 Vyskusaj, tam pisu ludia, co to priamo cez ten eshop kupovali, tak to mas take istejsie by som povedala. A teraz je tam napriklad aj Armolipid to vacsie baenie za dobru cenu 😉

julinka65
3. sep 2024

@klarik707 mne sa praveze niektore zdaju az moc podobne, ze rozdiely su ozaj ked si to dobre pozries, ale to v takych vyznamnych zlozkach a ucinkoch. netreba sa nechat zlakat nejakou reklamou alebo co.

silwii
6. sep 2024

@julinka65 To akoze vobec. Akoze su aj letaciky k tomu, to je jasne, nejak to musia propagovat. Ale tak je rozdiel a toto a fakt nejake reklamy, ked ti vyskakuju. Mne teraz vsade mozne na nejake oblecenie napriklad. Ochvilu pridu na rad vonavky a neviem co dalsie, ked sa budu blizit Vianoce 😀

vondolina
11. sep 2024

@silwii Tak to je celkom divoké prirovnanie ale 😀 Ale chápem, ako si to myslela.

klarik707
16. sep 2024

@julinka65 kiez by sa to dalo tak jednoducho. ale ludia su proste ovplyvnitelni. to tak je. aj ked si povies, ze mas vlastnu hlavu, tak stale nejak vnimas aj to okolie. preto je fajn nechat si poradit, ale nespoliehat sa jedine na to. vsak pri vsetkom sa uvadzaju aj nejake parametre, kriteria, taketo lieky prechadzaju roznymi skuskami a schvalovaniami a k vysledkom sa vies tiez dostat.

beatik3
18. sep 2024

@silwii ano, pozrela som si to, dakujem. vsimla som si lepsiu cenu teraz ale na obe balenia. asi to v case nejak menia 🙂

Strana
z6