Aký doporučujete detský bazénik?

kinsi
11. máj 2011

Chcela by som sa opýtať aký by ste doporučili detský bazénik pre malé dieťatko (10mes.). Chcela by som ho položiť na terasu (rozmery terasy 7x2,5m), čiže by nemusel byť úplne maličký, ale zase by som rada v ňom meniť často vodu, takže by nemal byť ani moc veľký. Tiež sa trochu obávam, či by sa v ňom nemohla nedajbože utopiť, takže by asi bolo vhodné , aby bol vyšší, aby do neho nevedela sama vojsť, či spadnúť - terasové dvere máme totiž cez deň prakticky nonstop otvorené.
Máte nejaké skúsenosti? Ďakujem.

andika10
11. máj 2011

my sme mali na začiatok len mušlu, na člapotanie to uplne stačí a dalo sa to druhou stranou privrieť, až na rok sme kúpili bazén ale aj to len mänší

maggie2
11. máj 2011

@kinsi Takže: pre 10 mesačné dieťa je vhodný akýkoľvek malý a spratný nafukovací bazénik. Deti minimálne do 3 rokov nesmú byť nechané pri vode osamote ani na "malú chvíľu". Také malé dieťa sa dokáže utopiť vo vode i s hladinou 10 cm !!!!!! Takže, hop sa do hračkárstva alebo hypermarketu, tam majú takýchto nafukovacích bazénikov o priemere kruhu á 65-80 cm plno a lacno (cca od 4 eur). Vodu meniť minimálne raz denne a napustiť max. do výšky hladiny 10-15 cm.

anjelicek26
11. máj 2011

Nas ma 11 mesiacov, pre neho mame bazenik s dvoma kruhmi a priemer 1 m - dokaze vyliezt a vliezt sam, neni teda vysoky, vyska asi 15 cm vody vo vnutri. Uz sme tento rok testovali a pohode.

Bazenik z ktoreho nevie sama vyliezt je velmi nebezpecny. Ak dieta nie je v bazeniku - vylievam vodu. Ak chce zas ist don - donesiem dva kyble teplej vody a moze ist na to.

annie13
11. máj 2011

my sme mali tento a boli sme velmi spokojni, nikdy som v nom nenechavala vodu ci uz do neho vlezie sama ci nie, ked aj vyssi staci chvilka da si pod nozky cokolvek moj maly napriklad kos na pradlo a moze spadnut dnu a uz je nestastie takze radsej vodu vyliat vzdy resp. zatvorit balkon my mame na kluckach zamky