Aký máte názor na odrážadlo a bicykel v jednom?

klaramr
20. nov 2015

Ahojte žienky, chcem sa opýtať aký máte názor na odrážadlo a bicykel v jednom? Naše malé krstniatko bude mať v máji 2 roky a chceli by sme mu na Vianoce kúpiť odrážadlo. Nieje na to ešte maličký? A aký máte názor na to, že je to 2 v 1?

Ďakujem 🙂

pribinak
20. nov 2015

to je super darcek

pips
20. nov 2015

odrazadlo je ok..my mame bmw odrazadlo a bicykel v jednom.,je to dost tazke na 2 rocne dieta takze pozor na vahu pri kupe...nasa mala ho zvladla od 3rokov a od 3,5 fici na biku ako drak 🙂

margarita
20. nov 2015

moje starsie deti sa naucili rychlo a bezpecne jazdit na odrazadle az zhruba tak okolo 2.5 roku veku.
myslim, ze skor to da maloktore dieta, jasne tie plastove motorky a tak su stabilne aj pre mensich, ale cykloodrazadlo predsa len uz musi dociahnut chodidlami na zem a mat lepsiu rovnovahu, mozno skor az na tie 2 narodeniny by som to smerovala 😉

seahorse27
21. nov 2015

Je to super na tréning rovnováhy, ale ja by som mu to kúpila az k 3. narodeninám.

maciatkolulu
21. nov 2015

My mame chillafish bunzi, to je uplne super a najma lahucke. Dieta si to odnesie aj same a ked uz bude trosku sikovnejsie, prehodis na cyklo. Je to, ale fakt tak max do 3az 3.5 roka. My sme kupili nanjesen, nemala somnuz nervy sa vlacit s tazkym odrazadlom a spokojnost, aj ked mozno iba na rok uz. A maju pekne farebne kombinacie. A pod sedadlom malinky ulozny priestor.

8291
21. nov 2015

Naša krpaňa bude mať v júli 2 roky a tiež som riešila či niečo bicyklikove ze na jar-jeseň.a veľa dievčat tu na MK mi odporučili kúpiť odrážadlo Puky wutz.ze detičky sa im natom vyblaznili. A ze na ten bicyklikový typ je vraj ona este malá,tak som si dala poradiť.A jezisko uz kúpil,vlastne ho dostane od mojej sestry ona je krstná mama.

ivkadracova
21. nov 2015

Aj nasa dcerka bude mat v maji 2 roky, a tiez jej chcem kupit bicykel a odrazadlo v jednom na vianoce : ) ... zatial som vsak nic rozumne nenasla. Ked mas daco dobre, posli mi do sukronej posty dajake linky ; ) vdaka.
Ja Ta v tomto teda podporujem, lebo aj po dome/byte moze skusat, nic sa tomu nestane, nezostarne to. Takze perfektny dar od krstnych! A kedze krsniatko tak male ; ) zarucene Ta nikto nepredbehne.

mizu89
12. máj 2017

Ahojte otvaram tuto postarsiu temu a chcela by som sa spytat na vas nazor.Ako dlho sa dokaze dieta povozit na tom cikloodrazdle.Moj syn ma 2,5 roka a rozmyslala som mu kupit odrazadlo a bycikel 2v1 ale nasla som len jednu znacku a cena okolo 100€ co sa mi zda trosku moc.Lebo ked vidim jeho rovesnikov tak uz poniektory ficia na bicykliku.Pocula som ze odrazadlo je dobre na naucenie sa drzania rovnovahy a stihnu sa zodraz tenisky ale to ktomu patri.Ako dlho sa na tom vase deticky vozili a po akom case presli na bycikel.

erikvie123
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pips
27. feb 2019

@mizu89 mali sme bmw.bolo vyborne avsak odrazadlo bolo tazsie cize nic pre lahke deticky.pravda vsak je ze mala presla rychlo na byciklik -najrychlejsie- tretie dieta. Ziadny problem s rovnovahou...z tohto pohladu prrfektne