Je kolobežka vhodný darček pre štvorročného chlapca?

laptopka007
2. feb 2015

ahojte je vhodna kolobezka pre stvorrocneho chlapca?alebo viete poradit iny darcek? ma vsetko odrazadla,puzzle,bicykel,lego a neviem uz co kupit.dakujem.

nyusika
2. feb 2015

ked uz ma odrazadlo aj bicykel a po kolobezke specialne netuzi, nekupila by som mu ju.
kupila by som mu to, co ma rad, aj ked toho ma vela. nasa ma rada koniky, ked sme sa jej pytali, co ju potesi, povie - konik. a na otazku, ci jej nevadi, ze uz ich ma tolko vzdy odpovie - konikov nikdy nie je dost 🙂
tak dostava koniky, stajne, ohrady.... ved to ma potesit ju, nie nas.

pribinak
2. feb 2015

Pozri švajčiarske kolobežky značky micro. Su dost dobre a úplne super pre akčné deti, dajú sa na nich robit zaujímavé "kúsky" . Tie kolobežky funguju na trosku inom princípe, my tiez mame odrážadlo, bicykel, ale tuto Kolobežku miluje ;)

janickacrazy
2. feb 2015

@laptopka007 Ak je športovo založený, tak áno, inak nie. Moj 4ročný má bicykel, predtým mal aj odrážadlo, ale to ho už nebaví. Kolobežku nemám v pláne kupovat. Teraz máme obdobie, ked frčíme na legu, no a čo že už ho má? Lego je super hračka, sú rozne typy, autíčka, domčeky, lode, lietadlá, čo len chceš, určite nájdeš niečo, čo ešte nemá.

siska53
2. feb 2015

@laptopka007 podla toho,ci je sportovy typ. Nas napr.ma aj bicykel ale na nom nejak nejazdi,nema kto s nim behat,aby sa naucil (mozno raz). No dostal kolobezku prave na 4.narodeniny a tu miluje. Strasne sa mu jazda na nej paci. Obcas sa na nej povozime aj my dospeli. 🙂)

A nasi napr.radi " varia",tak dostali kuchynku (povodne to bolo urcene viac dcere,ale sa s tym dost hrava aj syn). Plus z lidla taku drevenu pizzu a ovocie s nozmi na krajanie (je to spojene suchym zipsom a dzti sa tak ucia pouzivat noz). Skusa to aj nasa mladsia,ktora este ani 3roky nema.

A lego? Toho nikdy nie je dost!🙂) a aj roznych auticiek..
ak rad kresli,tak nejake rozne farbicky a papiere k tomu,prip.maliarsky plast...

Alebo skus pozriet napr.na vnimavehracky.sk ci montemama.sk

Uz by ste mohli zacat aj s nejakymi spolocenskymi hrami-klobucik hop ci clovece,pexeso (my mame drevene🙂,).
Knizka,ak rad cita...

bosoriak
2. feb 2015

@laptopka007 4-rocny ti uz vie povedat sam, co chce. Odporucam sa spytat, darcek ma potesit najma dieta 😉

laptopka007
autor
2. feb 2015

má bicykel aj traktor o ktorom už teraz hovorí že sa bude voziť.ukazovala som mu kolobežku ale velmi ho nanatchla ale za to ho zvábila autodráha tak to mu asi kúpim a pýtal dvd lebo rád pozerá rozprávky.máme aj pexeso aj puzzle.kreslí rád ešte som rozmýšlala nad fúkacími fixkami.dakujem za rady.